[/QUOTE
öh hemen başladınız:)
beta nerden aklınıza geliyor kızım bunlar yaa süper ya...:roflol::roflol::roflol:
resimleri nerden buluyorsunuz yazılar nasıl aklınıza geliyor süpersiniz yaaaaŞeniz
kocişim geldi nöbetten on anlatıyorum anlamını oda gülüyor :roflol:
geldim bennkızlarrrr hazırsanız dün bahsettiğim resmi eklicemmm kaydirigubbakcemile3
he ama pıtırda gelsin öle eklicem yerimseniben
allah yardımcın olsunbiz gece yedik öyle yattik.. cünki sahura kalksam bir daha yatip uyuma sansim yok.. ama bugünden sonra bir hafta izinliyim izin demek yanlis krizden dolayi zorunlu izin.. ozaman bizde sahura kalkariz..
ben neye taktim kafayi kizlar.. dügünde cekilen fotograflar cikmis annemler kayinvaldemlere gittiler bas sagligina (dede sizlere ömür) fotograflari vermisler annemlere almanyaya gelirlerse getirecekler.. ama simdi kayinvaldemler resimlerden secip almistir, bizim taraf da secip alir. bize tek tük kimsenin begenip almadigi fotograflar kalir.. fotograflarin sayisi zaten cok degil 70 tane anca. Buna gicik oluyorum resmen bu düsünce beni deli ediyor. Bide esimin bavulu vardi yükümüz cok diye alamamistik kayinvaldemler babamlara vermek istemisler siz almanyaya dönerken götürürsünüz diye babamda almamis bavulu :-( niye öyle yapmis anlamadim esimin kiyafelteri gerekli olan esyalari bunu duyuncada dün aglamakli oldum. Kaynanamin demesine göre babam demiski ben bavula urasamam yil sonunda kendileri gelirler gezmeye türkiyeye alirlar demis.. bu bana cok dokundu. Esimin kurslari ivar issiz 2 sene izin filan yok bize. Babam niye böyle söylemis anlamis degilim dünden beri bun taktim kafama. Annemi aramak istedim ama evde yoklar ulasamadim.
ben diom sen aniden doğurcanKızlar günaydın.Biraz önce test yaptım işyerinde bi şey çıkmadı beklemedim çok ilk çıkmayıncasinirlendim attım testi.2 dakika yada 3 dakika bekletmişimdir
temizlik yaptım ancak okuyabildim yaa
densem nerde resim profildemi
yatak örtülerinden hangisini beğendin cnm çok soru soruyorum kusura bakma...örtülerin püsküllü oluşumu hoşuna gitmedi....sadece tek örtüsü 90 tl cnm...benim takımıda 6 parça 250 değişik olsun dedim kötümü yapmışım ay kararsız kaldım offff
kızlar ne diyosunuz ya görüyomusun kimse beğenmedi hay aptal kafam keşke almasaydım
ya yeliz ben bişicik beenmedim oradan
kızçeler primaonovanın banyo aksesuarlarını kullanan güzel bayanlarr;
havlu asmaya askılıkları var mı setin içindee???
bana bir cevap yazarsanız sevinirim yaaa
kızçeler primaonovanın banyo aksesuarlarını kullanan güzel bayanlarr;
havlu asmaya askılıkları var mı setin içindee???
bana bir cevap yazarsanız sevinirim yaaa
gördüm canımpıtır o dün bahsettiğim resmi koydum albüme profilimdekaydirigubbakcemile3
siz bizim topikteyken bende size geleyim dedimzemuszemus
valla bende bayıldım diyemicem canım üzgünüm
psoriasis sana bişi ettim bak
Flash Flash Üyelerimizin son dakika haberleri - Sayfa 1629 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ay cnm ya üzüldüm şimdi ben ne yapayım...
kızlar ne diyosunuz ya görüyomusun kimse beğenmedi hay aptal kafam keşke almasaydım
ay cnm ya üzüldüm şimdi ben ne yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?