yok hevincim oku oku zor bitirdiim vallahi :):):):)
bende geldim yemeği attım fırına zaman geçirmek kaldı şimdi iftara kadar :)
saymazmıyız kuşum :1hug: bayramda birlikte kavuşacağız anneciğimize inşallh :Saruboceq:
selenay güle güle kullan
esma kıs geel öpem seni Şeniz
güle güle kullan beğeniyorum bende bunları.
minderlerler çok hoş olur
güle güle kullan
:sinifsinif: :sinifsinif: gelse keşke artııık yaa
az kaldı abay kaçırcak seni bi gün :):)
canııım beniiim Şeniz bekliyorum seni özledim kıs vallahi sanki aylardır yoksun...
ahh asmacım :teselli: alışana kadar böyle olur tabi. Nerde annelerimizin kurduğu sofralar hemen haerşeyi hazır edip dontaırlardı bizde hazıra konardık dimi :sinifsinif:
Canım senin beceriksizliğin falan değil üzme kendini alışacağız napalım .. yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 oooh ne güzel ben geçen bi yastık yıkadım ertesi günün akşamı hala nemliydi .
:teselli: İster istemez insan hatırlıyor dimi
Allah kocacıklarımızdan razı olsun. Bende hergün şükrediyorum ne kadar şanslıyım diye...
yoook hala gelmedi :sinifsinif:
:teselli: balım bende üzülüyorum ama gidecek kadar onu üzmedik hiçbirimiz
sanki kırk yıllık arkadaşımı kırmışım gibiyim, çok tuhaf
merak etme canım mutlaka kazanmışsındır. Ben de girmiştim kazandınız dediler belgeler istediler beni yerleştirmek için sıraya aldılar sonrada izin yaşadığınız bölgede kontenjan yok şimdilik didiler. Neye göre alıyorlar hala anlamış değilim. Zaten sınavda bir yıllık yerleşemezsen bida gir bida gir ...
İnşallh istediğin olur..
geçmiş olsun eccuşum :teselli:
ellerine sağlık canım çok pratik gerçekten.
bizde buna 'göbü' diyoruz. Pişerken böyle göbek göbek kabarıyor ya ondan heralde :dance:
:asigim:
rondonu kullandın sonunda yani buketim :1hug:
bende üzüldüm ya sanki onları yalnız bıraktım gibi suçluluk hissttim yaptığım hiç bişeyi beğenmedim..
ohh ellerine saglık canım cokacimcoook
bizde annemle bu aksam kahvaltı tarzı biseyler yapalım dedik, cayımızı demlicez, sigara böregimizi hazırlıcaz, domates, salatalık, biber, zeytin vs opuyorumnanaktan
Ben iftarda cok yiyemiyorum kızlar ya, 5 dk sonra doyuyorum cokda yemiyorum aslında, nolcaksa bu halim. O yedigimlede orucumu tutuyorum sahurada kalkmıyorum. :bbo:
saol canım sizlerinde ellerine sağlık afiyetle yiyin :)
evlenmeden önce bende senin gibiydim iftarla yediğimle tutardımçoğu kes ama evlenince işler değişti tabi:sinifsinif: saat 3te kalkıp sahur hazırlıyorum 4te yatagımızda oluyoruz ama ben hemen uyuyamıyorum dön sağa dön sola saat 06:40 ta tekrardan kalkıyorus iş gitmek için 2 gündür mafım maffkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sulfattt opuyorumnanaktan özledik seni balım ya asagdasın bi yukarı cıkta hasret giderelim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?