Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

byee pıtırrr

kendimi buranın haftasonu nöbetcisi ilan ediyorum,
nerdesiniz kızlar yaa :umursamaz: :sinifsinif:

bende geldim yemeği attım fırına zaman geçirmek kaldı şimdi iftara kadar :)

ohh ellerine saglık canım cokacimcoook

bizde annemle bu aksam kahvaltı tarzı biseyler yapalım dedik, cayımızı demlicez, sigara böregimizi hazırlıcaz, domates, salatalık, biber, zeytin vs opuyorumnanaktan

Ben iftarda cok yiyemiyorum kızlar ya, 5 dk sonra doyuyorum cokda yemiyorum aslında, nolcaksa bu halim. O yedigimlede orucumu tutuyorum sahurada kalkmıyorum. :bbo:

kısmet canım bu sınav işleri.

saol canım sizlerinde ellerine sağlık afiyetle yiyin :)
evlenmeden önce bende senin gibiydim iftarla yediğimle tutardımçoğu kes ama evlenince işler değişti tabi:sinifsinif: saat 3te kalkıp sahur hazırlıyorum 4te yatagımızda oluyoruz ama ben hemen uyuyamıyorum dön sağa dön sola saat 06:40 ta tekrardan kalkıyorus iş gitmek için 2 gündür mafım maffkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ah canım ya :teselli:
valla haklısın evlendikten sonra böyle olmayacagı kesin,
sahuru hazırla iftarı hazırla, 5 dkda sofradan kalkmak olmaz, o yorgunlukla bide ise git. offf cok zor olcak cook :a015:
ben sahura kalkmadıgım icin ise gitmekte zorlanmıyorum, ama sizler gibi kalksaydım aynı olurdum valla yatamazdım ki daha uykum kacardı mirmirmirmir

Pashminam, minik kusum hosgeldiniz opuyorumnanaktan

iftarlarını yapan arkadaslarımız Allah kabul etsin, bizim tam 2 saat var daha :ecrin_bebek:

sulfattt opuyorumnanaktan özledik seni balım ya asagdasın bi yukarı cıkta hasret giderelim zemuszemus

Allah kabul etsinn :Saruboceq: bizim 1 saat 55 dk kaldı :roflol:
neyse böyle dakikaları saymak iyi gelmedi bana acıktıgımı farkettim cokacimcoook

bana müsade kızlar, hazırlıklara baslayayım bende,
öpüldünüz iyi aksamlar hayırlı iftarlarr opuyorumnanaktan

sulfattt opuyorumnanaktan özledik seni balım ya asagdasın bi yukarı cıkta hasret giderelim zemuszemus

Ben de çok özledim sizi tatlım.1 haftalık bir ayrılık kaldı. Şuan istanbuldayım. Dönünce burda yatıp kalkıcam :roflol:

dünki tavuk meselesi vardiya megersem sabah bizimkinin aklina tavuk yahnisi gelmis onun icin almis

cok sükür orucumuzu acitik tam caylari koyuyordumki kapidan yengem abim girirverdi.. abim kahve istemis yengemden yengemde gel fmk lara gidelim caya yetiselim demis.. güzel bir süpriz oldu birlikte caylarimizi ictik.. bugün de yengemlerdeyiz iftara.. bende pasta yaptim bugün giderken götürecegim.. bitane cikolatali kek yaptim.. (cok cok güzel kapardi buketin keki gibi) üztüne bide cikilota eritip sürdüm bide cheese cake yani peynirli pasta yaptim.. insallah lezzetleri yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…