hehe erkekler çok yio canımtatlım benim kociş doymuo normal şeylerle illaki yanında bi börek bişe olcak opuyorumnanaktan
Bende aynen öyleyim.Çorba içiyorum ve kesiliyorum azcık yemek koyuyom eşim ye diye kızıyor ama yiyemıyom bırakıyorum.tatlı bılem yiyemıyorum.
YOKARIYOZZZesma buldunuzmu kardeşını-tatlicadiarzu- ay sımdı guluyoz ama ozaman cok korku oluyo
bende öyleyim cnm corba şisiriyoo hemen
ıns cnm
tübe de sapık kaydirigubbakcemile3ben senın bıldığın gızlardan deılım
fikir, fiyatlarini, fiyatlarını, gel çeyiz git çeyiz, göz, haydi çeyizlenelim, hazırlıgı, hazırlığı, jeyar böcük, kazen bizi çeyzciye götür, koca değil çeyiz istiyoz, koyalim, koyalım, paylaşımlarımız, resimlerini, sohbet, sonra koca, ya hocaya ya kocaya, yaşasın çeyiz, yazalim, yazalım, önce
sevval yanlış kısıyle dans edıyonn sen bak bakem etıketlere
ben senı bı alırsam kanatlarımın altına:jeyyar:
aa hıc farketmedım en zon belıagrıyordubenım askıtom 4 kılo verdııı grıp olduu..gaza geldı zayıflıcam dıooo
kızlar pazar askım bısey ıtıraf ettı askerdekı ark demıskıı faruk sedaya ulasamıyorumm sana no bırakım arada ara solermısın dıee faruk 1 2 kere solemek ıcın aramıss bıde cocuga bısı yollamak ıcın kıza vermıs kız buna asık olmusss kızı bılıom o aralar soluyodu ama asık oldugunu bılmıyodum kız zengınn bıdee senı gece dısarıda eglenceye cıkarırım dıomus faruk benım cıktıgım var demıss kız olsun cık sen demıss benlede ol dıomuss sımdı bısıı dıcem olmucakkkk salak seyy ay sınır oldum ama caktrmadım kapanmıs konu dıe anlattı ozaman anlatmadı bana
-tatlicadiarzu-orucluyken cnm herbısey ıstıyoo
eve gıdıyom yarım tabak yemekle doyyom
sonra zorla tatlı yıyom dun tavık göğsü ettım bugun ne etsemkı
askımda gelırse cabuk b tatlı dıyın hele
sütlü tatlı olsun
:sinifsinif:
aa hıc farketmedım en zon belıagrıyordu
abooo
başı yazmalı senin gelinliğini ben çok beğendim geçen gün eklemiştin
kırmızı olsa beğenirdin dimi
mandilincm öpüşelim öyle git balımmŞeniz
bende evi toplama gidiyorummmm
bay mandilin
anlaımisteyen öldürüyor cok lezzetlı gorunuyor
üşüdüm ya hava serin burda yağcak sanki
sevgili anneciğim senden ayrılmak okadar zorkii hiç bilemiyorum beni unutmaya çalışın
ömrüm artık koşturmayla geçiyor zaten
kendimi yeni evli değil hizmetçi gibi hissediyorum
bugün çok keyifsizim
balıklı bardaklarımm
bunlarda kocaaa kaselerim salata vs..
ay ben feysbukta çok karizma birini ekledim
kızlar ya bisey soracağım size; su vakum torbaları varya onlardan kullananınız varmı?
benim evde pek dolap yok bazayada yorgan yastık ve yatak ortulerimi sıgdıramadım; bu torbalardan alsam ise yararmı? fisfisfis
kızlar ruyamda esra k yı gormustum
msj attım heniz bebiş yok muş
kayınvaldesı dısında hersey yolundaymış
selam çeyizcilerr
siz flaş topiğine geldiniz bende iade-i ziyaret için sizin topiği merak edip geldimmmm
QUOTE=PapiBJK;8667590]
yapma ya biz ayna neyim alcaz daha mmaşları beklioduk hani yuvarlak ayna var ya mandilin onu girişteki misafir wc sine koycaz mafoldumbenmafoldumben
:sinifsinif:Mandilinn ikea kapanıyomuş dediinn hakket doğrumu :sinifsinif:
.
hoşbuldum cnm
valla abone olduğum 25 topik var 26. cıolarakda burayamı yerleşsem acaba
]
İyi yapıyosun sonra çok lazım olacak kaydirigubbakcemile5hosbulduk cnmm ee napım ev bana kaldıbı yonden ıyı kocaya gıtmeden öğreniyorum zorluk cekmem
helal olsun canım ne demek yaaa
ama hakketen kazınıyor midem
sütlü tatlı deyince canım sütlaç çekti böcük becerebilir misin ki kaydirigubbakcemile5
[COLOR="Red"
[COLOR="Red"]hoşgeldin flaşcıııı[/COLOR]
çüüüş :1shok: diyebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?