Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mrb hoşgeldin, tanışalım mı? opuyorumnanaktan

merhaba gülçin,

tanıştığımıza çok memnun oldum... bu arada mutluluklar dilerim sana yeni yuvanda... opuyorumnanaktan

uğur böceği üzüldüm gerçekten... umarım bir an önce herşey yoluna girer. kendini suçlama şimdiden.. belki de başka bir sebei vardır..

Son düzenleme:
başka sebebı yok ınanın bana sebep benım
arama benı dedı arama sırketı kızıyolar ben ınanmayıp aradım ve
o an benım kötu olduğumu dusunup(dün telı ağlayarak kapatmısstım)patron ızın vermedı sanırım bınmış arabaya gelıyordum senın yanına falan dedı
off yaa

böcük neden senin yüzünden olsun ki ? tlf la konuştuğunda personeli çıkarıyorlarmıymış. bence böyle düşünüp üzme kendini. demekki daha iyi bir iş bulacak sözlün.. bunda da bi hayır vardır.. orkide ise başlıbaşına incelik ne kaa ince düşünen sevdiceğin var
olur mu canım.. çok merak ediyordum nasıl olacağını biliyorsun...

bunlarda kekin yanına yaptığım galeta ununa bulanmış minik patatesli poğaçalarım

çok güsel görünüyor eline sağlık cokacimcoook

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın mirmirmirmir

mulbery ellerıne sağlık süper olmuş

yaa kendımı hıc affetmıycem hemde hıc okadr kredı kartı borcu vardı sımdık nasıl oduycek odeyemezse ben altınlarımı verım öder o bana gene alır nasılsa
allahım ınş bıan önce iş bulur :Saruboceq:

inşallah çok daha iyi bir iş bulur en yakın zamanda böcük :Saruboceq:

oha be böcük naptın sen ama cnm kızma bana haklısın ben olsam bende uzullurdum nasıl arıyon kız ben hala bile işten arayamam zırt zırt bu erkekle haklı heee ıyı bişey dememiş senınkı şimdi ne olcak ya
belkide senın yuzune degıldır bende yangına körükle gittim ama senın yuzuneyse cok kötü
günaydınnnnnnnnn güzeller taze gelinler yeni anneler anne olacaklar gurbettekiler balayındakiler herkese günaydın a.s.
guanydınnn
kızlar ya ramazana girdiğimizden beri sabah kalkınca midem bulanıyor
uyandıktan sonra bi 5 - 10 dakika daha uyumazsam geçmiyor
niye aceppp
aynen mesela pazar geç kalktım hiç mide bulantısı yoktu
bence halın güzel canım.serince sende beğenirsin eminim. kenarları derimi halının ?
yok onlar deri degıl cnm
günaydın herkese
çoook çalışmama lazım gelicem yine.
günaydınlarrr

kızlar ben bugün kpss kursuna yazıldımmmmm :)

hadi hayırlı olsuuun

cesaretlik bişi diilmiş aslında bende kullandıkça öğrendim. Annemde nerdeyse bütün yemekleri düdüklüde yapardı. Şimdi bende diyorum vallahi bi evde olmazsa olmaz düdüklüüüü

oooooh misafirler artmaya başladı sizde burcum. zemuszemus
yook yoook bişi kaçırmadın:)

merhaba mulbericim yerimseniben
:lepi: doğru hatırlıyorsun canımcım krmızıydı.. sıkı takipçiymişsin sende vallahi

ellerine sağlık balkabağıııı güzel göriniyiii

kızlar ya ramazana girdiğimizden beri sabah kalkınca midem bulanıyor
uyandıktan sonra bi 5 - 10 dakika daha uyumazsam geçmiyor
niye aceppp

:1hug: canım sahurda yiyip hemen yatıyoruz uykuya. E mide hazmedemiyor, uyanıncada rahatsızlık veriyor. Muhtemelen ondan..

:teselli: inşallh Allah daha hayırlı kapılar açsın size. Bu kadar kendini suçlama, herşey olcağına varıyor...
olur mu canım.. çok merak ediyordum nasıl olacağını biliyorsun...
bunlarda kekin yanına yaptığım galeta ununa bulanmış minik patatesli poğaçalarım

bunlarda çok güzel görünüyor tarfini yazabilirmisin canım?

MULBERYY ELLERıNE sağlık cnm
senbnm hemsomdun dimii
kızlar duduklğden bende korkuyom ıkı kere yaptım korka korka daha yanımda kımse yokken yapmam

esma ıstedığını de gerızekalıyım yaa askım arama arıycam senı dedı
hala aramaya devam ettım

eda gelınce bana msj atsın ona aratcam kamıl koçu o sorsun askımı bakalım ne dıycekler

gunaydın kızlar nasılsınız?
böcük olanları okudum, insallah en kısa zamanda tatlıya baglanır bu durum ve nısanlın ya isine tekrar doner ya da daha iyi bir is bulur. sıkma canını olan olmuıs artık; eminimki aramak için gecerli nedenlerin vardı, umarım yoluna girer hersey.

yok cnm şaka deıl
cunku dün 16:30da cıkması gerekırken 15:30da yoldaydı
bugun sbh işe gtmesı gerektığı saate aradım yatıyorum artık gtcem bı işim yok dedımafoldumben

sız sız olun asla gurur yapmayın böbürlenmeyın benım gıbı
okadr süslenmış boncuklu ıncılı tüllü orkıdeme bıle bakmadım doyasıya sırf gurur yapcam dıe
daha bı tsk edemedım
okadr guzel mektup yazmış bı laf demedım:mymeka:
sevdıklerınızı asla cezalandrmayın
ben bugun cok ıyı anladımkı mukemmel bı aska sahıbımm

1 pk margarin
2 kaşık yoğurt
1 kabartma tozu
tuz
2 yumurta (birinin beyazı üzeri için ayrılacak)
un (azar azar ilave edilecek)
Üzeri için galeta unu

İç Harcı:
3 haşlanmış pataes, karabiber, kırmızı pul biber, tuz

YAPILIŞI:
Un dışındaki tüm malzemeyi karıştıp yumuşak bir hamur olana kadar unu azar azar ekleyin.Hamurdan ceviz büyüklüğü kadar parçalar alıp avcunuzda düzeltin ve içine 1 tatlı kaşığı patatesli içten koyup yuvarlak şekil verin.
Kapattığın tarafı alta gelecek şekilde tutun, önce yumurta akına batırıp sonra galeta ununa batırın ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin.
190C'de pişirin. Üzeri pembeleşip kuruyunca piştiğini anlıyoruz

MULBERYY ELLERİNE sağlık cnm
senbnm hemsomdun dimii
kızlar duduklğden bende korkuyom ıkı kere yaptım korka korka daha yanımda kımse yokken yapmam

evet hemşom... kaydirigubbakcemile5

cnm evet katılıyorum ben kendımı ovmek ıcın demıyım hiç gurur yapmam
kin yapmam ıcımmde nefret kalmaz hele kocişe heleki benımkı gıbı kıl bı kocişe bile
aradınmı sımdı böcük ?

böcüğüm allahtan hayırlısını diliyorum sizin için allah yardımcınız olsun nerde varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…