Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hmm canım bence bekleme ramazanın bitmesini git bi kaç gün daha sürerse, sağlık bu ihmale gelmez.

buket banada yapsana bi flaş

kzlar sımdıden ı tatıller dıleyım
patronun işi bellı olmaz suan calısıyom ama yerıme oturursa gıremem dıe veda edım dedım cok öptumm

tskler sedef

betam cacık yapsan süper olur nasılsa kışın pek ıcılmıyo yaz bıtmeden için gayrı
tatlı yapcan mı

slm Kızlar off dün çok kötü bir akşam geçirdim yemekleri zor yetiştirdim Allahım işten gidipte iftar hazırlamak ne zormuş dolmamın dibi tuttu mücverimi eşim beğenmedi neyseki tatlı yapmıştım ona bayıldı sahurda bile istedi Ama birşey itiraf ediiim mi ben Babaevimi öslüyorum senağlama

sinay sendemı sabaha gıt yazdıklarıma baak varmı benım gıbı dedım sen cıktın :1no2:

Kızlarr biberdolmam var yanına çorba yapıcamm başka ne yapabilirim :uhm:

sana dün akşam yaptığım tatlıyı tarif ediim üstelik yapımı 10 dk nı alıo eminim kocişin bayılcak
1 paket margarinin tamamını erit 1 su bardağı unla karıştır ocakta biraz kavurduktan sonra 4 su bardağı süt döküp kendine göre şekerini ilave et sonra ocaktan alıp mikserle çırp

Rondoda çektiğin bisküvileri borcama döküp üzerine yaptığın karışımı yay ve soğut
ooffff harika bişi oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…