Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccu fıstıkım sana bir şey sorcam benim kargo hala yola çıktı görünmüyor...
birde kago parasını kapıda mı ödüyoruz kuzum? çünkü para çeklirken onu düşmemişler canım...

birde kago parasını kapıda mı ödüyoruz kuzum? çünkü para çeklirken onu düşmemişler canım...
cnm odemdıysen kapıddı r
ama ben aldıgımda odedım netten
kimsede yazılı değil mi tarif :sinifsinif:

ya burde puf noktları dıye bişey vardı
orda dun gordm am a

cnm odemdıysen kapıddı r
ama ben aldıgımda odedım netten

ya burde puf noktları dıye bişey vardı
orda dun gordm am a

canım ben daha önce gitti bitiyordan alışveriş yaptığımda kargoyuda kredi kartından kesmişti. ben çok acele aldım yani şimdi mi ödemek istiyorsun kağıda mı diye bir seçenek işaretlemedim işin aslı... hatırlmaıyorum öyle bir şey sorup sormadığını...
allah allahh

aynen benimkide öyle cidden yoğunlar demek ki dün onayladım siparişi bugüne gelirdi normalde :sinifsinif: evet cnm kapıda ödeyeceksin merak ediyorum seninkiler güzel olacakta bakalım benimkisi uyacakmı :)))))))))))

aynen benimkide öyle cidden yoğunlar demek ki dün onayladım siparişi bugüne gelirdi normalde :sinifsinif: evet cnm kapıda ödeyeceksin merak ediyorum seninkiler güzel olacakta bakalım benimkisi uyacakmı :)))))))))))

bence olcak kkkkkk

pufi bende erkek tarafından gibi yazmışım sanki haa,

kendimi düşündüm de canım benim ki t.dağda ya

kuaförüm de istanbulda ben kendim giderim dedim bi an içimden 2 adım yer o beni almaya gelir ordan fotğrafçıya gidilir gibi hayal ettim

biraz sesli düşündüm senin için canım kusura bakma

Hosbuldukk pashmına bende sızı ozledım dkb herseyden uzak kaldım baya

sebze tıopları çok basit arkadaşlar haşlanmış patatesi ezip içine salata gibi yağ limon ve tuz atıyorsunuz tadına bakrsınız ayarlayın artık
sonra ince doğranmış maydanoz, dere otu vs. rendelenmiş havuç pul biber artık çörek otu ne isterseniz top yapıp bunlarla buluyorsunuz :)

ya ben dün aksam kk bı topıc buldum kara kalem calısmasıyla süper resım edıydı hatun
ama suan bulamıyom :gitme:
gercı msn de konustuk cok uyguna cok süper resım cızıyo kızlar
ben bı resım yolladım onu yaptrcam sızce nasıl olur
hanı sahada askım bana bakıyordu teller arasında o guzel mıydı he benım yuzm görunmuyo ama kendımı soldan yan cekıp yolluycam o gerısını halletcek
ve kartal sembolu olcak:lepi:
bı tane daha resmımız var hanı ılk tanısmadakı ılk resmımız sıyah beyaz tşörtle
sızce hangısı

bence sişörli beşıtkaşlı

bırı bu diğer resım yanımda yok ama hatrladınız ınş

esma ama kadın dedıkı yakın bı resım olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…