Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tskler

KOMŞU cok güzel çıkmışsın bacımm aman baban görmesın :jeyyar: bız görelım ne kadr guzel bı resım nan o
cok şekersın cnm cok guzelsın masallah
pıjamanla resmını beklıyoruz

kızlar keyifler hafta ortasındada iyi dimi......

takvimim nasıl fıstıklar ya birde yazdığım yazıyı çıkarsa 3 göbek atıcam

günaydın kısçelerrr

puficim üzülme 10 günde neler oluyor ben müsait bi zamanda öncesi sonrası resmi eklerim istersen :)
inan insan hayret ediyor
benim çeyizim düğünden bi gün önce yerleşti çok yoruldum ama herşeye değdi

şimdi buketin resimlerine bakayım
sonra kuzenden aldığım resimleri albümüme ekliyim gelirim mmm

Puketcim yazmayı unutmuşum bende akşam da sabah da baktım resimlerine, çok tatlısın kuzu, Allahım mutluluğunu daim etsin

Burciş; sağol tatlım ama ben sıkışıklığa gelsin istemiyordum işte birde bayram telaşı var ya, gerginiz yeterince zaten ama hayırlısı napalım..

Möcük; çok sevindim canım ya, darısı dönisle bana :sinifsinif:

Benim nişanlımda bana küsmüş herhalde, çok alıngan oldu ya ne desem işsizliğe çekiyor hemen bozuluyor, alttan alıyorum seven kalpler hassas olur diyorum hassas sevgilim felan diyorum bozulduğunu anlamamış gibi o anda bile dalga geçiyorum ama yok ip gibi gergin elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama herkesin bir sabrı var yani...

Son düzenleme:
bukettt resimler mükemmel, cok yakısmıssınız. Allah mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan saklasın
buzdolabı magneti olayı super, onuda mı fotografcı verdi size, yoksa sizmi yaptırdınız

senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

:kedi: tskler

kartları bana vermedı ama:mymeka: lazım olurmuş yolcam hee en kısa zamanda almam lazım ondan
ona guvenıyorumm ama dengesız kuzenı falan ısterse yolarım valla

kızlarr günaydınnnnnn
bu gün çok sevinçliyimmm
çünkü eccu sayesnde çok istedğim duvar steckerlarını aldım dün gece. 3 güne gelecekmiş uygulayınca çeker eklerimmmmmm
yuppi yupiii holeyyy

ne demek canım evinin resimlerine baltım sticker olayın gözüme çarptı sonrada sticker için siteye girmiştim oda ne 22 liraya düşmüş :)) denk geldi yani

sevındım eccu herkezı gaza getırıyor zaten
benımde 2 yerde var 3ü alsammı dıyordum eccu 3ü alıyor neyım eksık ondan hehehekaydirigubbakcemile3

al esmy al :))))

ben int hiç alışveriş yapmadım hangi siteler güvenilir sorunsuz kızlar

o site gayet iyi coolart dükkan sahibinden cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…