bu arada biz 21 kasım diye kararlaştırdık
duydunuz mu
duydunuz mu
:1shokbu arada biz 21 kasım diye kararlaştırdık
duydunuz mu
almaya alıveriyim istediğini yapıvereyim ama senin çeyizlerinin miktarını tüm kk biliyo
haberin olakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun :dilcikar:
Kimse benim davetiyeme yardım etmedi mandilin hariç kimsede davetiye sözüme bakmadı, ben bütçe kısıtlamada uzmanlaştım bende sana yardım etmiyom munemu hıhh:dilcikar:
duydunuz mu
kızlar herkeze merhaba..
densem aldıklarını bende çok beğendim güle güle kullan canım..
bunebu hayırlı olsun benimde 7 kasım sonunda benden sonrada evlenecek biri çıktıı:)
yessibel kimmmmm ? Sibel can mı yoksam ?
oooooowawwwwwwww superrrbu arada biz 21 kasım diye kararlaştırdık
duydunuz mu
ya kızlar evgilime msndne hayalimdeki gelinliği buldum dedim
dünkü bursadaki gelin var ya
onu fotosunu gönderdim
benimki de hevesle foto bekliodu tabi
görünce bi kızdı bana
ahahha
beni heyecanlandırıyosun hayalimdeki gelinliği buldum diye dio
ama dedim işte
buuuuu
taşlar boncuklar danteller satenler her bişisi var
çok pahalıdır o zaman bu boşver diyo :roflol:
sibel kimmmmm ? sibel can mı yoksam ?[
kadın da iyice şaşırttı her evliliğinin yıkımı altından bir adam cıkıyor ondan da yapar bir cocuk artık kaydirigubbakcemile3
hımmm:uhm: Bakalım benimki nasıl olacak..aşkımmmmm harıka msjlar atıyy :asigim: tabı ben ne yazsam dıe ökuz gıbım dsunuyomm
beta zor olan tarafı var bana göre mesela krema ıle kakaonun ustune dokulurken karışmaması lazım bırbırıne
ama zamanda cok alıyo
Aboww :1shok: boşver takılma sen yine bitmiş gitmiş benneyaptımkikızlar pazar askım bısey ıtıraf ettı askerdekı ark demıskıı faruk sedaya ulasamıyorumm sana no bırakım arada ara solermısın dıee faruk 1 2 kere solemek ıcın aramıss bıde cocuga bısı yollamak ıcın kıza vermıs kız buna asık olmusss kızı bılıom o aralar soluyodu ama asık oldugunu bılmıyodum kız zengınn bıdee senı gece dısarıda eglenceye cıkarırım dıomus faruk benım cıktıgım var demıss kız olsun cık sen demıss benlede ol dıomuss sımdı bısıı dıcem olmucakkkk salak seyy ay sınır oldum ama caktrmadım kapanmıs konu dıe anlattı ozaman anlatmadı bana
Hadiyaa bizim burdaki baya bi büyükk indirim olacaksa hemen gidelimm benim oradan alacaklarım vardı daahaa :sinifsinif:kapancakmış haberlere de çıkmış hatta bazı şubelerinde Kapatıyoruz diye kocaman afiş asmışlar. Fiyatları düşecekmiş tüketene kadar.
Yani İkea pılını pırtısını toplayıp türküyeyi terkedecekmiş ..:1ninca:
Ankaraya geleydide öyle kapanaydı diye üzüldük bizde kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzell kızların kaç yaşlarında opuyorumnanaktançeyizim var(çoğu sandıkta bekliyo)
koca var
iki bebe var
11 yıl olcak ben kocaya gideli
yaşlandım artıkk
çeyizleri artık kızlarıma yapıyorum ben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ya kızlar evgilime msndne hayalimdeki gelinliği buldum dedim
dünkü bursadaki gelin var ya
onu fotosunu gönderdim
benimki de hevesle foto bekliodu tabi
görünce bi kızdı bana
ahahha
beni heyecanlandırıyosun hayalimdeki gelinliği buldum diye dio
ama dedim işte
buuuuu
taşlar boncuklar danteller satenler her bişisi var
çok pahalıdır o zaman bu boşver diyo :roflol:
Kasımda evlilik başkadır kaydirigubbakcemile5bu arada biz 21 kasım diye kararlaştırdık
duydunuz mu
bunebu hayırlı olsun benimde 7 kasım sonunda benden sonrada evlenecek biri çıktıı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?