Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

edaaaaaaaaaaaaaaa cabuk bana cvp verr
sana bısey dıycemmmmmmm

yok araamadım uyyo uysun bıraz dınlensın

ne guzel esmy ya. ben yapılanı soyleneni hayatta unutmam; içimden bi turlu cıkmaz, bu huyumdan nefret ediyorum ama oyle; bazen diyorumki bazı konularda keske hafızamı kaybetsem

günaydın güzelleropuyorumnanaktan
mulberry canım ellerine sağlık nefis görünüyo vallacokacimcoook
böcükçüm çok üzüldüm hayırlısı olsun
inşallah herşey biran önce yoluna girer canım:teselli:

ne guzel esmy ya. ben yapılanı soyleneni hayatta unutmam; içimden bi turlu cıkmaz, bu huyumdan nefret ediyorum ama oyle; bazen diyorumki bazı konularda keske hafızamı kaybetsem

ay bende hep unutuyorum bıkede bu bana böyle yaptı de kin tut yok bazen ıyı ama bazende abartı oluyorkızmam lazım kızamıyourm acaba bendedemı hata var dıyorum

ay bende hep unutuyorum bıkede bu bana böyle yaptı de kin tut yok bazen ıyı ama bazende abartı oluyorkızmam lazım kızamıyourm acaba bendedemı hata var dıyorum

bazen untmakda iyi, ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum ciddi anlamda. dusunuyotuum dusundukce hırslanıyorrum. bazen insanlara tepki gosteriyorum bazen gostermiyorum. dusundukce keske dedigin seyler artıyor; içimdeki huzursuzluklar buyuyor. elimde olan birsey degil ama bu durumdan gercekten mutsuzum ben. herseyi hemencecik unutabilmeyi cok isterdim.

hepınız benı dövebılırsınız mafoldumben essek kafamm

bocuk kendini uzmenin bi faydası yok suanda; dua et hayırlısıyla sonuclanması için bu durumun.

yanlış yapmışsın
o tarz işlerde telefonla konuşmak yasak yada çok göze batar diye biliyorum
keşke ona göre davransaydın bu zamanda iş bulmak hiç kolay değil

bunlarda kekin yanına yaptığım galeta ununa bulanmış minik patatesli poğaçalarım

çok güzel görünüyorrrrr
tarifi yazam hemen :)

aynen mesela pazar geç kalktım hiç mide bulantısı yoktu

evet pazar yokrtu

:1hug: canım sahurda yiyip hemen yatıyoruz uykuya. E mide hazmedemiyor, uyanıncada rahatsızlık veriyor. Muhtemelen ondan..

aslında yer yemez yatmıyorum min. yarım saat ayaktayım hele dün akşam
yedim
bulaşıkları yıkadım
buzdolabındaki bozulabilecek şeyleri güzel muhafaza etmeyi sağladım
namaz kıldım
eşyalarımı toplarladım cantama yerleştirdim
banyoyu toparladım
biraz bilgisayara baktım ve yattım

dünkü sebzeli topların tarifi
8-9 orta boy patates
1-2 yemek kaşığı tereyağı
tuz
3 adet havuç, rendelenmiş
küçük bir demet dereotu veya maydanoz, doğranmış
kırmızı biber
susam
corek otu

patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyun.
ezme aleti ile hepsini geniş bir kapta ezin.
tereyağını ilave edin.
patateslerin sıcaklığı ile yağın erimesini sağlayın.
en son tuzunu ekleyip karıştırın.
ayrı ayrı tabaklara havucu, dereotunu ve biberi koyun.
patatesten bir miktar alıp avcunuzda top yapın.
daha sonra bu topu havuca bulayıp tabağa yerleştirin.
bu işlemi tüm malzemeler bitene kadar tekrarlayın

hımm sağol canım özet geçtiğin için... :1hug:
böcükün tupperları hayırlı olsun:1hug:
yemek tariflerini bir ara kontrol eddeyim kçırmıyım bir şeyler :kedi:
sonra cuma elbisenin altına böyle kahve tonları ama açık kahve hani bal köpüğü gibi tonlar nasıl olur sence:uhm:

canım inan çok sevinçliydim dün. ilk defa serhattan arı çarşı pazar kız kıza gezdik. kendime terlik aldım. çok keyifliydi. onlar burdayken oruç tutamadık. onlar tatilden dönüyordu çünkü hem zaten scaktan ötürü ben çok etkileniyorum. onlara çok cici bir kahvaltı hazırladım. hayran kaldılar. fotosunu çektler. yollayacaklar banada bende eklerim buraya. sonra cuma evimi dün ekleyemedim bu sebepten ama akşam pilleri şarja taktım bu gü ekliycem kısmetse. ev şimdi biraz dağınık azcık toplıyım malum misafir ağırladım sonra çekip ekliycem :1hug:

Canım bi şeyim yokmuş normalmış bu şekilde gecikme hiç bir sorun yokmuş ve tuhaf olan hala hasta olmadım:)
bence seninki psikolojik biraz stresten fln gecikio

bak ben hiç ertelemem böle şeyleri
bu konuda kendimi seviom

hayırlısı olsun canım ne dicen
herşeyde bi hayır vardır
belki daha iyi bi iş bulucak
dua et

olur mu canım.. çok merak ediyordum nasıl olacağını biliyorsun...

bunlarda kekin yanına yaptığım galeta ununa bulanmış minik patatesli poğaçalarım

eferinnn pek güzel

eferin eferin becerikli hatun

haydi herkese good morning
çok uykum var

Üzeri için galeta unu
İç Harcı:
YAPILIŞI:
sağol malbericim yerimseniben not etttim patitisli tadıda güzeldir.
inşallh becerebilirim.
Buarada Allah seninde gönlüne göre versin en kısa zamanda senide everirirz burda inşallh

bayağıda koşturmuşsun yine arsim.
tarifi yazdım bende canım kaydirigubbakcemile5

Dünyada öğretilen bütün bilgilerin hiçbiri bize,bir ananın bakışının,bir kelimesinin verdiği şeyi vermeye muktedir değildir.....
RAABE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…