Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canımcığım düğününde böyle tatsızlık çıkması çok üzücü gerçkten.bende eşimle gelin odasında otururken birbirimize girdik .ben ona laf söyledim o bana .birbirimzi yiyoruz.neredeyse vazgecicek hale geldik.bide insan o anda çok stresli oluyor haliyle. . . hem madem senin sölemediğin şeyler sölenmiş gibi gözüküyr.eşin bilmiyormu işin aslını.neyin neolduğunu.konuşmadınzmı karşılıklı

offff canım çok üzüldüm keşke yaşanmasaymış böyle bir durum
ama bozma moralini en kısa zamanda düzelir inşallah aranız:Saruboceq:

densem saol nan tahmın ettydım zatı kaydirigubbakcemile3 neyse önce ısımlerımızle yaptırım sonra ondan bulurm ben

off RABBIM yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:dıyecek ınan bısey bulamadım :gitme:cok şaşirdm cok uzuldum
koca bı 8 yıl var ortada ınş hersey cabucak düzelır
bol bol dualar edelım
bende ederım senın ıcın özel :teselli:

offffff :gitme: çok üzüldüm çokkk inş. en kısa zmanda şeker gibi olursunuz :teselli:

offf üzülme be güzelim yanlız değilsin.. :sinifsinif: bizde 7 sene çıktıktan sonra evlendik ve hayal kırıklığı tabi ki çokkkk oldu bende düğünümde çok gergindim hatta düğün resimlerimde hep somurtuyorum bi görsen.. sallaaa be anacım koyver gitsin herşey düzelir sağlık olsun ne demişler su akar yolunu bulur opuyorumnanaktan zemuszemus

ney

edaaa resim beklioommm çabııkkkkkkkkkkkkkkk
du koicam çok younum

baberko da yok ne zamandır ya??
tarla peşinde kendileri

sen forumdaşsın :roflol:

Sonbahar eklediklerin çok harika cnm gözüm gönlüm açıldııı

:

çok teşk. ederim canım. çok sağol.

ay o gül sabuna bayıldım
güle güle kullan hepsini
yatıcam bi bakim dedim
hadi size iyi geceler

canım çok teşk. ederim

kızlar 26.08.2009 saat16:10 geçe teyze oldum çok güzel bir duygu..hepinizi seviyorum....

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

güle güle kullan hepiciğinide.
güllü sabununu çok beğendim nerden almıştın acep?

.

mandilin çok teşk. ederim canım. t.dağ da bir züccaciyeden aldım.çeyiz satan bir dükkan.
fiyatıda uygundu hem. beğendiğine sevindim

çok teşk. ederim amin canım

sonbaharcım çeyizlerin çok güzel iyi günlerde kullan inş.

amin arkadaşım çok teşk. ederim
sonbahar çok güzeller cnm ya özellikle saten nevresime bayılırım çok güzel seninkide rengide hoş güle güle kullanırsın inş cnm

sağol canım amin. bende beğenerek aldım onu.
alırken pek fikrim yoktu aslında tesadüfe gördüm de aldım.beğendiğine çok sevindim.

Günaydın kızlarmirmirmirmir primanovanın bu modeli çok değişik geldi sizlede paylaşmak istedim

bunlarda çok şık güzel bir tarz.

offf üzülmee bacımm :teselli:
kime ne dedin çok mu yakınınızdıı..
Eşinle oturup güzelcene şu işi tatlıya bağlasanız işte olayın aslını anlatsann..
zor bi durum gerçekten hemde yeni evliyken öff Allahım kimseye yaşatmasın :sinifsinif:

bence fazla uzatmayın bu kırgınlığı şöyle eşine güzel bi sofra hazırlasan..
o insanlarlada karşı karşıya gelmeden telden gönüllerini alsan büyüklük sende kalsın hazır ramazankende..
Olayı tam anlayamadım ama ne bilim iştee...umarım herşey yoluna girerr :Saruboceq:

offf o gunu ıstesende unutamazsın ama şuan önemlı olam senın mutluluğun ınş bıan önce hersey aşk dolu olur :asigim:

offf zaten kavgasız gürültüsüz hiçbir evlilk olmaz canım sadece seninki düğün gününe gelmesi tesadüff olmuşş o kadar,

bence bir anönce sarılın sevişin, öpüşün ve tadını çıkarın yaa
evliliğinizn ve evinizinn

kızlar evleneyim bir sene yokum bu topikte aşkıma doycam tabii ne kadar doyabilirsem onaa
çok özlüyoruz birbirimizi yaa buluştuğumuzda saatler çabıcak geçiverioo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…