Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Parpalm menÜ gayet gÜzelll
bende hazır ırmık helvası aldım bu akŞam yapıcam
esma nasıl hafta ıÇı alıom bılıonmu dÜn ıftardan sonrataze fasulkyeyle orman kebabı yaptım

günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GUANYDIN

amin canım inş
opuyorumnanaktan
öp
günaydınlar...
guanydın
bende hazır İrmİk helvası aldım bu akŞam yapıcam
esma nasıl hafta İÇİ alıom bİlİonmu dÜn İftardan sonrataze fasulkyeyle orman kebabı yaptım
ama bnm sımdı kaynanam gorumcem eltımler hepsını bır cagırmam lazım ozaman 11 kısı oluyor

Günaydın kızlar -tatlicadiarzu-

parpalm ben o illet hastalığa yakalandım canım ve sürekli tekrarlıyor ne yapcam bilmiyorum gece yatarken bile kalın çorap giyiyorum düşün artık ama sabah kalkıyorum üşütmüşüm gibi sürekli çişim gelio wc ye gidiom hiçbirşey yok:sm_confused: çıldırcam Allahım :bbo:kafamçokkarıştıkötükedihüso

ooooooooo süpermiş pashminaopuyorumnanaktan

bende hazır ırmık helvası aldım bu akŞam yapıcam
esma nasıl hafta ıÇı alıom bılıonmu dÜn ıftardan sonrataze fasulkyeyle orman kebabı yaptım
orman kebabını nasıl edin buket yaaa hep bana böle isimli şeyler zor şeylermiş gibi geliyyyy

Son düzenleme:
günaydınnn

hava cok güzell yaa kış mevsımını özlemışım
süper yağmur yağıyo zemuszemus

öğretmenlik kontenjanları açıklandı
gene olmadı gene olmadıı

:teselli: canım beniiim yaa..
sözleşmeli ya da ücretli örtmenlik hakkın yok mudur?

bugun 1.ayımızı bitiriyoruz hayırlısınla nice aylar yıllar olur hepimiz için dünkü balon süprizini yapmayı düşünüyorumCADIARZU
niceee niceeee aylara diyelim o zman.
yap canım çok etkili :):) ama bekleyip daha da özel bi günde yapabilirsin bence

buketim epsini akşam nası yetiştircen kuşum yaaa salata bile vakitini çalıyor insanın menü çok güzel inşallh yetişir.

oooh oooh süpper bide turşu falanda çıkarırsın iyice zengin olur menü

hayır olsun paşi :):)

o
sonracıma kociş işe gitti eltım bize geldi onun halısını benım makınaya attık
sonra eltımle onlara gıttık benm şu daha dahah tap taze gelınken dussen tullerıme düğme ald[/COLOR]

aman esma ordan oraya naptın kıs :)
siz eltingiller görümcengiller kaydirigubbakcemile3 birbirinize yakın mı oturuyorsunuz bakim?
kızlar şu elbise ne güzel de mi
[/IMG]

güzel ama hiçbiyerde giyilmez ayol

ayy papi üzüldüm bak şimdi yaa

hayırlısı olsun canım

mandilin dediği gibi üscretli yada sözleşmeli yapsan bir dönemm

efet turşuda olabilir ama sadece kornişon

bu arada fikrinde çok hoş evet bekleyip daha özel br gündede yapılabilir ama yakın birzamanda yokki özel bir günCADIARZU

günaydın kızlarrr :kedi: dünden beri okiimda bişiler yaziim dedim bi türlü bitiremedim sayfaları gerçi hala bitiremedim ama :sinifsinif:

oruç beni çok uyuşuk etti yaw walla elimi kolumu kaldıramıorum makyaj yapmıorum bide biras kötü hissediorum kendimi çoğu kişidede bu var bu sene sanırım bide ben böle çok yorgunluğa gelemiorum dün beynimin böle karıncalandığını hissettim yine bu ii deil kendimi zorlamaya başlıorum regl mede az kaldı orucumdan ayrılmak istemiorum

oyy uzun yazdım yahu öpimmi hepiniziii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ne becer,klisin buket valla yemekten sonra hiç bişey yapamamm

