woww birden puanım mı yükseldi nee :kedi:
Tşk ederimm zemuszemus
bende emeğe bakarak verdım baya emek harcamıstırrr guzelde olmuuss oy verdıgımde 4 numara ondeysı sanırsam
4 1
6 da 2 sırada
canim ne tanismasi git profiline yaz tanisin kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
o bızım dıngılterekralıcesıne benzıyo:1ninca: yanı hcr bacıma eğer oysa ben tanıstıram hemen
offffff Canım 8 yıl dile kolay artık ne düşündüğünü ne söyleyeceğini tavrını her bişeysini tahmin ediyorsundur. Elbette hoşuna gitmeyen tatsız yönleri vardır ama bunları küçültmek senin elinde inan bana. Eğer gözünde iyice büyütüp olan sıkııntıları tekrar tekrr gündeme getirirsen mutsuzlaşırsın iyice. Bu yüzden artık şu an ki durumuna bakmaya çalış. Bu şekilde tamda evliliğe alışmaya çalışmak yerine hep aileni özlemeye eşinden soğumaya başlarsın Allh korusun. Olanlardan eşini suçlama emi kuşum.
Bence hoşuna gitmeyen konuları olnları bütün detaylarıyla bir kez konuşun söylemek istediğin herşeyi söyle zaten eminim çözülemeyecek konulrdır. Artık onlar orda kalsın ve birdaha konuşmayın . Bütün hoşnutsuzluklarını olmasını istediğini hepsini söyle. Zaten söylüyorsundurda ama daha yumöuşak bi dille. Sonrada artık evliliğin tadını çıkarmak için öabalamnıza bile gerek kalmaz herşey tatlıya bağlanır. Sadece eşini düşün, bi başkasını düşünme emi. Araya soğukluk girmesin bir an önce belirt hoşnutsuzluğunu ruh haliniz değişsin. Yaşanmış artık Allah bildiği gibi yapsın onları.
Benim nacizane fikrim canım öğüt vermek nasihat etmek haddime değil . .
kız profilini bilmiyozki yazalım kaydirigubbakcemile3
nicki nedir bu arkidişin :uhm:
tadli nasıl yazam be yaw ben çok cahalım bu konularda.. k.k. üyesi ama adı ne ne bilem ben sitesinden tanıyorum dedim ya
gule gule kullan $ikerimhihoyyyt
hepsi emek verilerek hazirlanmis, hepsine de burdan tesekkur edelimopuyorumnanaktan
evet 4 onde gidiyor 1. sirada,
6. ikinci sirada
7. ucuncu sirada kaydirigubbakcemile5
Kızlar bugün gözlerimi açamıyorum yaaa sürekli uyku modundayım.Bugün başladım oruca halam yeni gitti. Hiiç acıkmadım çok susamadım ama bir çay ve sigara olsaydıııııııııııııı
bencede hepsinde emek war sonuçta 6. ve 4. arasında kararsız kalmıştım
ama 4. portre gibi olmuş açıkçası hak yememek lazım
nihalcim dimi kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?