Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

rica ederim canım
evet sana ithafen o pasta
bende baya baya çözdüm işi
pasta börekte sınır tanımam ama
yemekte daha bilmediklerim var,
beni alan yaşıcak ama kıymetimi bilen yok bea

pıtır ben netten baktım orda içine krema sürmüş karılar böle muhallebi gibi sen krem şanti
sürdün muhallebi yerine galiba bide bak böle saracaksın falan diyo

ya böle keklede yapıolar galiba onu denemedim bilmiom yane

ben geldiimmm :)

pashminaa elbisen çok hoşmuş güle güle giy :)

ya bakır gibi bi renk varya o uyabilir sanki, yani resimdekinden daha canlı demişsin ya o yüzden dedim, ayakkabıcıya gidince o rengide dene.. ben bayılıyorumda o renge dur birazdan resim eklerim :))

böcüğüm geçmiş olsun

psoriasis sıkma canını herşeyin hayırlısı :) ama tamamnını okuyamadım geçmişinde bu yüzden bilmiyorum kötü birşey yoktur inşallahh :)

burcu ev resimlerini koydumuu :)) misafiri gelmiş eğlşenmişler çok sevindim burcum değişiklik olmuştur sanadaa :)

yafs mulberyy i bi ben tanımıyorum heral gel kıs tanışalım kaydirigubbakcemile5

mandilin merhaba,
ben mulberry seninle tanışmaktan inan çok mutlu olurum.. ben senin yatak odanın fotsunu görmüş olabilir miyim. forumda kırmızı bir yatak odası görmüştüm tam hayalimdeki gibi... seninki miydi acaba

böcük birini bulursam eski tip düdüklüden de alırım artık. buna o kadar para aldım elimde patladı delikafadulden bu sefer işi garantiye almadan düdüklü almam

evet mulberry bizi izler ama gelmezmiş
geçen bi konuda görüştük gel dedim sağolsun kırmadı beni

kızzz düdülüyüde bilion az değilsin :)

arsima bu akşam kek yaptım ama pek becerebildiğim söylenemez. yarın ofise gidince foto eklemeye çalışcam bakalm

kızlar ben bugün kpss kursuna yazıldımmmmm :)
hayırlı olsun....

böcük süper yaaa.. güzel bir jest gerçekten.. inşallah seni fazla üzmemiştir...

günaydınnnnnnnnn güzeller taze gelinler yeni anneler anne olacaklar gurbettekiler balayındakiler herkese günaydın a.s.

günaydınnnn

arsimadan sonra bende tantitoniden balkabağı kek kalıbı aldım.. dün akşam kek yaptım arsimaya fotoğraf eklemek için.. pek iyi olduğu söylenemez ama şekli konusunda fikir vermesi açısından foto ekliyorum yine de.. Arsima ya ithafen buyrunnnnnnnnn

kızlar ya ramazana girdiğimizden beri sabah kalkınca midem bulanıyor
uyandıktan sonra bi 5 - 10 dakika daha uyumazsam geçmiyor
niye aceppp

çok çok çok geçmiş olsun böcük, böyle şeylerden çok korkarım, zaten adliyede çalışmaya başladıktan sonra böyle davaların içinde olunca daha da etkileniyo insan, :1ninca:

29 yaşındayım..
müzmin bekarım...mafoldumben

evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorum kaydirigubbakcemile5

mrb hoşgeldin, tanışalım mı? opuyorumnanaktan

yafs mulberyy i bi ben tanımıyorum heral gel kıs tanışalım kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

bizim yatağımız Bellona, çok memnunuz, annemlerin kullandığı yatak da Bellonaydı tavsiye üzerine aldık yani çok da pahalı bişey değil yani ,

günaydın kızlar bugun hem cok ıyı hemde cok kötuyumm
dün benım uşakla tartışmıştım baya bı sonra bana süprıs etmış orkıde yollamış eve
bıde mektup yazmış :asigim:
ama dün öğrendımkı işten ayrılmış ve buna ben sebep oldum sanırım demıyo ama dün sırketını cok aradım oda arama dedı sureklı cebını aradım benımle konustu sanırım kameraya falan yakalandı ve şuan işsız mafoldumben RABBIM hayrlı kapı açsın ınş
ama cok mutlu ve mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…