Kızlar 1 ay 15 gün kaldı evlenmeme ama biz daha uygun kiralık ev bulamadık(
nasıl yetiştiricez bilmiyorum
sizler düğününüze kaç gün kala yerleştirmiştiniz evlerinizi
hee bide kızlar bugun bunun siparişini verdim s yokmuş m gelecek yine
neyse en kısa zamanda foto eklerimm :jeyyar:
kızlarr günaydınnnnnn
bu gün çok sevinçliyimmm
çünkü eccu sayesnde çok istedğim duvar steckerlarını aldım dün gece. 3 güne gelecekmiş uygulayınca çeker eklerimmmmmm
yuppi yupiii holeyyy
Kızlar günaydın..
Bizimde ev 5 eylülde boşalacakmış kesin!!! İşte uyuşuk kadının çıkması etmesi 10 eylülü bulur 26 eylülde düğün var ama 20 sine kadar yerleştiririz dimi ???Offf afakanlar bastı ya...
Temizliği yok zaten temiz her yer, camlar yerler silinecek tamam, sadece yatak odası baya kirliymiş gece gittiğimiz için onu farkedememişiz napayım orayı da sileriz sonrada badana olur dedim. İnşallah yetişir ya:sinifsinif:
ağustostaydı bizim düğünümüz haziranda tutmuştuk cnm hayırlısınla bulursun inşlh gönlüne göre bir ev
hiç dert etme kuzum biz düğüne 15 gün kala yerleştirdik. zaman kaldı marmariste tatil yaptık. döndük düğünü yaptık balayına gittik... a.s insana yetişmeyecek gibi geliyor ama inan yetişiyor. ev dediğin eğer 3 kişiysen 2 günde yerleşiyor inan bana. ben annem ve teyzem 2 günde yerleştirdik 3. gün gezdik :roflol:
valla bizım cok erken oldu 3.5 ay once cnm
Kızlar günaydın..
Bizimde ev 5 eylülde boşalacakmış kesin!!! İşte uyuşuk kadının çıkması etmesi 10 eylülü bulur 26 eylülde düğün var ama 20 sine kadar yerleştiririz dimi ???Offf afakanlar bastı ya...
Temizliği yok zaten temiz her yer, camlar yerler silinecek tamam, sadece yatak odası baya kirliymiş gece gittiğimiz için onu farkedememişiz napayım orayı da sileriz sonrada badana olur dedim. İnşallah yetişir ya:sinifsinif:
hee geldımmm
tsk ederım kızlar evt büyük bı yük kalktı ve şuan aşkımm calısıyor kaydirigubbakcemile2
yaa kuzum dert etme sıkıntı yapma kendine yaaa
yetişirrrrrr
yetişmesede düğünden sonra yerleştirirsin kuzum senden ve en önemli gününden kıymetlimi
ben şimdi dert ettitğim şeylere gülüyorum
fazlasıyla zamanım var beğemediğim şeyleri düzeltmek için :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?