Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok sevindim böcük inşallah patronuyla konuşup tekrar işine döner.. yaptığın fedakarlık eminim çok hoşuna gitmiştir aşkının.. en kısa zamanda yerine koyacaktır muhakkak yerine

hee bide kızlar bugun bunun siparişini verdim s yokmuş m gelecek yine
neyse en kısa zamanda foto eklerimm
:jeyyar:

güle güle giy buket

günaydınnn kızlar hemen geçmişe cufcufluyorummmm

günaydın parpalmmm

günaydın buket
az önce stüdyo fotolarına baktım... hepsi birbirinden güzeldi... Özellikle mıknatıslı buzdolabı süsüne bayıldım....

Allah mutluluğunuzu kimsenin ve hiçbirşeyin bozmasına izin vermesin...

günaydın kızlarr
buketçim gerçekten çok hoş çok güzel çıkmışsın hani bakışlarınıda unutmamak lazım nazlı nazlı cnm birbirinize çok yakışmışsınızz ay herşey çok çok çoooookkkk güzel allah mutluluğunuzu daim etsin inş opuyorumnanaktan

böcük hayırlısı allahtan güzelim

betam eline sağlık tatliş

buket resimler çok yahhşiiiopuyorumnanaktan

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2

buketcim fotoğraflara gece bakmıştım. hepiciğide çok güsel sarı şeker yerimseniben

çok yakışıyorsunuz eşinle mutluluklar dilerim darısı benim başıma -tatlicadiarzu-
hee bide kızlar bugun bunun siparişini verdim s yokmuş m gelecek yine
neyse en kısa zamanda foto eklerimm
:jeyyar:

benim pijamamın aynısı. sunset yerimseniben
banada s beden olmadığı için m göndermişlerdi
kolları ispanyol model olduğu için ben biraz kollarını daraltmıştım geri kalan kısmında beden olarak bi problem olmadı gülüma.s

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
buketçim fotolarına baktım maşallah canım hepsinde ayrı ayrı çok güzel çıkmışsınız bayıldım
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:Saruboceq:
pijamanda çok cici iyi günlerde kullan canım
betam ya pasta nefis görünüyo ellerine sağlık canım:1hug:
böcükçüm hayırlısı olsun üstünüzden büyük yük kalkmıştır eminim inşallah işine geri döner canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…