Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

akşam şok üstüne şok yaşadım yahu:1shok:
münevver ın haberını ızledım zaten takıp edıyorum ve dünde baska topıcte onu konuşuyorduk
dün haberlerı ızlerken varya bıldığım bütün küpürlerı ettım aılesıne
cem ın deıl munevverın aılesıne nıe dıyceksınız kötükedihüso

3 mılyon euro verın barışalım demısler bu haber yalan deıl babası evt dedım dıo ve o an ki konuşması ekrana geldı :1shok:kızını sattı resmen
bıde annesı cıktı bı kanala canlı yayına duyduklarımla şok oldum yaa
ne bcım ınsanlık ne bıcım annelık bu mafoldumbenevt ıstedık ama nıe bı sorun dıo bıde utanmadan MS hastalığına sahıbım o parayla hastane yapılıyo bızım oraya bı odasına kızım ıcın yaptrmak ıstedım dıo
yok böle bısey yaa
okadr bellıkı yalan konuştuğu yok dıo benım kocam ben seker hastasıyız ne dedığımızı unuturuz dıo ama ıkı gun önce tv cıkan gazetecının adını bıle bılıyo
sonra kendılerını melek göstermek adına bız munevver ölmeden önce doğudakı cocuklar okusun dıo yardım kampanyası etcektık dıo
sonrada munevverın hayatını anlatan kıtap dıo ne alaka demı:bbo:yanı ıyıce soğdum
resmen kızını sattılar olan masum kızına oldu
3 mılyon euro verın gelın başsağlığı dıleyın affedelım dedı babası ınanabılıyor msunuz :1shok:

off normalde bende 10 da yatan bi insanım
mandilin gorumcem eltımben aynı mhalledyızı üçgen dusun ortada ben

okadr kötu hıssettımkı kendımı gece ruyamda etkısı devam ettı bırısını gözlerımın onunde canlı canlı bıcaklayıp öldurdu bırısı o ve kişi benım pesıme düştu ama nasıl korktum yaa
RABBIMe havale edıyorum nasıl bı anne nasıl bı baba bunlar ya
cem ın aılesıne soylencek söz yok ama ben şu saaten ıtıbaren munevverın aılesınden nefret edıyorum kımse kusura bakmasın
artık onlara ınanmıyorum
annesı suslenmış püslenmış kaşlarını aldrmış gayt yerınde bı damla göz yaşı dökmedı bıle kac dk canlı yayında kaldı
bı anne kızının basına böle bı olay gelse ısmını duyunca ağlaması lazım

böcük aman canm takılma napcan belkı bılmedıgımız bısebeplerı vardır ALLAH dusurmesın o duruma

off normalde bende 10 da yatan bi insanım
mandilin gorumcem eltımben aynı mhalledyızı üçgen dusun ortada ben

aynen canım dun 12.30da yattım sonuc:sahura kalkamadım iste :bbo:
gerci yemekten sonra kıcımın ustune oturmamıstım resmen ya; buzdolabını temizledim, barbunya ayıtladım buzlıga attım, recel için meyveleri yıkayıp sekerledi (bugun gidince yapıcam) camasırları secip makineye attım onları astım, biraz utu yaptım; bugun için kofte hazırladım balkonları yıkadım (balkon yıkamaktan canım cıkyo ya).... tabi oyle yoruldum ki sızıp alarmları bile duymamısım

aynen yaaa oruç beni mahvediyor şu an midem acayip bulanıyor birilerini dövmek istiyorum :mymeka:
parpalm çok geçmiş olsun dikkat et kendineeee :gitme:
sinaycım sanada geçmiş olsun bi doktora görün istersen :sinifsinif:

[/B]
doktora gittim canım ilaç verdi o da içerken iyi ilacı kesince yine başlıyor:çok üzgünüm:

bende cumartesi günü iş yerimden arkadaşlarımı çağırcam iftara menüm şu
şehriye çorbası
pilav-tavuk
milföy böreği
karnıyarık yada dolma
bisküvi tatlısı
karpuz

offff cnm 6 da evde olurum eşimde yardım edio saolsunn
yetişir yawww

cok rahat yetisir kuzum ya; 1bucuk saatten fazla vaktin var; esinde salatayı yapıp sofrayı kursa tamamdır. ben 7yi 5 yada 10 gece evde oluyorum; esim salata yapıyor ben yemegi hazırlıyorum corba yapıyorum biz bile ucu ucuna yetistiriyoruz ki, senin rahata rahat yetisir rahat ol tatlım zemuszemus

