- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
mandilin orman kebabını ve taze fasulyeyi dün yaptım
bu akşama mercimek çorbası pilav ve salatalar kaldı
yetişir dimi???
off normalde bende 10 da yatan bi insanım
mandilin gorumcem eltımben aynı mhalledyızı üçgen dusun ortada ben
aynen yaaa oruç beni mahvediyor şu an midem acayip bulanıyor birilerini dövmek istiyorum :mymeka:günaydın kızlarrr :kedi: dünden beri okiimda bişiler yaziim dedim bi türlü bitiremedim sayfaları gerçi hala bitiremedim ama :sinifsinif:
oruç beni çok uyuşuk etti yaw walla elimi kolumu kaldıramıorum makyaj yapmıorum bide biras kötü hissediorum kendimi çoğu kişidede bu var bu sene sanırım bide ben böle çok yorgunluğa gelemiorum dün beynimin böle karıncalandığını hissettim yine bu ii deil kendimi zorlamaya başlıorum regl mede az kaldı orucumdan ayrılmak istemiorum
oyy uzun yazdım yahu öpimmi hepiniziii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
doktora gittim canım ilaç verdi o da içerken iyi ilacı kesince yine başlıyor:çok üzgünüm:parpalm çok geçmiş olsun dikkat et kendineeee :gitme:
sinaycım sanada geçmiş olsun bi doktora görün istersen :sinifsinif:
[/B]
esma ben hiçte 11 kişi alamam kusura kalmasınlarrr..
orman kebabı basit aslında kızlar soğanı biraz kavurun
içine yarım kilo yada 1 kiloya ytakın dana kuşbaşı atın suyunu salıp çekene kadar kavurun üzerine domates yada salcasını koyup az su ekleyip düdüklüde 20 dk pişirin (sinay buraya yoğunlaş)
bu arada ben bi kenarda dondurucudan çıkarttığım bezelyeleride haşladım
neyse 20-25 dk sonra tencereyi açın küp küp doğranmış havuç patates karabiber tuz kekik atın kapatın 10 dk daha pişsin. en son bezelyelerle 2 dk daha özleşsinn mis gibi bir yemek olsunnn
offff cnm 6 da evde olurum eşimde yardım edio saolsunn
yetişir yawww
aynen canım dun 12.30da yattım sonuc:sahura kalkamadım iste :bbo:
gerci yemekten sonra kıcımın ustune oturmamıstım resmen ya; buzdolabını temizledim, barbunya ayıtladım buzlıga attım, recel için meyveleri yıkayıp sekerledi (bugun gidince yapıcam) camasırları secip makineye attım onları astım, biraz utu yaptım; bugun için kofte hazırladım balkonları yıkadım (balkon yıkamaktan canım cıkyo ya).... tabi oyle yoruldum ki sızıp alarmları bile duymamısım
ay cnm cok yorulmussun bende mtufakal ugrastmaynen canım dun 12.30da yattım sonuc:sahura kalkamadım iste :bbo:
gerci yemekten sonra kıcımın ustune oturmamıstım resmen ya; buzdolabını temizledim, barbunya ayıtladım buzlıga attım, recel için meyveleri yıkayıp sekerledi (bugun gidince yapıcam) camasırları secip makineye attım onları astım, biraz utu yaptım; bugun için kofte hazırladım balkonları yıkadım (balkon yıkamaktan canım cıkyo ya).... tabi oyle yoruldum ki sızıp alarmları bile duymamısım
cumleten sanadacümleten günaydın zemuszemus
guanydıngünaydın fıstıklar:)
bu gece bizde az daha sabaha kalıyorduk..çaya misafirlerimzi vardı onlar gitti 12ye geliyordu eee malum mutfagı falan toparladım yattıgımda saat 1 e geliyordu sonra bi uyandım saat 5e 20 var kafamçokkarıştı apar topar mutfağa hazırladık hemen yiyip içmemiz 10 dakka sürdü..sabahta işe geç kaldık 7de kalkacağımıza 7:30da uyandık :sinifsinif: Allah ım sen affet ama bu ramazan beni mafetti mafffff:1no2:
böcük aman canm takılma napcan belkı bılmedıgımız bısebeplerı vardır ALLAH dusurmesın o duruma
ne güzel bi rüya..erkek bebek murattır çok güzel :lepi:
yağmurmu yağıyo -tatlicadiarzu-
burda hava kapalı ama yağmur yok
ama dediğin gibi ne güzel serin serin..
ben aşkımı özledim :gitme: :sinifsinif: :çok üzgünüm:
günaydın ...
günaydın kızlar
pıtırcık canım ya kimse için üzülmeye degmez, sen herseyden herkesten onemlisin unutma, gerisini bosver
parpalm dugundasım bizimde bugun 1 ay oluyor :umursamaz:
pashminacım cok cok guzel bir ruya, hayra cıksın insallah canım
papicim uzulme canım, ek kontenjan falan acıklamıyormu bunlar canım ya ozaman olma ihtimali yokmu?
buket canım ya sen kacta evde oluyorsunki, masallah canım ya ben hafta içi mumkun degil bukadar seyi yetistiremem; masallah canım sana
esmy naptınız kuzum siz oyle bı oraya bı buraya okurken basım dondu valla; ben aksamları en fazla o odadan bu odaya, mutfaktan odaya gidecek guc buluyorum kendimde dogrusu.
arkadaslar ya bu sistiti arastırdınızmı, dikkat edin galiba biraz sıkıntı yaratacak bir durum gibi; telaslandırmak ıstemiyorum hicbirinizi ama suraya bi goz atın:http://www.kadinlarkulubu.com/uroloji-idrar-yollari-hastaliklari/28200-sistit-paylasim-alani.html
unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar artık
buarada kızlar bız gece uyanamadık sahura, niyetlenemedik valla cunku su bile icmeden tutamayacaktın o yolu gidip gelmek bile olum zaten valla, Allah affetsin artık kaza edicez ramazandan sonra
opuyorum kızlar sizi
]
ne sebebı esmacımm kadın utanmadan evt ıstedık dıo ardından TÜRK halkını kandrmaya calısıp bız bu kampanyaları yapcaktık dıo
madem bı oda yaptrcankı sana mı kalmış verınn maaşlarınızı yaptırın katkıda bulunun az ve cok
ne hallere geldık
yazıklar olsun onlara:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?