Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kıslarrrrrrrrrr ben geldim..
Hayatımda herşey o kadar hızlı gelişiyorki..ınş. çok şey istemiyorumdur..Sadece mutlu olmak:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese bende gidiyorum
çoook sıkıcı bi gündü
giderayak burcuınun evine bakmak çok iyi geldi ama :):)
bukette bugun kayıptı
hadi bende kaybolam yavaş yavaş nerde benim süppürgem

ay hiç anlamam ki kuzum yaa
ama A+plus biizmkisi...

canım ya benimkiside A+ ama bana cok az su alıyor gibi geliyor acaba bi sorunmu var diye canım sıkılıyor. simdi annemin 15 yıllık arceligi var camasırı yıkarken boyle tamburun yarısına dogru su doluyor ama benim makinada o sekilde su falan gorunmuyor camasırlar ıslanıyor tama ama oyle bı su goruntusu yok sen hic baktınmı canım ya, beni bilgilendirirmisin. bana bu su cok az geliyor boyle yıkanmazkı camasır.

simdi cıkmam lazım, cvbını bekliyorum canım

herkese iyi aksamlar, iyi iftarlar kızlar

öff çok moralim bozuldu yaa
ağlıcam şimdi
ben ne güzel haftasonu için patronuma söliycektim bende gidim die a.oluğa o da başka akrabalarına dedi götüreyim isterseniz die ben kaldım yaa,öff yaa öfff bıktım burda oturmaktan gidip ağlıcam biraz çok moralim bozuldu

burcuuuuuuuu orda sormıyım deidm burda sorıyım deidm :))

yatak odanda aynanın altında sol tarafta köşede bii var o ne :uhm: sizin resminiz sanki ama neyin içinde o resimm

ay canım şimdi gördüm kusura bakma...
o hani böyle kar yağar ya suyun içinde kardan adam olur. öyle bir şeyin içinde çeker yakından fotosunu eklerim kuzuşum. aşkım hediye etmişti özel bir günümüzde şimdi unuttum hangi gündü :roflol:

yok canım ya, benim camasır makinesi bosch ve sanki az su alıyor gibi geldi camsır yıkarken; oyuzden soruyorum. eger oyle ise (ki bence oyle) telefon edicem musteri hizmetlerine ama once emin olmam gerekiyor.

bence bocsh kullanan varsa onun makineye bak cnm böle sözle pek anlaşılmaz ama bocsh siemens profilo süper
bizim evde bi arçelik var daha 1 yıl oldu aldığımız ilk günden bu yana gümbür gümbür

merhabaaa yaa nekadar uzak kaldım ben topiğimdennn sizlerden ufff
geçmişe baktımda hepsini okuyamadım
burcucum ev resimlerini eklemiş heralde
gidemde bakam..bu arada böcüğüm
çok üzüldüm ilk okuduğumda inşallah nişanlının iş durumu düzelir canım benim

beni soran ağızlarınızı yirim sizinnnn
kızlar sormayın yaa
işler bi karışık
bilgisayar başına oturamıom
aklım sizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…