bugun çok doluyom yaa kızlar cokk
dün kuponlarımı yığenım yırtmışş :sinifsinif: KUR ANI KERIM almak ıcın bırıktrdımm okadr
odamın kapısı kapalı camı acıktır
çiçeklerım var cunku havada sıcaktı hava alsın dıe neyse
bızım gerı gelın kapıyıda acmış yığenım odamı dağıtmış
ruzgardan uçan kuponlarıda yırtmış
baska zmn olsa kapat kapını ceryan etmesınn cocuk hasta der ve cocuk benım odama gırıyo heryerı dağıtıyo
ya cıceklerımı koparsaydı askıma ne derdım manevı olarak cok değerlı benım ıcın
bıde salak demez mı parası neyse verım ne kızıyon dıe
dedım sankı gazeteyı 15 gun evvelden tekrar basmaya başlıycaklar
kalan kuponlarıda ben yırttım
sonra namaz kılalım dedım yalnız kılmayım dedım arkadaslarım yoktu
bu gelmedı tam namaz kılıyom kapıyı bı sert actı sonra ben namaz kılıyom konusmaya basladı
namazımıda bozdum mafoldumben
moralım cok bozuldu bı bağırdım ona kapat kapıyı dıe
ama cok içten gelerek yapmadım kalbı kırıldı dıye namazda hep aklıma o geldı özur dıledım
tam uyuyorum odama patt dıe gırıyoo askımla kkonusuyorum telde patt dıe gırıyo ayy teldemıydın dıo
ayy delırcemmm kızlar yaa paramız olsunda artık kurtalayım bu evden yaa
bugunde kapımı kılıtledım anahtarımı sakladım anlasın dıe
zaten annem derkı kıızm kapını kılıtle annem varken hep kılıtlrdım yığenlerım cok yaramaz cunku
bu geldı gelelı kılıtlemıyom yanlış anlıyo bugun kılıtledımm

bu gece bizde az daha sabaha kalıyorduk..çaya misafirlerimzi vardı onlar gitti 12ye geliyordu eee malum mutfagı falan toparladım yattıgımda saat 1 e geliyordu sonra bi uyandım saat 5e 20 var kafamçokkarıştı apar topar mutfağa hazırladık hemen yiyip içmemiz 10 dakka sürdü..sabahta işe geç kaldık 7de kalkacağımıza 7:30da uyandık :sinifsinif: Allah ım sen affet ama bu ramazan beni mafetti mafffff:1no2:

ay cnm cok yorulmussun bende mtufakal ugrastm
cümleten günaydın zemuszemus
cumleten sanada
günaydın fıstıklar:)
guanydın
böcük sen sanırım cok ani tepki gösterıyon sonra uzuluıyon

ben ezandan 15-20 dakida sonra uyandım gozumu bi actım saate baktım, eyvah dedim ezan okunmus; 5-10dakikamız olsaydı yine hemen atıstırırdık enazından su icerdik ama boyle su bile içmeden de niyetlenmedik vallahi, Allah affetsin. Valla ramazan bana da zor geliyor, eve yetisemiyorum bi turlu; annemden oyle alısmısım ki butun evin bi anda temizlenip oyle temiz olmasına sinir oluyorum; simdi ben ancak oda oda temizliyorum ben evi bitirene kadar ilk temizlediğim yer tekrar batıyor; zaten her aksam mutfak işi oluyor uzerine bide camasır ve utu; bi ütüyü bitiremedim tam olarak ya gercekten sinir oluyorum kafamçokkarıştı

]

böcük aman canm takılma napcan belkı bılmedıgımız bısebeplerı vardır ALLAH dusurmesın o duruma

ne sebebı esmacımm kadın utanmadan evt ıstedık dıo ardından TÜRK halkını kandrmaya calısıp bız bu kampanyaları yapcaktık dıo
madem bı oda yaptrcankı sana mı kalmış verınn maaşlarınızı yaptırın katkıda bulunun az ve cok
ne hallere geldık
yazıklar olsun onlara:umursamaz:

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

ay evet akşam vardı haberlerdee

Sıny ne ialcı verdı suan bend eıcıyom aynımı 2tane fena sustuyır bugun halmda yok yarın oruca baslyınca bırakcam ama

kızlar bide orucu cok dıllendırmeyın abarttık farkında olmadan ben bıraktııgmda gayet ıyıydım ALLAH sizede sabrını versin inş
hepımız evlıyken ılk ramazanımız ondan zor geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…