Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bence cok guzel olmus esmy, gercekten isini biliyor kadın, fotograftakine gore biraz daha govde kısmı cizmıs boynunuzun altına ve cok guzel olmus

resimde elbisenın devamı vardır cunku ustundekı elbısenın modelı cızdıgı gıbı

burcu senı dövcem ama haa
sen gelene kadar aklımdan yemek gecmıyo ta ki sen gelene kadr:mymeka:

bıde dedımkı ıkea kapancak dedıler ee ben o aynadan nasıl bulcam ılerde
acep sımdık mı alsam

kime benzettinizki kızlar esmi eccu esmy CADIARZU

işte kime benzettiğimi bilsem sölicemde :) tanıdık bi siması var sankim...ama cok güzelsiniz ya bundan sonra çok çok iyi olursunuz inş. yuvanızdan huzur hiç eksik olmasın offffcuma.s.

esmacım nerde burnun büyük anlamadım ben kıs :):)
güzeel olmuş güzeeel hatuın işini biliyormuş vesselam

bence cok guzel olmus esmy, gercekten isini biliyor kadın, fotograftakine gore biraz daha govde kısmı cizmıs boynunuzun altına ve cok guzel olmus

esma, olmuş kuzum resim ne çabuk yaptı.

bencede olmus esmaaa

kime benzettinizki kızlar esmi eccu esmy CADIARZU

resimde elbisenın devamı vardır cunku ustundekı elbısenın modelı cızdıgı gıbı

mersi mesi kızlar
boydanresım attım elbıseyı ona gmre cızdı
sımndı son gelen halini attı budur
bocuk gordunmuı
[

Son düzenleyen: Moderatör:
arsimacım butun resimlerini tek tek inceledim, canım ya ne guzel kendi yuvan için bu kadar emek verip ortaya mukemmel seyler cıkarıyorsun; hersey cok cok guzel olmus; evin gelinligin hersey harika. Hayatının geri kalanı hep boyle guzelliklerle dolu olsun.
buarada gecmis olsun canım, nasıl geldiki o gozune acaba? allah korumus yine canım ya

işte kime benzettiğimi bilsem sölicemde :) tanıdık bi siması var sankim...ama cok güzelsiniz ya bundan sonra çok çok iyi olursunuz inş. yuvanızdan huzur hiç eksik olmasın offffcuma.s.

sagol canım guzel dileklerin icin a.s.

kızlar gelin mevlidi yaptınızmı?

ben bisey yapmadım canım ama ramazandan sonra evde bi Kuran yada mevlid okutmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…