Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Son düzenleme:

maşallah anneciğine döktürmüş yemekleri. okurken acıktım walla.

offf, çok tatlısın. gelin olarak yüzünün göründüğü resim varmı yandan aynı mandilin olmuşsun.

öğleden sonra güneşte mutfakta ocak, fırn çalışıo yanmış yanmış mutfaktaa,

insanlar uzaktan gelio ee bide ramazan sahurdada çıkacak hamur işleri olunca yordu beni dedii

ayy aynen bende çok beğendim çok yakıştırdım dediğin gibi

sevdanızda yüzünüz kadar temiz ve güzel olsun allah kalbinize göre verisnn

off amın cnmm benım dalgalı normalde cnm ırı dalga ıstıyorummm ben olsun yınede ole olsunhihoyyyt

kızlar resmımı eklıyom bakın bi
kociştam olmuş ama sankı ben tam olmamışım bi bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
bunda öğretilcek ne var kıs önce fasülyeleri koyacan sonra düdüğü indircen pişince kaldırcan sonra havasını alacan suya tutacan :roflol::roflol::roflol::roflol:böcük bilem bilio kıs :roflol::roflol:

hee biliyom biliyom böyle :jeyyar:

ayyy aynı ben gibisin enerjim bitti resmsnnn yaa şimdidennn

nasıl olcak nasıl yapcaz düşüncesi bile beni yoruyo selen ay

bu arada gerçek isminimi nickin
??

aynen düşüncesi biliyo yoruyo canım, ama benimki seneyi düşünüce deli gibi oluyo manyak :roflol: koyun can derdinde kasap et derdinde :roflol:

yok canım gerçek ismim değil ama yakın :)

hee öyle mi hemşo tamam :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
öğrenecizz böyle böyle

offf offfffffffffffffffff 41 kere maşallahhhh size ya çok güzelsiniz ama eşini birine benzettim sanki :uhm:

esmacım nerde burnun büyük anlamadım ben kıs :):)
güzeel olmuş güzeeel hatuın işini biliyormuş vesselam

ayy b,raz dışarı gidioom çok sıkıldım evden

haydiiiinn byesssssssssss

iyi gezmeler canım.

semiz otu yemeği ve kekde tamamdır pişiyorlar geriye tuzlu kurabiye kaldı bir tek...
hadi hayırlısı....

karnım acıktı yemek demeyin
burcum heyecan varmı? seni düşündükçe duygulanıyorum walla ne kadar mutlusundur şimdi ailen gelecek onlar için özenle hazırlanıyorsun uzak olmakta biraz iyi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…