aaaaa bilmiyordum süper yaaa...ben ikinizi birbirinize çok yakıştırdım.. ikinizin de suratı öyle güzel ki.. doğacak çocukları :Saruboceq: düşünemiyorum bile...
canım cok saoll yorumların ıcınnnn ins herkesın tatlı bebeği olurrrrr opuyorumnanaktan
:1shok: maşallhh enneciğinin ellerine sağlık bende 2 tene yimek yaptık diye ahlayıp vahlıyorum yaa anneler bambaşka ben anneme mutfak robotu gibi hatunsun diorum zati ::):):)
evet saçlarımız benzemiş canım
maşallah anneciğine döktürmüş yemekleri. okurken acıktım walla.
offf, çok tatlısın. gelin olarak yüzünün göründüğü resim varmı yandan aynı mandilin olmuşsun.
aaaaa bilmiyordum süper yaaa...ben ikinizi birbirinize çok yakıştırdım.. ikinizin de suratı öyle güzel ki.. doğacak çocukları :Saruboceq: düşünemiyorum bile...
offfff tam offff denilecek hatunsun yani... çok beğendim seni... kaydirigubbakcemile5 En kısa sürede herşeyin yoluna girmesini diliyorum.. Bu mübarek günlerde Rabbim yuvana huzur mutluluk nasip etsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Aklınızı başınıza gelir tez zamanda inşallah, getirsin ki :mymeka: birbirinizin kıymetini bilip üzmeyin
bu hemşoda bişi bılmıyoo :dilcikar: kaldırcan sonra ındırcen olm
düdüklüyü:roflol:
sınay senın enerjı bıtmez asıl ramazanda 7/24 acık olur tukkanlar:roflol:
pashmına annene kocaman bı masallah
ayy b,raz dışarı gidioom çok sıkıldım evden
haydiiiinn byesssssssssss
bunda öğretilcek ne var kıs önce fasülyeleri koyacan sonra düdüğü indircen pişince kaldırcan sonra havasını alacan suya tutacan :roflol::roflol::roflol::roflol:böcük bilem bilio kıs :roflol::roflol:
ayyy aynı ben gibisin enerjim bitti resmsnnn yaa şimdidennn
nasıl olcak nasıl yapcaz düşüncesi bile beni yoruyo selen ay
bu arada gerçek isminimi nickin??
bu hemşoda bişi bılmıyoo :dilcikar: kaldırcan sonra ındırcen olm
düdüklüyü:roflol:
sınay senın enerjı bıtmez asıl ramazanda 7/24 acık olur tukkanlar:roflol:
pashmına annene kocaman bı masallah
ayy b,raz dışarı gidioom çok sıkıldım evden
haydiiiinn byesssssssssss
semiz otu yemeği ve kekde tamamdır pişiyorlar geriye tuzlu kurabiye kaldı bir tek...
hadi hayırlısı....
offf offfffffffffffffffff41 kere maşallahhhh size ya çok güzelsiniz ama eşini birine benzettim sanki :uhm:
gelıyor ok verdımzatenesma bence mükemmel olmuş burun murun büyük değil ben iyice inceledim çok beğendim kuzumm
cok sagolcanm benmesma ben son halini beğendim canım
güzel yapmış helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?