Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende cok az yedım kesın acıkcam bugun
yengem patlıcanlı karısık bı yemek yapmış
ama hıc su yok beğenmedım
akşam eve gıttım corbayıda beğenmedım ALLAH affetsın ama cok yemek secıyorum
corba cok katıydı ıcmedım
azcıuk yemek yedım yarısını yemedım
sahurada aynı seylerı cıkarmış:mymeka:
cay koydum kahvaltılık ettım

Böcüküm çok zor yaa inşaalh bu akşam senin damak tadına uygun yemekler yaar yengen:)

cıx yapamaz cunku o karadenızlı karadenızlıler tursu falan cok yer ben ıse hıc yemem
karalaha yerım ama corbasını içemem
etlı yapar ama ben et yemem
bılıyom cok haksızlık edım okadr uğrasıyo ama bu huyumu sevmıyom herkesın yemeğını yıyemıyorum
mesela yemekteyız programına katılsam kesın aç kalırımıkaydirigubbakcemile3farklı lezzetlere bakamam pek
ama yanımda askım varsa onun içini yıyyorum
o hıc yemek seçmez ve bol cesıt ıster bende öle genelde balık ve tavuk severım
kırmızı et yemem
patlıcan yemeğını yerım ama susuz yada kızarmış patlıcanı yıyemem
kısaca ben cok tuhafım ya mafoldumbenbu huy çok kötu
bı tek anamın yemeklerını secmeden yerım:gitme: ya kendım yapcam yada yarı aç kalcam
hep böle olmuştur

kızlar günaydınmafoldumben
hiç keyfim yok anlatmadan önce demek ıstıyorum kalabalık iftar sofralarının kıymeyını bilin
cok buruklandım dün halbuki ilk sahura cok heycanlı kalkmıstım
dun işten cıktım tabi trafık doalyısıyla yarım saat kala evde oldum cok gerildim
yarım saatte ne hazırlayabılırırm annemin sofraları aklıma geldı
sonra hazır corba kızartma felan anca yapabıldm zaten cok donuk bi sofra oldu canım cok sakıldı söylemesı ayıp tatlısız iftar sofrası yapmazdım cok zoruma gitti bu durum annemı arayasım geldi ama aramadım ağlarım diye
tabi bu sitresle eve gelmeden marketcıle tartıstım hemen tavada ısıtmalk tavuk turu gıbı bişey vardı bi alana bi bedeva yazıyordu kasada baktım öle degıl dedıkı ıkısıde aynı urun olunca vaktımde yok ya birini bırakayım dedım iade dedı beklemenız gerekır ok dedım bekle bekle adamdegıstırmedı sonra dedım bukadar kısı var bekletemem onları cok uzun işleminiz
iyi ozamandedım aldıgım seyı bıraktım adama parasınad degılım bu sızın olsun afıyetle yıyın dedım 3 tlılık bişeydi zaten
hayır ben gunduz felan alıp iftar vaktı değiştirmeye gıtsem haklı yogundur ama o an olmuş olay yani böle kızlar bilmıyorum diğer yenı evlı arkadaşlarımın iftarı nasıl geçmiştir

cnm benim kıyamam sana mafoldumben yarından hazırlayıp bişeyler 1 haftalık buzluğa atsan günlük günlük sonra onları ısıtp yeseniz yanında da kahvaltılık tarzı

hayırlı savurlar kızlarr...
kocişim menemen yapıyor karıcıkına bende size bakayım dedim...:))
ay uyku çok tatlııııııııııııı
ohh sagurda bile burda
Günaydın herkesee
sen dun nerelerdeydın

cnm benim kıyamam sana mafoldumben yarından hazırlayıp bişeyler 1 haftalık buzluğa atsan günlük günlük sonra onları ısıtp yeseniz yanında da kahvaltılık tarzı

öyle yaparm artık ya ben becerıksızım yada bilmıyom ya
ilk iftarımn böyle geçmesini istemezdım

esma eşın nerdeydıkı unuttum
off cok zordur
bıde ben kalabalıktan sıkılan ınsnaım he
şölekı
2 abım 2 ablamla aynı mahalledeyız her hafta 2 3 gun bıze gelrıler yığenler falan derken ordu oluyoruz masallah
bu bayram ama yanlız kalcaz kesın
annemler gelmıyo mafoldumbenbenım ıcın annem babam cok onemlı gerısını boşver dıom
yanı benımde yalnızlıktan farkım yok

esmy canım ilk gün mazeretim vardı tutamadım ben ama dün annemin yanında geçirdim ilk iftarı tutmasamda :)
ama sahura kalktım gece zor oldu ya annem hazırlar kaldırırdı kalktım ayak üstü bişiler atıştırdım yattım

sahura hevesle kalkmıstım ben
cnm eşim vardı yanı 2 kişide sarmıyor demek ıstedım birde sofram yarım saate ıstedıgım gıbı olmayınca ılk gunden bide
ben cok severım kalabalığı

akşam cok kızdım yaa neyse ddım sustum
msn actım yengemın kardesı ablamı cağır cağıramam dedım namaz kılıyo yığenıme bakcam dedı
tmm dedım bekle gosterır sana
neyse aradan 5 dk gecmıyo ıkıde bır ablam nerde daha işin bıtmedı mı :mymeka: sanane bee dıycektım sabır ettım msn kapatmak zorunda kaldım maıllerıme bıle bakamadım
aradan 5 dk gectı
kalk zarıf kardsımle konuscam
aksama kadr evde nette bekkle dedım ısım var
yatcaklarmış kalk dedı kaldrdı benı cok zoruma gıttı o an yolasım geldı yaa

sonra dedımkı yarın benı beklemen arkadasıma gıtcem ıftara kk dan
abım sen benden ızın aldın mı dedı
sen kımsın be dedım senden ızın alcam ben nışanlımdan almıyom
o kımkı dedı burda ben senın abının
bana bak dedım ben anneme babama hesap vermıyom sana mı vercek
bı yere gıderken kımseden ızın almam sadece haber verırıım dedım :1closedeyes:
neyse kısaca hergun bıseylere sınır oluyorum
ıstıyorumkı artık kendı evımde olayım
ınan yengeyle yaşamak cok zor offff bıde o ev benım babamın sonradan gelenler bağdakını kovyo resmen
cok sınrılendım ağlamak ıstedım ve annemı ıstedımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…