günaydın kızlar bugun hem cok ıyı hemde cok kötuyumm
dün benım uşakla tartışmıştım baya bı sonra bana süprıs etmış orkıde yollamış eve
bıde mektup yazmış :asigim:
ama dün öğrendımkı işten ayrılmış ve buna ben sebep oldum sanırım demıyo ama dün sırketını cok aradım oda arama dedı sureklı cebını aradım benımle konustu sanırım kameraya falan yakalandı ve şuan işsız mafoldumben RABBIM hayrlı kapı açsın ınş
ama cok mutlu ve mutsuzum
olur mu canım.. çok merak ediyordum nasıl olacağını biliyorsun...
bunlarda kekin yanına yaptığım galeta ununa bulanmış minik patatesli poğaçalarım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
mulbery ellerıne sağlık süper olmuş
yaa kendımı hıc affetmıycem hemde hıc okadr kredı kartı borcu vardı sımdık nasıl oduycek odeyemezse ben altınlarımı verım öder o bana gene alır nasılsa
allahım ınş bıan önce iş bulur :Saruboceq:
dün benım uşakla tartışmıştım baya bı sonra bana süprıs etmış orkıde yollamış eve
ama dün öğrendımkı işten ayrılmış ve buna ben sebep oldum sanırım demıyo ama dün sırketını cok aradım oda arama dedı sureklı cebını aradım benımle konustu sanırım kameraya falan yakalandı ve şuan işsız mafoldumben RABBIM hayrlı kapı açsın ınş
guanydınnngünaydınnnnnnnnn güzeller taze gelinler yeni anneler anne olacaklar gurbettekiler balayındakiler herkese günaydın a.s.
aynen mesela pazar geç kalktım hiç mide bulantısı yoktukızlar ya ramazana girdiğimizden beri sabah kalkınca midem bulanıyor
uyandıktan sonra bi 5 - 10 dakika daha uyumazsam geçmiyor
niye aceppp
yok onlar deri degıl cnmbence halın güzel canım.serince sende beğenirsin eminim. kenarları derimi halının ?
günaydınlarrrgünaydın herkese
çoook çalışmama lazım gelicem yine.
kızlar ben bugün kpss kursuna yazıldımmmmm :)
canım benim anneminde eski die korkuyor bizde hep normal tencere kullanıyrz
. birde kuru fasülye nohut vs yemekleri pek yapmıyrz. ondan ayda yılda bir dedim:)
genelde sebze olur yada balık ızgara kızartma türü şeyler.
onlarada pek düdüklü gerekmiyor çabuk pişiyor.
mısır kaynatırken kullanır düdüklüyü onu da ben yapmam zaten.
alışık değilim evden o yüzden bende pek kullanmam.
kayınvaldem kullanırmış her yemeği düdüklü ile yapıyormuş.
büyük cesaret:)
Kızlar serhatın kuzeni bize kalmaya geldi onu ağırladık yanında da 2 arkadaşıyla birlikte. çok eğlendim banada bir değişiklik oldu...
tatil dönüşü uğramışlar... bu gün hiç uğrayamadım geçmişide okuyamıycam önemli bir şey kaçırmamışımdır inşallah
mandilin merhaba,
ben mulberry seninle tanışmaktan inan çok mutlu olurum.. ben senin yatak odanın fotsunu görmüş olabilir miyim. forumda kırmızı bir yatak odası görmüştüm tam hayalimdeki gibi... seninki miydi acaba
günaydınnnn
arsimadan sonra bende tantitoniden balkabağı kek kalıbı aldım.. dün akşam kek yaptım arsimaya fotoğraf eklemek için.. pek iyi olduğu söylenemez ama şekli konusunda fikir vermesi açısından foto ekliyorum yine de.. Arsima ya ithafen buyrunnnnnnnnn
]
kızlar ya ramazana girdiğimizden beri sabah kalkınca midem bulanıyor
uyandıktan sonra bi 5 - 10 dakika daha uyumazsam geçmiyor
niye aceppp
olur mu canım.. çok merak ediyordum nasıl olacağını biliyorsun...
bunlarda kekin yanına yaptığım galeta ununa bulanmış minik patatesli poğaçalarım
neye böcük yapcak bişey yok umarım senınkının sana yaptığı bir şakadıresma ıstedığını de gerızekalıyım yaa askım arama arıycam senı dedı
hala aramaya devam ettım
eda gelınce bana msj atsın ona aratcam kamıl koçu o sorsun askımı bakalım ne dıycekler
Günaydın Kızlar -tatlicadiarzu-
merhaba mulbericim yerimseniben
:lepi: doğru hatırlıyorsun canımcım krmızıydı.. sıkı takipçiymişsin sende vallahi
hatırlamamak mümkün mü... o kadar çok beğenmiştim ki... iyi günlerde oturun inşallah yuvanızda, mutlulukla.
ellerine sağlık balkabağıııı güzel göriniyiii
teşekkür ederim canım...
bunlarda çok güzel görünüyor tarfini yazabilirmisin canım?
MULBERYY ELLERİNE sağlık cnm
senbnm hemsomdun dimii
kızlar duduklğden bende korkuyom ıkı kere yaptım korka korka daha yanımda kımse yokken yapmam
cnm evet katılıyorum ben kendımı ovmek ıcın demıyım hiç gurur yapmamsız sız olun asla gurur yapmayın böbürlenmeyın benım gıbı
okadr süslenmış boncuklu ıncılı tüllü orkıdeme bıle bakmadım doyasıya sırf gurur yapcam dıe
daha bı tsk edemedım
okadr guzel mektup yazmış bı laf demedım:mymeka:
sevdıklerınızı asla cezalandrmayın
ben bugun cok ıyı anladımkı mukemmel bı aska sahıbımm
mulbery ellerıne sağlık süper olmuş
yaa kendımı hıc affetmıycem hemde hıc okadr kredı kartı borcu vardı sımdık nasıl oduycek odeyemezse ben altınlarımı verım öder o bana gene alır nasılsa
allahım ınş bıan önce iş bulur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?