tarlasıyla meşgul. değilim desede inanmayın zemuszemus
offfun resimleride albümdemi :uhm:
pashminam, ne yemek var misafirlere.
pişiremezsen pişirirler güülümm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he bacım
Allah nasip etti ise seneye hazirana düğünüm var sen o ara bi öğret bana o kadar enerjiyi nasıl buluyon :çok üzgünüm: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ben şimdiden kendimden geçkinim, kocadım kocadıım kaydirigubbakcemile3
:1shok: maşallhh enneciğinin ellerine sağlık bende 2 tene yimek yaptık diye ahlayıp vahlıyorum yaa anneler bambaşka ben anneme mutfak robotu gibi hatunsun diorum zati ::):):)
off valla bugün mutfak tarafıyla annem ilgilendi, baya bir döktürmüş hatun barbunya, bamya, kızartma, köfte, tas kebabı et suyuna pilav, salata, komposto,patlıcanlı börek, baklava,çikolatalı,kek, un kurabiyesi,daha gerisi varda hatırlayabilidklerim tubiş bunlar, yatılı kalcklar insanlar herşeyleri yapıım rahat ederiz sonradan dedi daha yeni bitti işi mutfakta.
msndende konuşamadık bugün acayip meşgüldümm ya ondan canım.
off un resimlerini bende göremedim ya nişan kıyafetini merak ettim aslında
off hoş olmuşun canım elbisende gözlerinin renginde
maşallah çok yakışmışsınız da
gelinlikli halini de mandiline benzettim canımm
off valla bugün mutfak tarafıyla annem ilgilendi, baya bir döktürmüş hatun barbunya, bamya, kızartma, köfte, tas kebabı et suyuna pilav, salata, komposto,patlıcanlı börek, baklava,çikolatalı,kek, un kurabiyesi,daha gerisi varda hatırlayabilidklerim tubiş bunlar, yatılı kalcklar insanlar herşeyleri yapıım rahat ederiz sonradan dedi daha yeni bitti işi mutfakta.
msndende konuşamadık bugün acayip meşgüldümm ya ondan canım.
off un resimlerini bende göremedim ya nişan kıyafetini merak ettim aslında
he bacım
Allah nasip etti ise seneye hazirana düğünüm var sen o ara bi öğret bana o kadar enerjiyi nasıl buluyon :çok üzgünüm: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ben şimdiden kendimden geçkinim, kocadım kocadıım kaydirigubbakcemile3
mulberry cnm gözleriin orjinal rengi mavi ama bozuk oldugundan seffaf lens takıyorumm...he bide esmanın esşinin kardeşi benmki onu biliomuydun
bende salıya kadar yemek yapmıycam evde bu akşamda dahil olmakla beraber hergün iftara davetliyiz:dilcikar:Ben yarın İftarada devatlıyım ohh
gıdıne tek İŞ yapcam evde
evet nasıldı, resize diyorduk kacı seciyorduk peki esmy?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?