Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcu sıcak yerde hemen kuruyor.Nasıl patates yemeği etcen kız bı anlatıver?Böcük sen bu akşam kıme davetlısın

çok kolay a.s normal sbze yemeği yapar gibi soğanı kavur kıymayı yada eti neli yapacaksan onu kavur. hafif istiyorsan kuşbaşı tavukluda olur. yerimseniben ben azıcık biber atıyorum içine işaret parmğının bir boğumu büyüklüğünde doğrayıp. sonra patatesi atmadan evvel biber salçası koyuyorum. patates yemeğine çok yakışıyor. adından patatesleride at büyüklüğü sana kalmış. azcık kavur suyunu ver. biraz hafif kekik tuz acı seviyorsan acı bitti gitti. bu kadar.doğaçlama yani. ben hiç bir yemek için taif almam bakmam. annemden gördüğüm kadarının üstüne kendim doğaçlama yaparım. aklımda klmayan yerlerini uydururum :roflol:

Kızlar doktora gidemıyorum şimdi cepten aradılar randevumu iptal ettiler pazartesi 11 e almışlar.Boşuna işe de gitmedimherşeyde vardır bir hayır

bizde ilk iftarımızda evimizde değildik ablam saolsun iftara davet etti hemen :)
ama iftardan beridir çok kötüyüm ya bi mide ağrısı sardıki beni fena hala ağrıyo gece hiç uyuyamadım eve gidince hemen uyucam valla :s sonrada kalkıp yemeğimi yaparım
mercimek çorbası
fırında etli patlıcan
pilav
çoban salata :ecrin_bebek:

esmacım üzülme pratik çözümler düşün bizlerden de yardımlar alırsın bak patlıcanların varmış seninde etli yada kıymalı yemeğini yapıver hemenccik

böcük hayırlısıyla inş. en doğru zamanda gönlüne göre olan zamanda kendi evine geçersin...bayadır berabersiniz sanırım valla brova gene iyi dayanıyosun :)

burcu senı nasıl gaze getrdım ama:roflol: şaka edım laa
ayy ck heycanlıyım arkadasımla buluscam dıe maynak mıyımm neyım sankı hıc bulusmuyom:roflol:

acep sureklı benzınlığın orda dursam hayatuımı gorur myum orda oturuyo cunku ama yuzunu tanımam ımkansız

Mutlaka misafir olarak dahi olsa Hayatım okuyordur bizleri.Hiç birimiz kötü niyetle yazmadık onu sevdığımız için önceden olanve sonradan fikrimizin değiştiği şeyleri yazdık.Şu an gergin olabilir aam düşününce bize hak verecektir ve onu ne kadar sevdiğimizi anlayacaktır.

eccu 5 yıl öncekı yengemle yasadım 1,5 yıldr bu yengemle
valla bıktım hee
tmm guzel yanlarıda var ama
yorulsamda ne olursa olsun ınsanın kendı evı gıbı yok
ınsan napcanı şaşırıyo
ayy bunu desem yemesem etmesem kırılır mı darılır mı bıde yalnızken deıl ama abım varken yada baska bırı varken laf sokuyo
cok zoruma gıden haller var

aaaa çok gıcık bi durum

çokkkk moralim bozuk kızlar yaaa çeyiz falan herşey yalan oldu.. atanamıyorum allah kahretsin evde oturmak fikri beni deli ediyo aileme destek olmayı o kadar çok istemiştimkiii ya kahretsin yaasenağlama
üzülme kız hayırlısı olsun die dua et

ayy tam benlik bi konu
uyuz olurum tam akşam vakti gelenlere bide mıymıy kişilerdir hep gelenler
öle olursa nasıl olur böle olursa nasıl olur
nefret ediorum valla

pıtırın kardeşi anadolu lısesıne kayıt edılememış duz lıse olcakmış
pıtır tarlasını genısletmış ve meyvelı pasta ettı ben sevmedım

sulfat geldı
çatlak

akşam okuyamamıştım allahtan çok yazmamışınız
nesem şimdi flaşa bakim:)

selam kızlar.dün garanti bankasının sınavına girdim. offf çok oyalayıcı sorular vardı yaaa. o sorulara verdikleri zaman o kadar kısıtlı ki. yapabilmek için 1 soruya 1 dk dan daha az zaman ayırmak gerekiyor. sanırım kazanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…