Böcüküm çok zor yaa inşaalh bu akşam senin damak tadına uygun yemekler yaar yengen:)
ohh sagurda bile burdahayırlı savurlar kızlarr...
kocişim menemen yapıyor karıcıkına bende size bakayım dedim...:))
ay uyku çok tatlııııııııııııı
sen dun nerelerdeydınGünaydın herkesee
kızlarr opuyorumnanaktan
Hayırlı Ramazanlar, Allah tuttugumuz orucları kıldıgımız namazları ettigimiz duaları kabul eder insallah :Saruboceq:
Biz sizlerden bir saat sonra iftarımızı acıyoruz , 20.31 Almanya saatiyle, ben cok zorlanırım diye düsünmüstüm cok sıcak cünki, ama öyle olmadı Allah'a sükür, sadece cok susadım acıkmadım bile oda sahura bile kalkmadım a.s
evet dımı ya ALLAH sabrını verıyoy
Hayatım dönmedi dimi? :sinifsinif:
cnm benim kıyamam sana mafoldumben yarından hazırlayıp bişeyler 1 haftalık buzluğa atsan günlük günlük sonra onları ısıtp yeseniz yanında da kahvaltılık tarzı
esmy canım ilk gün mazeretim vardı tutamadım ben ama dün annemin yanında geçirdim ilk iftarı tutmasamda :)
ama sahura kalktım gece zor oldu ya annem hazırlar kaldırırdı kalktım ayak üstü bişiler atıştırdım yattım
cnm eşim vardı yanı 2 kişide sarmıyor demek ıstedım birde sofram yarım saate ıstedıgım gıbı olmayınca ılk gunden bideesma eşın nerdeydıkı unuttum
off cok zordur
bıde ben kalabalıktan sıkılan ınsnaım he
şölekı
2 abım 2 ablamla aynı mahalledeyız her hafta 2 3 gun bıze gelrıler yığenler falan derken ordu oluyoruz masallah
bu bayram ama yanlız kalcaz kesın
annemler gelmıyo mafoldumbenbenım ıcın annem babam cok onemlı gerısını boşver dıom
yanı benımde yalnızlıktan farkım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?