Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

erva anne dememsi sorun olmamamlı erkekler hep öle benımkıde demıyor annem hep cagırıyor o ıstemıyor bi şekilde idara etcen ama tabi somurkan da durmasın o ayrı

RESMİNİZİ BEĞENDM CANIM AMA EŞİN HAKKATEN tam benzemiş yani .

anne demesin tamam hadi onu geçtimde pffffffffff
:gitme:

erva anne demese bıle nolursa olsun keşke bıraz gulumsese ıyı olurmuiş ben annenı haklı buldumm
ama duzelır ınş sorun etme ama demesı gerekıyor bence
neden zor olsunkı
kızlar daha cekngendır benım bıldığım ama sabır et bak duzelır görceksın
nan benımkıyle kavga etsemde gelır hemen guler yüz ablacım yengecım abıcım der bu onun huyu kendı aılesınıde aıle annecım babacım
ben ıse sadece anne baba derım ve herzmn gülerım
bu böle olmalı

esma sen bana hoşgeldin demedin emme ben sana fikrimi söliyim resim çok güzel olmuş çok çookkk Allah ayırmasın güzelim :asigim:

beta ahanda bu
ama gorenler benı benzetmedı ama ben begendim
eşimi cok benzettiler
Esmoşumm güzel olmuşş opuyorumnanaktan
Ama hakket bende seni pek benzetemedim göz yapın farklı geldi :sinifsinif:
Ama yinede güzel olmuşş opuyorumnanaktan

eşin gördümüü ? beğendimi ?

Yaa kızlar bir sürü yazmışınız okkyamadım kıı tam.>Esmacım resmi ben beğendim çok benzetti kadın bence.Böcuk takı kutularını göremedım hemen gerıye dönüp arıycam nerde bakıcam.Pufim davetiyelerde çok hoş beğendim tatlışkom.Erva annen haklı olabılır canım ama hemen de olmaz kı bazı ınsanlar çekıngen olabılıyor annene bence tatlılıkla ızah et ve nişanlına dersen kı annem böyle dıyor şöyle dıyor ılgılenmıyon o zamn daha tepkılı olur nişanlın ve daha çekınınr zamana bırak zaman herşeyın ılacıdır

Herkese selam opuyorumnanaktan Bundan sonra ben de yine burdayım hihoyyyt

Bugünkü geçmişi okumaya çalıştım ama tam değil. Alıntı yapamadım, biri siemens elektrikli süpürge sormuştu. Ben kullanıyorum 100.yıla özel olan 2.500 watt olanı. Emiş gücü gayet iyi ve çok gürültülü değil, tavsiye edilir yerimseniben

Bir de hemşocum benim bohçaları nasıl da hatırlamış hemen. Eveeeet pufinin süslemeleri benimkine benziyor

erva canım erkekler maalesef böyle varlıklar hep idare edilmeyi isteyen hep hoşgörü bekleyen ve hep ilk tercih edilen olmayı isteyen bencil insanlar ve sen nişanlına ne kadar ısrar edersen emin ol o kadar ters tepecektir bi süre önemseme akışına bırak annenle de ters düşme tabi ki sadece en uygun vakit geldiğinde tatlı dille en azından biraz daha saygılı olması gerektiğini sölersen belki daha farklı olur çünkü emin ol o şimdi seni annen dolduruyo diye düşünüyodur kimbilir belki de kasıtlı olarak yapıyodur olmaz diye bişey yok hepimiz geçtik o yollardan güzelim akıl vermiyorum sakın yanlış anlama beni nacizane fikrimi söledim sadece :1rolleyes:

esma sen bana hoşgeldin demedin emme ben sana fikrimi söliyim resim çok güzel olmuş çok çookkk Allah ayırmasın güzelim :asigim:
amannın hosgeldn sekercıkk
Esmoşumm güzel olmuşş opuyorumnanaktan
Ama hakket bende seni pek benzetemedim göz yapın farklı geldi :sinifsinif:
Ama yinede güzel olmuşş opuyorumnanaktan

eşin gördümüü ? beğendimi ?

mersi bencede ıyı ya sonucta kız benı gercekten tanımıyor ınsan lar birde her resımde aynı cıkmaz mesela ben resmlerde cok nadır guzel cıkarım

erva zor bir durum ama annen haklı canım güleryüz şart yaaa..

nişanlının empati yapmasını sağla bence bir dene

canım ben sormuştum küçük oluşu çok hoşuma gitti emiş gücüde iyiyse sorun yok içimi rahatlattın valla çook saolopuyorumnanaktan

erva zor bir durum ama annen haklı canım güleryüz şart yaaa..

nişanlının empati yapmasını sağla bence bir dene

inşallah dediğiniz< gbi zamanla düzelir ama 1 sene oldu yaa
bize gelir gider ama daha fazla yakınlık göstermek için 1 sene daha mı geçicek
balkuzum bu ara biras fazla söyler oldum bu konuyu sanırım senin dediğin gibide düşünüyor olabilir
önceden hep diyodu annen çok tatlı çok sevdim falan diye
ama annemde karsılıklı olması lazım diyo
bikez daha gündeme getiricem bunu tatlı i dille söylicem ama annesi diyo
diyede düşün,mesini istemiyorum
ben senin annene karsı nekadar güleryüzlüyüm iyiyim bigün suratım kötü olsa kendine ediyorum sanıyor dicem
annem de haklı olarak hiç düşünülmek istemeyen şeyler düşünüyo ah annem ya
mafoldumben

sulfat cnm hosgeldın cok merak edıyom
mutfak esyların sığdımı:umursamaz:

Hoşbuldum tatlım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Eveeeeeet salonumdaki tv ünitesi sayesinde bişeyim açıkta kalmadı. Valla bi konsoldan daha çok şey aldı. 1 tane 12 kişilik bir tane de 6 kişilik yemek takımı, kahvaltı takımı, çay seti, misafir sürahi bardakları, çatal kaşık takımı hepsini aldı. Mutfağımdaki herşey de başta bizi çok korkutsa da güzelce yerleşti. Hatta en üst 1-2 rafta boşluk bile kaldı kaydirigubbakcemile3
Zaten onca alışverişe rağmen evde bi ton eksik çıkıyor. Tam gaz alışverişe devam :roflol:

canım ben sormuştum küçük oluşu çok hoşuma gitti emiş gücüde iyiyse sorun yok içimi rahatlattın valla çook saolopuyorumnanaktan

Canım senin eklediğin makine benimkinden değil ama, ben ona da bakmıştım ama bana çok gürültülü geldiği için almamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…