- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ricayerimseniben
kizlar esinizle araniza kimseyi sokmayin diyorsunuz haklisiniz da
ama keske bu o kadar kolay olsakafamçokkarıştı
bende 4. yü seçtim çok hoş bence
Oy kullananlara benim de kucuk bir suprizim oldu :))))
kullanici panellerinize bakin kizlar kaydirigubbakcemile3
bende 4. yü seçtim çok hoş bence
ben kactı 6mıydı gözlerı kedi gibi
hikaye uzun oyuzden yazmadım ama ablaya degil kuzene. ogun insanlar benim hatalarımı gormezden gelmesi gerekirken, sorun cıkarmak ıcın herseyi yaptı. benim hatam olsaydı bile dugununde kımseye sorun cıkarılmaz, bu yapılmaz. Herkesi Allaha havale ediyorum, biseyler duzelse nolur duzelmese nolur; dugunle ilgili kafamda hep aynı seyler kaldı hayatımın sonuna kadarda bu sekilde kalacak hatıralarımda...
kimse ama kimse bilmiyor bunu kızlar biliyormusunuz?
olayın aslını esimde aileside biliyor. o kisilerle bir daha konusmayı dusunmuyorum,benim en mutlu en ozel gunumu mahvettiler, esiminde boyle bi talebi yok aslında ama bir kere biseyler yanlıs kotu baslası; olmuyor bi turlu toparlayıp duzeltemiyoruz;bir gun iyiysek 2 gun kotu; insanın aklında biseyler iz yapıyor biseyler biyerlerde kalıyor iste; sonrada hersey goze batar oluyor.cogu zaman evde iki ev arkadası gibi zaman geciriyoruz. oyle iste kızlar, kafam karsık baya.neyse simdilik yapacak pek bisey yok
annemler geliyor kuzummmmm annemve babammmmmmmm
yavrum biz senle aynı kafadanız yaaakaydirigubbakcemile5
ben dün katılmıştım oylamaya bende 6 yı seçmiştim vereliniortak
dediğin gibi erkekler ne yazıkki 24 saat kontrol altında tutulmuo, dış etkenlerden çok fazla etkilenip nereye çekilirse oraya gidilolar
ve birde dedğim dedik bir tipse hakikaten adamı kahreder
ama tatlı dille dırdır edip adamı boğmadan neden sonuç ve sebeb ilişkisini anlatmalıyız bazı şeyleri yoksa raydan çıkıverir ilişki.
ve bazı şeyleri ince hassaas düşünmediğinden kaynaklanıyor bizlerle aramızdaki farkları bu neyazıkki
6 cogunlukta oleyybende 6. yı seçtim... ama 4. yarışmacıyı da çok beğendim
aynı kafadayız sanırımdediğin gibi erkekler ne yazıkki 24 saat kontrol altında tutulmuo, dış etkenlerden çok fazla etkilenip nereye çekilirse oraya gidilolar
ve birde dedğim dedik bir tipse hakikaten adamı kahreder
ama tatlı dille dırdır edip adamı boğmadan neden sonuç ve sebeb ilişkisini anlatmalıyız bazı şeyleri yoksa raydan çıkıverir ilişki.
ve bazı şeyleri ince hassaas düşünmediğinden kaynaklanıyor bizlerle aramızdaki farkları bu neyazıkki
yaa ben bir derken sen resim koymuşsun ya geçen sayfalarda onu kastetmştim yaptrmak için hani. konu ttam üstüne gleince öbürküne söyler gbi olmuşşş:roflol:
Oy kullananlara benim de kucuk bir suprizim oldu :))))
kullanici panellerinize bakin kizlar kaydirigubbakcemile3
böcüküm ben o kızın sitesini takip ettiğim için o makyajı ordan biliyorum tatlım eğer site ismi veriliyosa veriyim bakın sitesine zaten o da .k.k üyesi
çok cici bi kız ben onu sürekli takip edrim ama o bende habersiz biriniz beni onla tanıştırın hadi be hacılar heee opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?