aa kızlar o sistti yenievlilerde oluyormuş balayi sistitiymiş adı hanı bende suan ılac kullanuıyom sistit sandık ama iltihapmış idrar yollarında
2 antıbıotık verdı ıcıyom hala

parpalm çok geçmiş olsun dikkat et kendineeee :gitme:
sinaycım sanada geçmiş olsun bi doktora görün istersen :sinifsinif:

günaydın bu arada hayırlı bir gün dilerim herekese opuyorumnanaktan

ne güzel bi rüya..erkek bebek murattır çok güzel :lepi:

günaydınnn

yağmurmu yağıyo -tatlicadiarzu-
burda hava kapalı ama yağmur yok
ama dediğin gibi ne güzel serin serin..

ben aşkımı özledim :gitme: :sinifsinif: :çok üzgünüm:

günaydın ...

esma ben hiçte 11 kişi alamam kusura kalmasınlarrr..

orman kebabı basit aslında kızlar soğanı biraz kavurun
içine yarım kilo yada 1 kiloya ytakın dana kuşbaşı atın suyunu salıp çekene kadar kavurun üzerine domates yada salcasını koyup az su ekleyip düdüklüde 20 dk pişirin (sinay buraya yoğunlaş)
bu arada ben bi kenarda dondurucudan çıkarttığım bezelyeleride haşladım
neyse 20-25 dk sonra tencereyi açın küp küp doğranmış havuç patates karabiber tuz kekik atın kapatın 10 dk daha pişsin. en son bezelyelerle 2 dk daha özleşsinn mis gibi bir yemek olsunnn

neyse hayırlı kısmet dileyelim sanada üzülmeee

valla sorun bende mi bilmiyorum ki pasmina.. çok kısmet çıkıyor ama ben öyle istemiyorum. sevdiğim, aşık olduğum biriyle evlenmek isterim.. evlilik amacıyla biriyle tanışmak yapabileceğim birşey değil.. ama belki de kısmetim böyle diye düşünüyorum artık ve Allaha şöyle dua ediyorum

Allahım hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle :Saruboceq:

günaydın kızlar
pıtırcık canım ya kimse için üzülmeye degmez, sen herseyden herkesten onemlisin unutma, gerisini bosver
parpalm dugundasım bizimde bugun 1 ay oluyor :umursamaz:
pashminacım cok cok guzel bir ruya, hayra cıksın insallah canım
papicim uzulme canım, ek kontenjan falan acıklamıyormu bunlar canım ya ozaman olma ihtimali yokmu?
buket canım ya sen kacta evde oluyorsunki, masallah canım ya ben hafta içi mumkun degil bukadar seyi yetistiremem; masallah canım sana
esmy naptınız kuzum siz oyle bı oraya bı buraya okurken basım dondu valla; ben aksamları en fazla o odadan bu odaya, mutfaktan odaya gidecek guc buluyorum kendimde dogrusu.
arkadaslar ya bu sistiti arastırdınızmı, dikkat edin galiba biraz sıkıntı yaratacak bir durum gibi; telaslandırmak ıstemiyorum hicbirinizi ama suraya bi goz atın:http://www.kadinlarkulubu.com/uroloji-idrar-yollari-hastaliklari/28200-sistit-paylasim-alani.html
unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar artık
buarada kızlar bız gece uyanamadık sahura, niyetlenemedik valla cunku su bile icmeden tutamayacaktın o yolu gidip gelmek bile olum zaten valla, Allah affetsin artık kaza edicez ramazandan sonra
opuyorum kızlar sizi

Son düzenleme:
mandilin orman kebabını ve taze fasulyeyi dün yaptım
bu akşama mercimek çorbası pilav ve salatalar kaldı
yetişir dimi???

günaydınnn

evett
amin

parpalm çok geçmiş olsun dikkat et kendineeee :gitme:
sinaycım sanada geçmiş olsun bi doktora görün istersen :sinifsinif:

günaydın bu arada hayırlı bir gün dilerim herekese opuyorumnanaktan

gunaydın sekercıkk

ruyamda hayatım ı gordum gelmişti

aminnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…