[/URL][/IMG]
evet kızlar fotoları çektmiş bulunuyorum:))))
pc yede attım :)))
birazdan yükliycem çamaşırları asıp geliyorum yawrularrrrrrr
Möcük onlar çok pahalı gııı, bak bunları buldum netten ikisinden birine karar verim diyorum numune isticem bugün. 800 adeti 270 e felan geliyor. Zarfları da dahil...
Yukardakinin kapağında mutlu beraberliklerine ilk adımı atarken yazıyoooooooo
hee ben çok zenginimolm eklesene uzun yıllar oldu ceyıs görmeyelı:roflol:bak buda cok guzelmış heee
nan ben zengun muyum bee eda zengın yelız zengın onun babası cok zengınnmafoldumben
arşi kacrdım ben ama nasıl bulcam sımdık
topic açalım lenyok be canım... aslında bu konularda çok cahil olduğumu bile söyleyebilirim.. sizleri okudukça öğrendiklerim var sadece.. bievi burada duymuştum... o set de tamamen tesadüf eseri karşıma çıktı ama renkleri o kadar tatlı ki.. sarı & turuncu ışıl ışıl... görsen çok beğenirsin eminim...
aslında evlenecek adam bbulsam çeyiz işini hemen kaparım bakma cahil olduğuma ama yok işte yokmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
densem aldıkların çok cici... güzel günlerde kullanırsın inşallah
kızım yelizin babasında poh gibi para vardoğru eda zengin yeliz zengin
neyse bizede güler bu hayat nasıl olsa kaydirigubbakcemile3
walla benim bildiğim haftada 1 fincan sudensem bu gıdısle mok gulerama varya şuan ev alsak bu kadr sevınmezdım yaa askımı cok uzdum ama ona tekrar asık oluyom
nan eda sana soru sordumm orkıdeye nasıl bakıyon hıc soldu mu
14 gunde bı bardak su mu
puficim yaaaHayırlı olsun :dilcikar:
Kimse benim davetiyeme yardım etmedi mandilin hariç kimsede davetiye sözüme bakmadı, ben bütçe kısıtlamada uzmanlaştım bende sana yardım etmiyom munemu hıhh:dilcikar:
aaaah aaaaaaaahbende bilmiyorumki nie öle oluyo
manyadı heralde benim net -tatlicadiarzu-
edaaaaaaaaaaaa nerdeeeeeee
nerde göbek atcas söleeee delikafadulden
sağol şekerumhayırlısı
gelinlik pahalıya patlar dedin ya:1shokısluk bızde 22 kasım derdık hep ama kısmet deılmış
benım uşağun doğum gunu sana gelcem 22 kasımda kutlayalım hep bırlıkte olur mu -tatlicadiarzu-
hayrlı olada sana gelınlık daha pahalıya patlar kumas cok gıder
nan mekan neresı cok sosyetık yerse gelemem ben :dilcikar:
yok sen benım çakma nıcklerımde karıstıryon o ben deılım:umursamaz:
uyku setım yok alıverın gayrı
hee aferim bi moka yaradım:mymeka:bunebu hayırlı olsun benimde 7 kasım sonunda benden sonrada evlenecek biri çıktıı:)
sağol tatlım inşallahbunebu hayırlı olsun.... inşallah hayatın boyunca unutamayacağın güzellikte bir gün olur
:lepi:
ne ne ne o denizkabıhlı olanhımm ozmn denız kabuğu goruntusu olan uc kısmında inci olanlarda cok şık
dur bakem netten bulursam eklıycem
kızlar pazar askım bısey ıtıraf ettı askerdekı ark demıskıı faruk sedaya ulasamıyorumm sana no bırakım arada ara solermısın dıee faruk 1 2 kere solemek ıcın aramıss bıde cocuga bısı yollamak ıcın kıza vermıs kız buna asık olmusss kızı bılıom o aralar soluyodu ama asık oldugunu bılmıyodum kız zengınn bıdee senı gece dısarıda eglenceye cıkarırım dıomus faruk benım cıktıgım var demıss kız olsun cık sen demıss benlede ol dıomuss sımdı bısıı dıcem olmucakkkk salak seyy ay sınır oldum ama caktrmadım kapanmıs konu dıe anlattı ozaman anlatmadı bana
kızlar bornoz takımı almak istiyorum çeyizime ne alsam fikri olan var mı
bu arada biz 21 kasım diye kararlaştırdık
duydunuz mu
haha yalnız bi tek sen farkettin o facebook kısmını
iwiiiiiit zaten kırmızı değil diye dedim :icecream:
geeeel şimdi öpem seni Şeniz Şeniz
cici fotolarla dön kuşum
geldim geldim a.s.
burası sıcccacık bugun :)
:sinifsinif:
yerimseniben haklısın çalış köle çalış
köleyi zathura olcaz iyice:)
niye keyfin kaçtı balım
güle güle kullan hepsinide canım.
ama ben senin balıklı bardaklarına bayıldım paşabahçede yeni mi çıkmış son zamanlarda mı aldın? kaselerde çok kullanışlı bende sadece bir boyu var bunlar üçlüymüş çok işe yarıyorlar:)
delii şimdide feysbuktan mı koca arıyosun
evet çoook işe yariyorlar canım
oooh oohhh iyi . Ama kayınvalidesi napiyir acep, esma sorsaydın artık gelemicekmi net bağlatmıcaklarmıymış eve?
hoşgeldin flaşcıııı
:sinifsinif:
kapancakmış haberlere de çıkmış hatta bazı şubelerinde Kapatıyoruz diye kocaman afiş asmışlar. Fiyatları düşecekmiş tüketene kadar.
Yani İkea pılını pırtısını toplayıp türküyeyi terkedecekmiş ..:1ninca:
Ankaraya geleydide öyle kapanaydı diye üzüldük bizde kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yerimseniben
çüüüş :1shok: diyebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?