kz sız hafta ıcı nasıl msaıfr alıyonuzGünaydınnnnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Pıtırım ya lütfen artık kendine gel. kafanda bitir şu olaya sil aklından. senin için sokaktaki insandan farkı kalmasın.. kendini bu kadar yıpratmaya değpermi düşün biraz???
kızlar bu akşam kayınvalidemler gelio yemeğe. çok kişi değiller kayınvalidem ve kayınpederim
menü
mercimek çorbası
taze fasulye
orman kebabı
pilav
salata
közlenmiş kırmızı biber salatası
közlenmiş patlıcan salatası
irmik helvası
inşallah hepsi güzel olurr.
:gitme:öğretmenlik kontenjanları açıklandı
gene olmadı gene olmadıı
nerenk ne renkkızlar yeşil elbisemin altına inciden çanta ve ayakkabılarımı aldım dünyanın parası tabii içime oturdu ama her bayanda olması gereken bir renk zaten diip avutuorum kendimi
waikiki den de 3 pantolon aldımm
yarın ekliycem fotolarınıııı
evet uç noktalarda bir elbise.. çok özel bir zaman için olabilir..
ama sexy ve baştan çıkarıcı de mi.. ben evli olsam kesin alırdım..
ben kacırdım balon nasıldıQUOTE=parpalm;8813663]bugun 1.ayımızı bitiriyoruz hayırlısınla nice aylar yıllar olur hepimiz için dünkü balon süprizini yapmayı düşünüyorumCADIARZU
evet uç noktalarda bir elbise.. çok özel bir zaman için olabilir..
ama sexy ve baştan çıkarıcı de mi.. ben evli olsam kesin alırdım..
günaydın parpalm,
inşallah daha uzun uzun yıllarınızı ilk ayki heyecanla kutlarsınız hep... kaydirigubbakcemile5
günaydın bukettt
Parpalm kuşummm hayırlı olsunnnn a.s.
ben kacırdım balon nasıldıQUOTE=parpalm;8813663]bugun 1.ayımızı bitiriyoruz hayırlısınla nice aylar yıllar olur hepimiz için dünkü balon süprizini yapmayı düşünüyorumCADIARZU
Günaydın kızlarr :lepi:
kalktım hemen buraya koştum
Gündüz gözüyle hayra çıksun deyip anlatmaya başlıorumm
biz aşkımla evlenmişiz hastanedeyiz annelerimiz var yanımızda ben bir erkek çocuğu doğurmuşum emzirmeye çalışıorum, ikimizde çok ama çok mutluyuz. Şeniz
umarım hayra alamettir kallktığımda bile yüzüm gülüoduuu opuyorumnanaktan
öncelikle hayır olsun canım;erkek çocuğu kısmettir birde doğurmuş olman bir sevap işlediğin manasındadır derler,hamile olarak gördüğündede bir günah işlemişsin manasına gelirmiş tekrar hayır olsun ama güzel bir rüya iyiye yor iyi olsun
ooo mulbery hemşoooo
ay cok karısık ruyalar gördum dun hayrolsun
7.20 felan evdeydım mecburen cay demledım dunden gelen bi tabaklık corbamı ısttım patates kızarttım kahvaltılkle geçti yani
sonracıma kociş işe gitti eltım bize geldi onun halısını benım makınaya attık
sonra eltımle onlara gıttık benm şu daha dahah tap taze gelınken dussen tullerıme düğme aldık eltımden +merdiven aldık
bize gittik tüllere düğmeyi dıktık gorumcem geldı kahve ıctık sonra hep baraber gorumceme gıttık eksık dugme kaldı onları aldık
sonra eltımle tekrar bize gıttık onları dıktık tullerı makınaya atmıstım cıkardık astık
sonra gece 2 eltıme gıttık korkudan tırstık ordada uyuduk artık baya kosturmalı oldu bekafamçokkarıştı
Günaydın kızlarr :lepi:
kalktım hemen buraya koştum
Gündüz gözüyle hayra çıksun deyip anlatmaya başlıorumm
biz aşkımla evlenmişiz hastanedeyiz annelerimiz var yanımızda ben bir erkek çocuğu doğurmuşum emzirmeye çalışıorum, ikimizde çok ama çok mutluyuz. Şeniz
umarım hayra alamettir kallktığımda bile yüzüm gülüoduuu opuyorumnanaktan
günaydınnnn opuyorumnanaktan
:sinifsinif: mafoldumben heçbişey yokkk :çok üzgünüm:ay ben seni hep evli zannediomm yaa
niye acaba mulberry
nişan var mı peki canım??
hmmbalonların içine istediğin notları yazıp atıyosun şişiriyosun o patlatınca içinde not çıkıyo okuyo falan vs
:uhm: :bbo: :uhm: kafamçokkarıştı elti görümce elti görümce
zaten ilk söylenişte elti neydi görümce neydi asla çıkaramıyorum.. düşünüp bulmam lazım elti kime deniyordu, görümce kime deniyordu diye... hiç kafam basmıyor bu işlere
bak cnm sana karıstırmaman ıcın kı bi dipnot
eltınle kaynanana dedıkodusu yapabılrsın
gorumcenle aslaaaaaaaaaalmaz:zemuszemus
saka buarada heee
:uhm: :bbo: :uhm: kafamçokkarıştı elti görümce elti görümce
zaten ilk söylenişte elti neydi görümce neydi asla çıkaramıyorum.. düşünüp bulmam lazım elti kime deniyordu, görümce kime deniyordu diye... hiç kafam basmıyor bu işlere
hayırdır inşallah pasmina.. erkek bebek hep iyidir derler.. hayırlara çıksın inşallah :Saruboceq:
günaydın elisaa hihoyyyt opuyorumnanaktan
:sinifsinif: mafoldumben heçbişey yokkk :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?