Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tarlasıyla meşgul. değilim desede inanmayın zemuszemus

offfun resimleride albümdemi :uhm:

pashminam, ne yemek var misafirlere.

off valla bugün mutfak tarafıyla annem ilgilendi, baya bir döktürmüş hatun barbunya, bamya, kızartma, köfte, tas kebabı et suyuna pilav, salata, komposto,patlıcanlı börek, baklava,çikolatalı,kek, un kurabiyesi,daha gerisi varda hatırlayabilidklerim tubiş bunlar, yatılı kalcklar insanlar herşeyleri yapıım rahat ederiz sonradan dedi daha yeni bitti işi mutfakta.

msndende konuşamadık bugün acayip meşgüldümm ya ondan canım.

off un resimlerini bende göremedim ya nişan kıyafetini merak ettim aslında

pişiremezsen pişirirler güülümm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

he bacım
Allah nasip etti ise seneye hazirana düğünüm var sen o ara bi öğret bana o kadar enerjiyi nasıl buluyon :çok üzgünüm: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ben şimdiden kendimden geçkinim, kocadım kocadıım kaydirigubbakcemile3

off hoş olmuşun canım elbisende gözlerinin renginde

maşallah çok yakışmışsınız da

gelinlikli halini de mandiline benzettim canımm

mulberry cnm gözleriin orjinal rengi mavi ama bozuk oldugundan seffaf lens takıyorumm...he bide esmanın esşinin kardeşi benmki onu biliomuydun

bunda öğretilcek ne var kıs önce fasülyeleri koyacan sonra düdüğü indircen pişince kaldırcan sonra havasını alacan suya tutacan :roflol::roflol::roflol::roflol:böcük bilem bilio kıs :roflol::roflol:

:1shok: maşallhh enneciğinin ellerine sağlık bende 2 tene yimek yaptık diye ahlayıp vahlıyorum yaa anneler bambaşka ben anneme mutfak robotu gibi hatunsun diorum zati ::):):)

off hoş olmuşun canım elbisende gözlerinin renginde
maşallah çok yakışmışsınız da
gelinlikli halini de mandiline benzettim canımm

evet saçlarımız benzemiş canım

maşallah anneciğine döktürmüş yemekleri. okurken acıktım walla.

offf, çok tatlısın. gelin olarak yüzünün göründüğü resim varmı yandan aynı mandilin olmuşsun.

ayyy aynı ben gibisin enerjim bitti resmsnnn yaa şimdidennn

nasıl olcak nasıl yapcaz düşüncesi bile beni yoruyo selen ay

bu arada gerçek isminimi nickin
??

mulberry cnm gözleriin orjinal rengi mavi ama bozuk oldugundan seffaf lens takıyorumm...he bide esmanın esşinin kardeşi benmki onu biliomuydun

aaaaa bilmiyordum süper yaaa...ben ikinizi birbirinize çok yakıştırdım.. ikinizin de suratı öyle güzel ki.. doğacak çocukları :Saruboceq: düşünemiyorum bile...

offfff tam offff denilecek hatunsun yani... çok beğendim seni... kaydirigubbakcemile5 En kısa sürede herşeyin yoluna girmesini diliyorum.. Bu mübarek günlerde Rabbim yuvana huzur mutluluk nasip etsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Aklınızı başınıza gelir tez zamanda inşallah, getirsin ki :mymeka: birbirinizin kıymetini bilip üzmeyin

bu hemşoda bişi bılmıyoo :dilcikar: kaldırcan sonra ındırcen olm
düdüklüyü:roflol:

sınay senın enerjı bıtmez asıl ramazanda 7/24 acık olur tukkanlar:roflol:

pashmına annene kocaman bı masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…