Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük o 6.yı ablam resminden tanımıştır
onun bloğu war onu biliyoruz kaşından gözünden tanıdık yani kızı
izmirli bi kız yanılmıyosam
çokta şeker bi kız :ecrin_bebek:
Hacerr oo bende makyaj topiğinden tanıyorum..
o bızım dıngılterekralıcesıne benzıyo:1ninca: yanı hcr bacıma eğer oysa ben tanıstıram hemen
getirr bakalım tanışakk inglotcuylaa kaydirigubbakcemile3

yazdım yazdım yazdım... ay ne sevindimm anlatamam kızlar

mandilin söylediklerine katılıyorum canım araya bi kere soğukluk girdimi bi daha düzeltmek çooookkkk zor oluyo büyütmemeye çalışmak ve UNUTMUŞ gibi yapmak en iyisi :sinifsinif:

evet inglotcu hacer
evlerinide görmüştüm böcük evet bahçeli ne güzel masalar hazırlamışlar orda anneciğiyle hatta kaydirigubbakcemile5

pashmina kacmadan sende bak,
makyaj yarismamizi oyladi kizlar...

tikla;

http://www.kadinlarkulubu.com/makya.../307421-4-hayvan-temali-yarisma-oylamasi.html

heee bi bakıyımmm

tubişim nerdeesin sen eskisi gibi giremiyorsun yoksa bahar gibi tarla faresi mi oldun benim tarlaya vaktim yok kuşum yaa bide bağ bostanla uğraşmiim:):):)

bu kız tam sopalık unuttu bizi tubiş yaa

paşi gel gel gel

geldiiiiiiim

ya kizlar iftari arkadaslarla acicaz, bisiler yapip goturcem ben neler yapabilirim sizce CADIARZU

Bende 6'ya verdim
heyooo
yok cnm tabıkı hepsı super ollmuss ama onda daha cok calısma varr tum yuz oldugundan hepsının ellerıne saglık yanlıs anlasılma olmasın

densem ama benco orda yuzu cok dıye oy vermek yanlıs 6 tekgozunu boyamış ama 2.sırada yoksa tum yuzu boyayan baskalarıda var ama 6 bence tek gözle cok sey anlatmış gibime geldi
lülülülülülü

paşi bu mu ayu
bu mu hayvan
bu mu insna azmanı

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yüzünü boyamış diye oy wermedim esmacım
yazdımya portre gibi olmuş bence..
denizatı ve göz olayı müthiş bi kombine olmuş...
kanalize olmuşlar yanii
ablaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızım anladık çok güzelsin nan
hele saçlarına bayıldım kıskandım hatta

ugur_bocugu'm teze nisanlim,
tatliyi iyi dedin guzelde yalniz benim yemek yapmam ilazim yawCADIARZU

eurobeta:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…