Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınayyyyyyyyyyy cnm cektı nan fotosunu koyar ınsan gercı vaktın yokmuş:tomato:

esme cnm saol

bugun ben acıktım desem gunah olur mu mafoldumben

tskler sedef

betam cacık yapsan süper olur nasılsa kışın pek ıcılmıyo yaz bıtmeden için gayrı
tatlı yapcan mı
Kek yapıcaktım.Ama siinay bi tarif verdi onu denicem yerimseniben

evet basitmiş akşama deniyeyimm saol canımm Şeniz

ayyyyy canım bende dolma yaptım dün dar vakit ama dibi tuttu işte neyse umarız alışırızŞeniz
sınayyyyyyyyyyy cnm cektı nan fotosunu koyar ınsan gercı vaktın yokmuş:tomato:

esme cnm saol

bugun ben acıktım desem gunah olur mu mafoldumben

bidakine inş. zaten kociş 3 güne bir istiyorum dedi-tatlicadiarzu-

Sinaycım sende birgün önceden yapabılırsın aslınd aburda menulerı hazırlasak süper olur akşama ne yapsak yada yarına ne yapsak diye.Midem çok ekşiyor acıkmadım ama midem çok kötu yaa

betacım bizde buna pişi derler.hamur kızartmada diyorlar ama bizde asıl ismi pişidir. hamur mayalayarakda yaparız ama hemen pratik olsun istersek fırından ekmek hamuru alıp yaparız anında :)

bence hamilesin şekerrrrr zemuszemus

Canım umarım dediğin gibi çıkar.İdrar testi yaptım dün işyerinde ama çıkmadı.Doktordan randevu aldım normalde ayın 3 nde olmam lazımdı adet hala olmadım.Doktoradan bugune randevu almıştım iptal etti doktor paartesı 11 de randevum.İnşallh yaa çok ıstıyorum

bende geldimm zemuszemus

1 saattir eltimle telde konusuyorum, bide size bakayim dedim neler yaptiniz diye, simdide k.valideyi aricam demesin eltisiyle konustuda bizi aramadi diye kaydirigubbakcemile3

böcüüüm cıkmıs ya :sinifsinif:
askım sefkilim, geldiginde bi ses et, sana isim düstü zemuszemus

ahhh canım arkadaşımm:1hug: birlikte saycaz demişsin yaa bir duygulandım:1hug:
sayarız dimi Şeniz düğünlerimize nasıl saydıysak öyle sayarız dimi kuzum:1hug:

saymazmıyız kuşum :1hug: bayramda birlikte kavuşacağız anneciğimize inşallh :Saruboceq:

kızlar hediyelerime bakın yaaaaa çook mutlu oldum
Esmacım Allah razı olsun çeyizime koycam bunları da

selenay güle güle kullan
esma kıs geel öpem seni Şeniz
bakın biz bunu aldık küçük odaya
ben üstüne laciver kumaştan minder yaptırıyorum şimdi
üstünü de onlarca yastıkla doldurcam
]
güle güle kullan beğeniyorum bende bunları.
minderlerler çok hoş olur
kızlar devamını ekliycem ama hata veriyor..çeyizlerimden bazıları yeni geldiler...
güle güle kullan

ya evet yaa hayatım gelmicekmi
:sinifsinif: :sinifsinif: gelse keşke artııık yaa
akşam cok kızdım yaa neyse ddım sustum
msn actım yengemın kardesı ablamı cağır cağıramam dedım namaz kılıyo yığenıme bakcam dedı
az kaldı abay kaçırcak seni bi gün :):)
canııım beniiim Şeniz bekliyorum seni özledim kıs vallahi sanki aylardır yoksun...

kızlar günaydınmafoldumben
hiç keyfim yok anlatmadan önce demek ıstıyorum kalabalık iftar sofralarının kıymeyını bilin
cok buruklandım dün halbuki ilk sahura cok heycanlı kalkmıstım
dunr
ahh asmacım :teselli: alışana kadar böyle olur tabi. Nerde annelerimizin kurduğu sofralar hemen haerşeyi hazır edip dontaırlardı bizde hazıra konardık dimi :sinifsinif:
Canım senin beceriksizliğin falan değil üzme kendini alışacağız napalım .. yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 oooh ne güzel ben geçen bi yastık yıkadım ertesi günün akşamı hala nemliydi .

:teselli: ıster istemez insan hatırlıyor dimi
Allah kocacıklarımızdan razı olsun. Bende hergün şükrediyorum ne kadar şanslıyım diye...
kızlar ben dün pek giremedim Hayatımdan ses soluk çıktı mı?
yoook hala gelmedi :sinifsinif:

yok burcu başka bişi yazmadı
be halen daha kendimi bu konuda iyi hissetmiyorum
:teselli: balım bende üzülüyorum ama gidecek kadar onu üzmedik hiçbirimiz
sanki kırk yıllık arkadaşımı kırmışım gibiyim, çok tuhaf

merak etme canım mutlaka kazanmışsındır. Ben de girmiştim kazandınız dediler belgeler istediler beni yerleştirmek için sıraya aldılar sonrada izin yaşadığınız bölgede kontenjan yok şimdilik didiler. Neye göre alıyorlar hala anlamış değilim. Zaten sınavda bir yıllık yerleşemezsen bida gir bida gir ...
ınşallh istediğin olur..

geçmiş olsun eccuşum :teselli:

Bende size pratik bi pişi tarifi vereyim ben gece yatmadan önce hamuru mayaladım.
Sahurda 10 dk erken kalktım hemen pişirdim yedikk afiyetlee cokacimcoook

Pişi tarifi

ellerine sağlık canım çok pratik gerçekten.
bizde buna 'göbü' diyoruz. Pişerken böyle göbek göbek kabarıyor ya ondan heralde :dance:

bugun 3.aymız :asigim:

:asigim:

rondonu kullandın sonunda yani buketim :1hug:
bende üzüldüm ya sanki onları yalnız bıraktım gibi suçluluk hissttim yaptığım hiç bişeyi beğenmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…