erva anne dememsi sorun olmamamlı erkekler hep öle benımkıde demıyor annem hep cagırıyor o ıstemıyor bi şekilde idara etcen ama tabi somurkan da durmasın o ayrı
Esmoşumm güzel olmuşş opuyorumnanaktanbeta ahanda bu
ama gorenler benı benzetmedı ama ben begendim
eşimi cok benzettiler
densem laa orası nerdekı ben bılmıyomda :gitme:
amannın hosgeldn sekercıkkesma sen bana hoşgeldin demedin emme ben sana fikrimi söliyim resim çok güzel olmuş çok çookkk Allah ayırmasın güzelim :asigim:
Esmoşumm güzel olmuşş opuyorumnanaktan
Ama hakket bende seni pek benzetemedim göz yapın farklı geldi :sinifsinif:
Ama yinede güzel olmuşş opuyorumnanaktan
eşin gördümüü ? beğendimi ?
Yaa kızlar bir sürü yazmışınız okkyamadım kıı tam.>Esmacım resmi ben beğendim çok benzetti kadın bence.Böcuk takı kutularını göremedım hemen gerıye dönüp arıycam nerde bakıcam.Pufim davetiyelerde çok hoş beğendim tatlışkom.Erva annen haklı olabılır canım ama hemen de olmaz kı bazı ınsanlar çekıngen olabılıyor annene bence tatlılıkla ızah et ve nişanlına dersen kı annem böyle dıyor şöyle dıyor ılgılenmıyon o zamn daha tepkılı olur nişanlın ve daha çekınınr zamana bırak zaman herşeyın ılacıdır
Herkese selam opuyorumnanaktan Bundan sonra ben de yine burdayım hihoyyyt
Bugünkü geçmişi okumaya çalıştım ama tam değil. Alıntı yapamadım, biri siemens elektrikli süpürge sormuştu. Ben kullanıyorum 100.yıla özel olan 2.500 watt olanı. Emiş gücü gayet iyi ve çok gürültülü değil, tavsiye edilir yerimseniben
Bir de hemşocum benim bohçaları nasıl da hatırlamış hemen. Eveeeet pufinin süslemeleri benimkine benziyor
erva anne demese bıle nolursa olsun keşke bıraz gulumsese ıyı olurmuiş ben annenı haklı buldumm
ama duzelır ınş sorun etme ama demesı gerekıyor bence
neden zor olsunkı
kızlar daha cekngendır benım bıldığım ama sabır et bak duzelır görceksın
nan benımkıyle kavga etsemde gelır hemen guler yüz ablacım yengecım abıcım der bu onun huyu kendı aılesınıde aıle annecım babacım
ben ıse sadece anne baba derım ve herzmn gülerım
bu böle olmalı
Yaa kızlar bir sürü yazmışınız okkyamadım kıı tam.>Esmacım resmi ben beğendim çok benzetti kadın bence.Böcuk takı kutularını göremedım hemen gerıye dönüp arıycam nerde bakıcam.Pufim davetiyelerde çok hoş beğendim tatlışkom.Erva annen haklı olabılır canım ama hemen de olmaz kı bazı ınsanlar çekıngen olabılıyor annene bence tatlılıkla ızah et ve nişanlına dersen kı annem böyle dıyor şöyle dıyor ılgılenmıyon o zamn daha tepkılı olur nişanlın ve daha çekınınr zamana bırak zaman herşeyın ılacıdır
erva canım erkekler maalesef böyle varlıklar hep idare edilmeyi isteyen hep hoşgörü bekleyen ve hep ilk tercih edilen olmayı isteyen bencil insanlar ve sen nişanlına ne kadar ısrar edersen emin ol o kadar ters tepecektir bi süre önemseme akışına bırak annenle de ters düşme tabi ki sadece en uygun vakit geldiğinde tatlı dille en azından biraz daha saygılı olması gerektiğini sölersen belki daha farklı olur çünkü emin ol o şimdi seni annen dolduruyo diye düşünüyodur kimbilir belki de kasıtlı olarak yapıyodur olmaz diye bişey yok hepimiz geçtik o yollardan güzelim akıl vermiyorum sakın yanlış anlama beni nacizane fikrimi söledim sadece :1rolleyes:
erva zor bir durum ama annen haklı canım güleryüz şart yaaa..
nişanlının empati yapmasını sağla bence bir dene
sulfat cnm hosgeldın cok merak edıyom
mutfak esyların sığdımı:umursamaz:
canım ben sormuştum küçük oluşu çok hoşuma gitti emiş gücüde iyiyse sorun yok içimi rahatlattın valla çook saolopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?