Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

he bana da biraz pahalı geldiydi de ondna şeyttim

temem işte
dua edin cumartesi günkü ucuz olsun yaa
fatihte
ucuzdur belki hı?

bu arada burcuuuuuuuuuuuuu
sandal sefası ana yemek mi
bizim şirkette sandal sefası soğuk olarak veriliyoor
anası nasıl olooor kuzum

balkuzum azğını öpem:roflol:

burcu bana bişiler oluyo sen menu yazdıkca ev adresı alayım hemen gelıyom

eda fatıh en kazık yerdır bılesın :1closedeyes: bak lady ordan 1000 1500 tl alcağı nışanlığa bızım komsudan aldı 350 kıralık 600 tl satılıkı fıyatydı

canım sandal sefası kabaktan oluyodu dimi?
valla daha ne olsun canımcokacimcoook

gunaydın kızlar sonunda artık ıntternetım var uzak kalmıcam sızden

canım çok özlettin kendiniopuyorumnanaktan

pufi yevrim btçe kısıtlaması yapmasam ben 7binlik gelinliklere bakıyo olardım

ama bu bana da çok geldi
ben şöyle 2bine en alasını buliim de rahatliim ya poffff

herkeslere günaydın

işleriniz, sağlınız yolunda gider inş. kızlarr
guanydın
kım gelıyor
Günlere düşmüşüm delikafadulden
super

hadi iyi bakalım

birazmı ede ne birazı be 1500dan fazla verme

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
gözün aydıııııın hemde bir hafta süpppppppeeeeeer
Allah ım dört dolanıyorsundur şimdi evde sen :dance:
kardişinde gelseymiş keşkem
birlikte sayamayacağız desene günleri Şeniz :sinifsinif:

arsinin sebzeli toplarından yap canım patitis püresi belkim ağır gelir :)

opuyorumnanaktan

noldu yawrim

bu kabak çiçeği dolması lahana lahana dolması gibi bişimi oluo yaw:S

senin tarlanda yoooh mu kabak çiçeeğee

Kızlar; bizim burda kına gecesi erkek tarafında ve kız tarafında ayrı yapılıyor, sadece erkek tarafı kına almaya geliyor 10 gibi felan, beraber oynanıyor sonra onlar naş biz eğlenceye devam, neysem bizim akıllı nişanlı kınalarından sonra işte buda 12-1 e mukabil eder arkadaşlarıylan parti virecekmiş bi arkadaşının bağ evinde, bütün arkadaşları gelecekmiş onlar ayarlamış. Sabaha ayılır dimi yani beni 10 gibi kuaföre götürebilir yada düğüne yetişir ayılır diyin lütfennnnnnnnndelikafadulden

burcucum gözün aydın zemuszemus Allah herkesi özlediklerine kavuştursun inş. en kısa zamanda opuyorumnanaktan
sandal sefası nasıl oluyo patlıcandan olandan mı??yanına sıcak püre güzel olur neden olmasın mis gibi olur hemde ya senden şu tavugun tarifini yeniden isticem sanırım unuttum naıl oldugunu kafamçokkarıştı

yok be annem sıcak yemektr sandal sefası. onlar beşamelsiz mi yapıyor? en son beşamel ve kaşar peynri dökür üstüne ve fırınlanır. sıcak servis yapılır. ama şimdi onu çeşit çeşit yapan var. yada sze servis olana kadar soğuyordur belki:))))))))))

pufi bir gün öncesinden öyle ağır ağır içilir mi yafs düğüne gözleri pörtlek uykusuz huysuz gelirse şaşma. bence bir gün öne alın kına gecesini ki ertesi gün anca ayılır

kızlar annem benden gamzenin pofuduk poaçalarının tarifini istedi ama ezberimde yok evde yazılı.
Acep sizlerde kayıtlıysa yada aklınızdaysa bana aciiil yazarmısınız çoook thankss

bence riske atmasıncnm
abartır sımdı onlar

o tvuğun tarfini bende ha bire unuturou ve anneme tel açıyorum yaa inanırmısın :roflol:
annemde delik beyinli diyor :roflol:
2 kaşık nişasta yumurta beyazı soya sosuydı sanırım...
pürede yapcam o zaman evet...

Valla bilmiyorum kızlar bizim burda bir gün öncesinden olmaz, ağır oluyor çünkü...Bana da dün dedi arkadaşları planlamış da süprizmiş biri ağzından kaçırmış, hevesini de kırmak istemedim sesim çıkmadı ama aklıma takıldı, abartacağını sanmam yani koca adam ertesi gün düğününün olduğunu bilir herhalde ama yinede korktum valla, gerçi koca adam diyorum da bazen çocuktan farksız da.. neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…