sedef nan belkı yazdın ama ben kaçırdım
bıdaha yaz hele
beben yokmuş ee nen varmış pekı
CADIARZU
cnm evet katılıyorum ben kendımı ovmek ıcın demıyım hiç gurur yapmam
kin yapmam ıcımmde nefret kalmaz hele kocişe heleki benımkı gıbı kıl bı kocişe bile
aradınmı sımdı böcük ?
ne guzel esmy ya. ben yapılanı soyleneni hayatta unutmam; içimden bi turlu cıkmaz, bu huyumdan nefret ediyorum ama oyle; bazen diyorumki bazı konularda keske hafızamı kaybetsem
ay bende hep unutuyorum bıkede bu bana böyle yaptı de kin tut yok bazen ıyı ama bazende abartı oluyorkızmam lazım kızamıyourm acaba bendedemı hata var dıyorum
hepınız benı dövebılırsınız mafoldumben essek kafamm
simdi cıkmam lazım kızlar işle ilgileneyim artık, ama takip ederim yine gun içinde herkese kolay gelsin.
sırketını cok aradım oda arama dedı sureklı cebını aradım benımle konustu sanırım kameraya falan yakalandı ve şuan işsız mafoldumben RABBIM hayrlı kapı açsın ınş
ama cok mutlu ve mutsuzum
bunlarda kekin yanına yaptığım galeta ununa bulanmış minik patatesli poğaçalarım
aynen mesela pazar geç kalktım hiç mide bulantısı yoktu
:1hug: canım sahurda yiyip hemen yatıyoruz uykuya. E mide hazmedemiyor, uyanıncada rahatsızlık veriyor. Muhtemelen ondan..
burciş nasılsın canım
valla gördüğün üzere ramazandan dolayı taarifler havada uçuşuo bizim topikte
böcük tupper almış onları ekledi
bide ben arkadaşımın düğünününe elbise aldım bi sayfa geride bende 1974 te
ama aklım karıştı ne renk ayakkabı almalıyım akıl versene bana bakıp yaaa
ben geldiimmm :)
pashminaa elbisen çok hoşmuş güle güle giy :)
ya bakır gibi bi renk varya o uyabilir sanki, yani resimdekinden daha canlı demişsin ya o yüzden dedim, ayakkabıcıya gidince o rengide dene.. ben bayılıyorumda o renge dur birazdan resim eklerim :))
böcüğüm geçmiş olsun
psoriasis sıkma canını herşeyin hayırlısı :) ama tamamnını okuyamadım geçmişinde bu yüzden bilmiyorum kötü birşey yoktur inşallahh :)
burcu ev resimlerini koydumuu :)) misafiri gelmiş eğlşenmişler çok sevindim burcum değişiklik olmuştur sanadaa :)
bence seninki psikolojik biraz stresten fln gecikioCanım bi şeyim yokmuş normalmış bu şekilde gecikme hiç bir sorun yokmuş ve tuhaf olan hala hasta olmadım:)
bak ben hiç ertelemem böle şeylerisız sız olun asla gurur yapmayın böbürlenmeyın benım gıbı
okadr süslenmış boncuklu ıncılı tüllü orkıdeme bıle bakmadım doyasıya sırf gurur yapcam dıe
daha bı tsk edemedım
okadr guzel mektup yazmış bı laf demedım:mymeka:
sevdıklerınızı asla cezalandrmayın
ben bugun cok ıyı anladımkı mukemmel bı aska sahıbımm
hayırlısı olsun canım ne dicengünaydın kızlar bugun hem cok ıyı hemde cok kötuyumm
dün benım uşakla tartışmıştım baya bı sonra bana süprıs etmış orkıde yollamış eve
bıde mektup yazmış :asigim:
ama dün öğrendımkı işten ayrılmış ve buna ben sebep oldum sanırım demıyo ama dün sırketını cok aradım oda arama dedı sureklı cebını aradım benımle konustu sanırım kameraya falan yakalandı ve şuan işsız mafoldumben RABBIM hayrlı kapı açsın ınş
ama cok mutlu ve mutsuzum
eferinnn pek güzelolur mu canım.. çok merak ediyordum nasıl olacağını biliyorsun...
bunlarda kekin yanına yaptığım galeta ununa bulanmış minik patatesli poğaçalarım
eferin eferin becerikli hatungünaydınnnn
arsimadan sonra bende tantitoniden balkabağı kek kalıbı aldım.. dün akşam kek yaptım arsimaya fotoğraf eklemek için.. pek iyi olduğu söylenemez ama şekli konusunda fikir vermesi açısından foto ekliyorum yine de.. Arsima ya ithafen buyrunnnnnnnnn
arsi o havç felan çiğ mi yoksa pişçekmi?
sağol malbericim yerimseniben not etttim patitisli tadıda güzeldir.
Üzeri için galeta unu
İç Harcı:
YAPILIŞI:
aslında yer yemez yatmıyorum min. yarım saat ayaktayım hele dün akşam
yedim
bulaşıkları yıkadım
buzdolabındaki bozulabilecek şeyleri güzel muhafaza etmeyi sağladım
namaz kıldım
eşyalarımı toplarladım cantama yerleştirdim
banyoyu toparladım
biraz bilgisayara baktım ve yattım
dünkü sebzeli topların tarifi
yaw havucun neyini pişircen esma sende sabah sabah uyuyon galiba
çiğ çiğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?