Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

TAM NERESINDE cnm merak ettım sakıncası yoksa kıra kacoluyonuz

esma ben oraları pek bilmem ama bir kere gittim zaten... tarif edeyim bakalım anlaşılır olcak mı

sanayi mahallesine giriyorsun ya.. düz gidiyorsun.. hışman börek mi ne var. onun karşısındaki sokak.. sokağın başında kuyumcu var. yağız kuyumcu mu neydi tam hatırlamıyorum.. o sokakta... perşembe günleri pazar kuruluyormuş hatta bizim evin olduğu sokakta. annem sölemişti

kira ne kadar ödediklerini hiç bilmiyorum inan ki

O dediğin kız ben oluyorum sanırım :uhm::tomato:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

akannehir

resmin değişmiş bir kere kuzucum,nicin değişmiş bir an hatırlayamadım ama bi şekilde aklımda kalmışsın bu ortamda birbirimizin aklında kalmak çok güzel zaten o yüzden bu topikte muhabbet bukadar akıcı ve samimi
akannehir

kızlar epilasyondan bahsetmişsiniz ben dışardayken fiyatları nedirküüü bende sordumda peşin 600 taksitli 800 demişler kuzene bitene kadarmış bu fiyat ama nasıl fiyat sizce (bu fiyat paket için bu arada)

anlamadım ki nihalcim :bbo:
cami kasi mi dedin

merkezden yukarı cıkıosun mezarlık var onuda gecıosunn camı var onun onu bostu cami kaşı derklerdı oraya bılıomusun acaba dedımm
sız merkezdemısınıız keşköy biliomusun

kızlar ev yerleşirken kız evinden kuru bakliyat gelirmiş varmı öle bişey...

kız tarafı erkek tarını bilmem de canım, işte ev serilmeden once tuz seker pirinç gibi seylerden alınır diye biliyorum, az da olsa olur berekettir derler. benim kayınvalidem de getirdi annemde getrmişti ev serilmeden once; dusun yani daha evde esya yok ama 5 kilo toz sekerim 5 kilo pirincim tuzum her biseyim vardı zemuszemus

he orası sanayı mah pazar sokagında kaynanam oturuyor

Bişey demedim kıs, biz arkadaşız zati, sen unutmuşsun İzmirli güzelakannehir

Şimdi İzmirli olmuyormuşsun benimde karizma yerlerde oluyormuş sırnaşık şey

Bu arada son 24:1no2:

aybuer+, baberko+, bunebu+, burcuözge+, densem+, elisaa+, esmy+, Eudorabeta+, fibula, hanzade34+, Kundera+, lhnzdly+, mandilin+, mulberry, nefesim+, offff, parpalm+, pembelipembe+, pnrkrdnz, psoriasis+, pıtırcık85+, reyhan85+, Selen_Ay oooooyyyyyyyyyyyy herkes burda Maşallah Maşallah bu arada tekrar slm 1 yazıp 3 dinleniyorum-tatlicadiarzu-

merkezden yukarı cıkıosun mezarlık var onuda gecıosunn camı var onun onu bostu cami kaşı derklerdı oraya bılıomusun acaba dedımm
sız merkezdemısınıız keşköy biliomusun

bizim ev merkezde.. sahile yakın yani... yukarı çıkınca mezarlık var biliyorum onu. caminin yanında değil mi... annanemle dedem o mezarlıkta yatıyor... keşköyü annanemin evi orda olduğu için iyi biliyorum...

mezarlıktan ileri de gittim ama arabayla gittim adını hiç duymamıştım :1hug:

bizim yoktu hiçbşey

Bişey demedim kıs, biz arkadaşız zati, sen unutmuşsun ızmirli güzelakannehir

Şimdi ızmirli olmuyormuşsun benimde karizma yerlerde oluyormuş sırnaşık şey

canım eviniz boşaltıldı mı.. hazırlıklar nasıl gidiyor

Son düzenleme:
Bişey demedim kıs, biz arkadaşız zati, sen unutmuşsun İzmirli güzelakannehir

Şimdi İzmirli olmuyormuşsun benimde karizma yerlerde oluyormuş sırnaşık şey

izmirliim izmirli şekerakannehir

Kızlar merhaba bu arada pat diye daldım konuya da, giremedim yoğundum...

Şimdi nişanlım bir işten haber bekliyordu ya o haber geldi ama yarım geldi yani işte biraz daha beklemesi gerekecek haber vericez dediler aynı zamanda bir yerden de teklif geldi yani tamam derse hemen başlayacak ama öbür işte önemli bir iş garantili yani riske giricez öyle karar verdik mecburenmafoldumben

Çünkü teklif aldığı işe tamam derse başlayacak insanlar buna güvenecek eee öbür işten de o arada haber gelirse bunu bırakmak durumunda olacak o yüzden insanlara ayıp olacak yani ayıptan ziyade etik de değil...Ama diğer haberin de ne zaman geleceği belli değil belkide olmayacak olmazsa bu teklif aldığı işten de olmuş olacak...

Aman böyle karmaşık bir durum içindeyiz yine her zamanki gibi mafoldumbenmafoldumben

canım ya teklif aldığı yerden biraz zaman istemeniz mumkun degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…