Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hoşbulduk conemmmmm
çüşş deme ayıp kızz ablanımdır belki senin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çeyizim var(çoğu sandıkta bekliyo)
koca var
iki bebe var
11 yıl olcak ben kocaya gideli
yaşlandım artıkk
çeyizleri artık kızlarıma yapıyorum ben

abariii :1shok:
maşallh maşallhh 11 yıl dile kolay

mandilincim evet canım 2 yada 3 hafta oldu alalı
ilk önce 3 tane aldım
sonra dayanamadım bi 3 tane daha aldım çok sevimliler
bide boy bardaklar
bana anca yeter de kaydirigubbakcemile3
hmm demek yeni çıkmış veri guud
ben bu sıralar bi real e falan gidiyim madem orayada gelmiştir kesin

ikincisi daha güzel gibi.
canım dahada dümdüz sade bişey yaptırıp üstünede kurdeleden fiyonklarla süsleyebiilrsin dicektim çook ucuz olur dicektim ama 800 davetiyeye de fiyonk yapılmaz çok uğraştırır yafs. :) Neyse belkim fikir olur diye dedim.

ekliyorum merak etmeyin bu komplo beni yıldıramaz:)))
evim evim güzel evime ekliycemm
yazısını yazdım yüklemeleri yapıyorum şu anda...

heh işte bu ya kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim burcucum açık olarak eklediğin için.
bazı arkadaşlar albümlerine ekliyorlar anlayamıyorum neden güzelliklerden herkesi mahrum ettikleri sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

bende bir tek yol param var bocuk sen ne diyosun, kredi kartı borclarımızı soylesem

ıykı kredı kartım yokk :Saruboceq:askımın var işte sımdık 2000 tl yatrcak
yetmemış benım bıleklığımı bozdurcaz 7 sınde alcak bana yenısını zemuszemusalmasada canı saolsun balımın
ılk yapcam sey kartı alıp kırmak olcak

kızlar bornoz takımı almak istiyorum çeyizime ne alsam fikri olan var mı

özdilek inkilere bir bak canım.taç ın kilerde güzeldir. bir de jua var. o da güzel. bunlardan beğendiğin modelleri buraya eklersin biz sana yardım ederiz güzelim hangisini seçeceğin konusunda

benimde özdilek..

böcük ahhh ahh 2000tl neki balım ya
keşke benimkinin borcu o kadar olsa bugün öderim borcunu
ama onun yanına bi sıfır daha koy mafoldumben
nası olcak bilmiyorum...
ve hiçbişeyimiz yok daha.... mafoldumben

mrb kızlar... ben uzun zamandır birşey almıyorum çeyize annem söylenip duruyorr...sonra hepsini biraraya sıkıştırcan diye... bu ay yemek takımı alcam sanırım hangi markayı önerirsiniz.. birde modası geçer alma diyor arkadaşlar kararsız kaldım iycene yha

kütahya veya güral ama ağırlıklı olarak kutahya dıyorum
sade ve şık bı takım alabılırsın

şekercim benim herşeyim açık seçik zaten...
o yüzden dert değil yani. düğün fotolarım orda boy boy dururken evimi albüme eklesem ne yazar. birde bir şey dikkatimi çekti. burda herkes kendini sakınıyor saklıyor. bakıyorum facebookta boy boy fotoları duruyor. ee facede de çalmak çokkk kolay. arkadaşının arkadşısa görebiliyorsun bilmem ne bir sürü art curt var... a.s
benim tüm fotolarımdan aşkım haberdar burayada eklediğimi biliyor o yüzden sorun değil yani zemuszemus

valla bu ay 2100 tl benim kartlarda var, 1100 tl de esimde var, kira var bide tabi ondan sonra napıcaz 1 ay bilmiyorum ben
szın bı kartınızın borcu bızım ıkımızın aylığı bıle deılmafoldumben
allah yardım etsın

çüş :1shok:
nan ne etmış okadr parayı
benmkını sayım sana laptop aldı pırlanta aldı söz yuzuklerını aldı cıcekler cıkolatalar tatlılar
1500 falandı faız ıle 2000 olmuş
ee onun borcu benım borcum ınş bu aydan sonra rahatlarız
kalanıyla esya almaya başlıycaz :lepi:
cok mutluyum yaa ınş bıleklığımm ıyı para eder

kızlar bisey sorcam benim camasır makınesi bosch hatta modelide wae20462tr, bana sanki camasırı yıkarken cok cok az su alıyormus gibi geliyor ama pek de bilemedim. annemin 15 yıllık arceligi var, o camasırı yıkarken makinenin iste ortasına dogru suyun doldugunu goruyorsun ama bunda su falan gorunmuyor ortada camasırlar ıslanıyor okadar bu sekilde camasır yıkanmaz ki anlamadım ben bu isi :uhm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…