Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nasıl yanı
ızın konusunda dersen ben kımseden ızın almam oda bu huyumu cok ıyı bılır yalnızca haber verırım kımsede bana gıdemezsın dıyemez dınlemem cunku
bu yaşa kadr beım böle olduğu bılıyo ama sırf kıllık etmek ıcın genede bunun lafını edıyor
cunku ben annem babam harıc kımseyı takmam

Böcüküm çok haklısın gerçekten çok zor birdurum.Hemde çok gıcık bir durum.Bizde karadenızlıyız ama iftarda karadeniz yemekleri yapmayız hiç.Bence uşağun haklı ev üstüne ev kurulmaz bır an önce evlenın.Kım bılır o da neelr çekıordur dıyemıyordur sana.Ben üniversiteyi ilk kazandığım sene abimle kalmıştım ayy anlatamam neelr çektım ve 2 ay dayandım hemen ayrı arkadaşlarımla ev tuttum.Banyo bilem olamazdım doğru dürüst.Yengem bi şey dediğinde de laf çarpıtamazdım sessiz kalırdım.Sessiz kalınca daha üstünebiniyorlar.

esmy gerçekten duygusal bir durum.Bence akşamdan yemekelrı hazırla listenı de yap eve geldiğinde tek ısıt.Birde dr oetkerın hzır tatlıları oluyor revanısı çok güzel mesela onu denyebilirsin.ama yemegını akşamdan pişirmesen bıle hazırla sonra çok rahat edersın.tatil günüünde de ne yapabılırsen dolaba at sigara böregı sar sahurda pişir çıkar çıkar dolaptan.Yaprak sarması yap dolaba at.ışten gelınce pişir.

kısaca evde yalnız kalmak bıle daha ıyıdır bırılerıyle yasamaktan:lepi:

saat 1 olsada eve gtsemm dınlensem az sonra hopppppp okmeydanına
bugun aslında koçtaşa yada mıgrosa gtcektım ama düşündumku bıdahakı ay cok taksıtım var
gıtmemek en ıyısı

tamam cnm oyle yapıyım en ıyısı

bakın bı börek tarıfıde benden ustelıık 5 dk olıyy

çökelek ve naneyı karstırın
yufkaları üçgen seklınde kesın
sonra 4 parmak kalınlığında katlayın
ucunu su değdırıp acılmamasını sağlayın
cok az yağ ıle tavada kızartın
bı kac damla yağ yeter
bunu yapıp dolaba koyabılırsın cnm cok lezzetlı oluyo
nane süper:lepi:

Kızlar öğleden sonra randevum var doktora gitcem.Ufff hala hasta olmadım.O kadar çekınıyorum kı gitmeye doktora

günaydınlar

arşı demeyı unuttum kocacın gelmış gözun aydın

Arsii gözün aydın

Arsima gözün aydın canım..

sağolun kızlar Şeniz

kızlar buda yatak örtümün yastıkları buğün geldi...

hepsini iyi günlerde kullan

Kızlaaaaarrrr sizi çok özledim opuyorumnanaktan

bende seni özledim Şeniz

kızlar günaydınmafoldumben
hiç keyfim yok

diğer yenı evlı arkadaşlarımın iftarı nasıl geçmiştir

oy canım benim
ama üzülme ilk zaman böle olur çünkü ilk ramazan dediğin gibi alışmamız zaman alacak
önceden dayanağımız annelerimiz vardı şimid iş başa düştü elbet bu şekilde olacak
bak mesela bu akşamda bana böle olacak kesn ama napalım idare edicez
bugün lazere gidicem randevum 17,30 eve gelmem 8i bulur
ne yapacam bilmiyorum
dünde misafirliğe davetliydik kalabalıktık yani

ana yazıklarım uçmuş
esma bence patates dayanmaz peynır gıbı
ama bıgun önce yaparsan sorun olmaz
bıde patatesın ıcıne nane hıc denemedım
sanmam peynır kadar guzel oslun

canım benim eski patronumun kızı istanbulda üniversitede okuyord. kadın haftada br gün gidip tüm dolbı doldurup geliyordu. buzluğa dolma bile atıyordu hiç tadı bozulmuyormuş. sende öyle yap at çeşit çeşit yemekleri. sabah işe giderken indir buzluktan normal bölüme gelincede ısıt. kışın dışarı çıkrtırsın direk bozulmaz ama şimdi sıcak çabuk çözünebilir. böyle yap bencede kuzuşum...
ay burda yemek yamak için kıymayı çıkartıyorum buzluktan 1 saate kalmadan çözülüyor. kocaelide neredeyse saatlerce beklerdik. birde aklım şaştı geçen gün serhatın bekar evinden getirdiği bir battniye vardı onu ykadım 1 saatte. astım. 1 saatte kurudu. koca battaniye. yıkama süresi kadar bir zamanda battaniye kurudu yaa.. şaka gibi... yakında bende kuruycam...
akşamada patates yemeği yapmayı düşünüyorum esmacım. hem çok kolay sanada tasiye ederim. yanınada pirinç pilavı...

bende dün sahurda ezanı camda bekledim. ezan okununca bir ğladım. hep annemle beklerdik ezanı pencerede. dua ettim sonra. aşkıma belli etmemeye çalıştım o masayı topluyordu o esnada. ayy nasıl destek oluyor bana bilemezsiniz kızlar...

Burcu sıcak yerde hemen kuruyor.Nasıl patates yemeği etcen kız bı anlatıver?Böcük sen bu akşam kıme davetlısın

ne guzel yaa
arsi ilk günden davet ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…