Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kişilerın ısımlerı yokkı nasıl olduda bloguna baktın balkuzum ben sadece sondakını bılıyorum
tanıdığım ıcın :bbo:

ricayerimseniben

kizlar esinizle araniza kimseyi sokmayin diyorsunuz haklisiniz da
ama keske bu o kadar kolay olsakafamçokkarıştı

dediğin gibi erkekler ne yazıkki 24 saat kontrol altında tutulmuo, dış etkenlerden çok fazla etkilenip nereye çekilirse oraya gidilolar

ve birde dedğim dedik bir tipse hakikaten adamı kahreder

ama tatlı dille dırdır edip adamı boğmadan neden sonuç ve sebeb ilişkisini anlatmalıyız bazı şeyleri yoksa raydan çıkıverir ilişki.

ve bazı şeyleri ince hassaas düşünmediğinden kaynaklanıyor bizlerle aramızdaki farkları bu neyazıkki

Oy kullananlara benim de kucuk bir suprizim oldu :))))
kullanici panellerinize bakin kizlar kaydirigubbakcemile3

bende 4. yü seçtim çok hoş bence

mersi cnm
off deıdıdgm gıbı okudun dımı yenı evlıler hıc etmedıgı kadar tartısır ıns duzelur oyle umuyorum bugun bir mail gedli bana ınsa elındekının kıymetını kaybedınce anlyıor ben dun esımel tartıstım bır an onun eve donenememe ıhtımalını dusundum cok uzuldum:teselli:

bu muhteşem bir fikir.. hediyeyi verdiğin zaman çok duygusal anlar yaşanacaktır ama eminim kayınvaliden de eşinde çok mutlu olacaklardır... süper bir fikir.. mutlaka yaptırmalısın bence :lepi:
[/QUOTE]

yaptırcam canım nşallah bu akşam resimleri toparlamaya çalışcam:)

canım çok zor durumlar yazdığını okuyamadım ama şöle düşünelim eşini sewiosan azıcık alttan alarak onu mutlu etmeye çalışarak eski mutlu günlerinize dönebilirsiniz gibime gelio Şeniz

annemler geliyor kuzummmmm annemve babammmmmmmm

yavrum biz senle aynı kafadanız yaaakaydirigubbakcemile5
ben dün katılmıştım oylamaya bende 6 yı seçmiştim vereliniortak

bende 4.ye verdim oyumu çok uğraşmış ve çokta güsel olmuşş kaydirigubbakcemile5

hele bir de araya nifak sokanlar
islerinde bu denli ustaysa,
gercekten genc ciftlerin isi cok zor,
zor demeyelim de
etraftaki dis etkenler zorlastiriyor:umursamaz:

bende 6. yı seçtim... ama 4. yarışmacıyı da çok beğendim
6 cogunlukta oleyy
aynı kafadayız sanırım

böcük o 6.yı ablam resminden tanımıştır
onun bloğu war onu biliyoruz kaşından gözünden tanıdık yani kızı
izmirli bi kız yanılmıyosam
çokta şeker bi kız :ecrin_bebek:

böcüküm ben o kızın sitesini takip ettiğim için o makyajı ordan biliyorum tatlım eğer site ismi veriliyosa veriyim bakın sitesine zaten o da .k.k üyesi
çok cici bi kız ben onu sürekli takip edrim ama o bende habersiz biriniz beni onla tanıştırın hadi be hacılar heee opuyorumnanaktan

yaa ben bir derken sen resim koymuşsun ya geçen sayfalarda onu kastetmştim yaptrmak için hani. konu ttam üstüne gleince öbürküne söyler gbi olmuşşş:roflol:

anaanna ahaa sen ne zaman gördün siyah beyaz olanmı
ama ben herkezın begenmedıgını sectım en net o dedı kız en guzel o olur dedı

bende emeğe bakarak verdım baya emek harcamıstırrr guzelde olmuuss oy verdıgımde 4 numara ondeysı sanırsam

canim ne tanismasi git profiline yaz tanisin kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…