GUANYDINgünaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öp
amin canım inş opuyorumnanaktan
guanydıngünaydınlar...
ama bnm sımdı kaynanam gorumcem eltımler hepsını bır cagırmam lazım ozaman 11 kısı oluyorParpalm menÜ gayet gÜzelll
bende hazır İrmİk helvası aldım bu akŞam yapıcam
esma nasıl hafta İÇİ alıom bİlİonmu dÜn İftardan sonrataze fasulkyeyle orman kebabı yaptım
ayy valla yarama bastın eccucum idare etmeye çalışıyorum alışmaya daha doğrusu birde ben balayı hastalığına yakalanmak üzereymişim neyseki başında farkettim sistis deniyor ya o off ne zor bayanların işi:1closedeyes:
Parpalm menÜ gayet gÜzelll
bende hazır İrmİk helvası aldım bu akŞam yapıcam
esma nasıl hafta İÇİ alıom bİlİonmu dÜn İftardan sonrataze fasulkyeyle orman kebabı yaptım
ooooooooo süpermiş pashminaopuyorumnanaktanparpalm bence ne yap biliomusun eve gelcek yaa
ayakkbı dolabına ayakkabılarını yerleştirirken yada kıyafetlerini değiştireceği zaman dolbı açmasını sağla bi şekide hazırladığın balonları da tık dolapların içine açınca şaşırsınnnnn
orman kebabını nasıl edin buket yaaa hep bana böle isimli şeyler zor şeylermiş gibi geliyyyyParpalm menÜ gayet gÜzelll
bende hazır ırmık helvası aldım bu akŞam yapıcam
esma nasıl hafta ıÇı alıom bılıonmu dÜn ıftardan sonrataze fasulkyeyle orman kebabı yaptım
öğretmenlik kontenjanları açıklandı
gene olmadı gene olmadıı
niceee niceeee aylara diyelim o zman.bugun 1.ayımızı bitiriyoruz hayırlısınla nice aylar yıllar olur hepimiz için dünkü balon süprizini yapmayı düşünüyorumCADIARZU
kızlar bu akşam kayınvalidemler gelio yemeğe. çok kişi değiller kayınvalidem ve kayınpederim
menü
mercimek çorbası
taze fasulye
orman kebabı
pilav
salata
közlenmiş kırmızı biber salatası
közlenmiş patlıcan salatası
irmik helvası
inşallah hepsi güzel olurr.
bu arada kızlar bu hafta sonu kayınvalideleri yemeğe alıcam kafamdaki menü şu;
*fırın poşetine tav.butlarını soslayıp koyucam annem salçalı baharatlı sosa azcık yoğurtta at dedi
*başka bir f.torbasındada patates havuç biber karışımını koyucam doğru fırına bunlar
*pilav (mısırlı)
*domates çorba(kaşar rendeli)
*salata
*közlenmiş kırmızı biber bunu hazır alıcam ya az bişi
*tatlı olarakta ya kemalpaşa yada irmik tatlısı d.otkerin hazır olanından
yiter ayol
menü nasıl sizce
Günaydın kızlarr :lepi:
kalktım hemen buraya koştum
Gündüz gözüyle hayra çıksun deyip anlatmaya başlıorumm
biz aşkımla evlenmişiz hastanedeyiz annelerimiz var yanımızda ben bir erkek çocuğu doğurmuşum emzirmeye çalışıorum, ikimizde çok ama çok mutluyuz. Şeniz
umarım hayra alamettir kallktığımda bile yüzüm gülüoduuu opuyorumnanaktan
o
sonracıma kociş işe gitti eltım bize geldi onun halısını benım makınaya attık
sonra eltımle onlara gıttık benm şu daha dahah tap taze gelınken dussen tullerıme düğme ald[/COLOR]
kızlar şu elbise ne güzel de mi
[/IMG]
günaydınnn
hava cok güzell yaa kış mevsımını özlemışım
süper yağmur yağıyo zemuszemus
Günaydın kızlar -tatlicadiarzu-
parpalm ben o illet hastalığa yakalandım canım ve sürekli tekrarlıyor ne yapcam bilmiyorum gece yatarken bile kalın çorap giyiyorum düşün artık ama sabah kalkıyorum üşütmüşüm gibi sürekli çişim gelio wc ye gidiom hiçbirşey yok:sm_confused: çıldırcam Allahım :bbo:kafamçokkarıştıkötükedihüso
ne becer,klisin buket valla yemekten sonra hiç bişey yapamamm
Günaydın kızlarr :lepi:
kalktım hemen buraya koştum
Gündüz gözüyle hayra çıksun deyip anlatmaya başlıorumm
biz aşkımla evlenmişiz hastanedeyiz annelerimiz var yanımızda ben bir erkek çocuğu doğurmuşum emzirmeye çalışıorum, ikimizde çok ama çok mutluyuz. Şeniz
umarım hayra alamettir kallktığımda bile yüzüm gülüoduuu opuyorumnanaktan
günaydınnn
neyse hayırlı kısmet dileyelim sanada üzülmeee
evettgünaydınnn
parpalm çok geçmiş olsun dikkat et kendineeee :gitme:
sinaycım sanada geçmiş olsun bi doktora görün istersen :sinifsinif:
günaydın bu arada hayırlı bir gün dilerim herekese opuyorumnanaktan
valla sorun bende mi bilmiyorum ki pasmina.. çok kısmet çıkıyor ama ben öyle istemiyorum. sevdiğim, aşık olduğum biriyle evlenmek isterim.. evlilik amacıyla biriyle tanışmak yapabileceğim birşey değil.. ama belki de kısmetim böyle diye düşünüyorum artık ve Allaha şöyle dua ediyorum
Allahım hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?