Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet uç noktalarda bir elbise.. çok özel bir zaman için olabilir..
ama sexy ve baştan çıkarıcı de mi.. ben evli olsam kesin alırdım..

QUOTE=parpalm;8813663]bugun 1.ayımızı bitiriyoruz hayırlısınla nice aylar yıllar olur hepimiz için dünkü balon süprizini yapmayı düşünüyorumCADIARZU[/QUOTE]
ben kacırdım balon nasıldı
tebrıkler bu arada
kz sız hafta ıcı nasıl msaıfr alıyonuz
öğretmenlik kontenjanları açıklandı

gene olmadı gene olmadıı
:gitme:
nerenk ne renk

evet uç noktalarda bir elbise.. çok özel bir zaman için olabilir..
ama sexy ve baştan çıkarıcı de mi.. ben evli olsam kesin alırdım..

ooo mulbery hemşoooo

ay cok karısık ruyalar gördum dun hayrolsun
7.20 felan evdeydım mecburen cay demledım dunden gelen bi tabaklık corbamı ısttım patates kızarttım kahvaltılkle geçti yani

sonracıma kociş işe gitti eltım bize geldi onun halısını benım makınaya attık
sonra eltımle onlara gıttık benm şu daha dahah tap taze gelınken dussen tullerıme düğme aldık eltımden +merdiven aldık
bize gittik tüllere düğmeyi dıktık gorumcem geldı kahve ıctık sonra hep baraber gorumceme gıttık eksık dugme kaldı onları aldık
sonra eltımle tekrar bize gıttık onları dıktık tullerı makınaya atmıstım cıkardık astık
sonra gece 2 eltıme gıttık korkudan tırstık ordada uyuduk artık baya kosturmalı oldu bekafamçokkarıştı

Günaydın kızlarr :lepi:

kalktım hemen buraya koştum

Gündüz gözüyle hayra çıksun deyip anlatmaya başlıorumm

biz aşkımla evlenmişiz hastanedeyiz annelerimiz var yanımızda ben bir erkek çocuğu doğurmuşum emzirmeye çalışıorum, ikimizde çok ama çok mutluyuz. Şeniz

umarım hayra alamettir kallktığımda bile yüzüm gülüoduuu opuyorumnanaktan

QUOTE=parpalm;8813663]bugun 1.ayımızı bitiriyoruz hayırlısınla nice aylar yıllar olur hepimiz için dünkü balon süprizini yapmayı düşünüyorumCADIARZU
tebrıkler bu arada

nerenk ne renk[/QUOTE]

esmacım lameee eklerim bugün mutlakaa

günaydın parpalm,

inşallah daha uzun uzun yıllarınızı ilk ayki heyecanla kutlarsınız hep...
kaydirigubbakcemile5

günaydın bukettt

Parpalm kuşummm hayırlı olsunnnn a.s.

QUOTE=parpalm;8813663]bugun 1.ayımızı bitiriyoruz hayırlısınla nice aylar yıllar olur hepimiz için dünkü balon süprizini yapmayı düşünüyorumCADIARZU
tebrıkler bu arada
çok teşekkür ederim kızlarrr

nerenk ne renk[/QUOTE]
bu arada kızlar bu hafta sonu kayınvalideleri yemeğe alıcam kafamdaki menü şu;

*fırın poşetine tav.butlarını soslayıp koyucam annem salçalı baharatlı sosa azcık yoğurtta at dedi
*başka bir f.torbasındada patates havuç biber karışımını koyucam doğru fırına bunlar
*pilav (mısırlı)
*domates çorba(kaşar rendeli)
*salata
*közlenmiş kırmızı biber bunu hazır alıcam ya az bişi
*tatlı olarakta ya kemalpaşa yada irmik tatlısı d.otkerin hazır olanından

yiter ayol
menü nasıl sizce

balonların içine istediğin notları yazıp atıyosun şişiriyosun o patlatınca içinde not çıkıyo okuyo falan vs

öncelikle hayır olsun canım;erkek çocuğu kısmettir birde doğurmuş olman bir sevap işlediğin manasındadır derler,hamile olarak gördüğündede bir günah işlemişsin manasına gelirmiş tekrar hayır olsun ama güzel bir rüya iyiye yor iyi olsun

parpalm bence ne yap biliomusun eve gelcek yaa
ayakkbı dolabına ayakkabılarını yerleştirirken yada kıyafetlerini değiştireceği zaman dolbı açmasını sağla bi şekide hazırladığın balonları da tık dolapların içine açınca şaşırsınnnnn

dediğin gibi hayırlara yoruyorum sonuçta mutlumu mutlubir rüyaydıı opuyorumnanaktan

:uhm: :bbo: :uhm: kafamçokkarıştı elti görümce elti görümce
zaten ilk söylenişte elti neydi görümce neydi asla çıkaramıyorum.. düşünüp bulmam lazım elti kime deniyordu, görümce kime deniyordu diye... hiç kafam basmıyor bu işlere

hayırdır inşallah pasmina.. erkek bebek hep iyidir derler.. hayırlara çıksın inşallah :Saruboceq:

günaydınnnn opuyorumnanaktan

günaydın elisaa hihoyyyt opuyorumnanaktan

ay ben seni hep evli zannediomm yaa
niye acaba mulberry

nişan var mı peki canım??
:sinifsinif: mafoldumben heçbişey yokkk :çok üzgünüm:

balonların içine istediğin notları yazıp atıyosun şişiriyosun o patlatınca içinde not çıkıyo okuyo falan vs
hmm
menun cok cıcı guzel yeter daaa

neyse hayırlı kısmet dileyelim sanada üzülmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…