sebze tıopları çok basit arkadaşlar haşlanmış patatesi ezip içine salata gibi yağ limon ve tuz atıyorsunuz tadına bakrsınız ayarlayın artık
sonra ince doğranmış maydanoz, dere otu vs. rendelenmiş havuç pul biber artık çörek otu ne isterseniz top yapıp bunlarla buluyorsunuz :)
ya ben dün aksam kk bı topıc buldum kara kalem calısmasıyla süper resım edıydı hatun
ama suan bulamıyom :gitme:
gercı msn de konustuk cok uyguna cok süper resım cızıyo kızlar
ben bı resım yolladım onu yaptrcam sızce nasıl olur
hanı sahada askım bana bakıyordu teller arasında o guzel mıydı he benım yuzm görunmuyo ama kendımı soldan yan cekıp yolluycam o gerısını halletcek
ve kartal sembolu olcak:lepi:
bı tane daha resmımız var hanı ılk tanısmadakı ılk resmımız sıyah beyaz tşörtle
sızce hangısı
densem tskler cnmm bu ılk resmımız olduğu ıcın ıstedımm tabı etraftakı cocuklar falan olmuycak kartal sembolu falan olcak
tellı resmı kadın cok beğendı dedıkı kendını sol tarafa bakarken çek ben ayarlarım
kararsız kaldım
burdada amma göbeklı cıkmış haa:roflol:
ben 35*50 yaptrcam 30 tl
pufi yevrim btçe kısıtlaması yapmasam ben 7binlik gelinliklere bakıyo olardım
ama bu bana da çok geldi
ben şöyle 2bine en alasını buliim de rahatliim ya poffff
Sabaha ayılır dimi yani beni 10 gibi kuaföre götürebilir yada düğüne yetişir ayılır diyin lütfennnnnnnnndelikafadulden
annemde delik beyinli diyor :roflol:
pufii ya yanlız başına gidemezmisin kuaföre o seni almaya gelse olmaz mııı???
birde bende arsinin sebze toplarının tarifini istiyorum arsimammmmm cokacimcoook
bırı bu diğer resım yanımda yok ama hatrladınız ınş
esma ama kadın dedıkı yakın bı resım olsun
yüzün görikmi ama diğeri daha romantik
ay benimde canım çekti
ama düğün resmimi yapsam yoksa bizimde fbli var öle yaptırıp fb amblemlimi ettirsem opuyorumnanaktan
kıskançtubisimili
böcük ben tel örgülerde olan resminizi görmüştüm çok da beğenmiştim bence ondan yaptır
zemuszemus
burcu gözün aydın çok sevindim annenler geleceği için... üfff sen şimdi ne sofralar hazırlarsın alkisalkisalkis
işte bızm öle yanyana cok guzel bı resmmız yok:tomato:hep sahada macta falan boydan ve uzaktan
bı tek bu ve tel örgulu olan var:gitme:
sımdık resım cekınelım desem cekınmez ne etcem la ben
resmı yakın edemezler mı :sinifsinif:
pıqı diğerı olsun daha doğrusu aksam onu buraya koyarm fıkır alam demı
bence fblı olanı yaptr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?