:1shok: kız bılmemmı annem helaldılı benımmmm yazlarım orda gecıodu benımm ay cok sasırdım ve cok sevındımmmm eskıden camı kası vardı bılıomusun oralarıı sen gıttınmı hıcc
kızlar ev yerleşirken kız evinden kuru bakliyat gelirmiş varmı öle bişey...
TAM NERESINDE cnm merak ettım sakıncası yoksa kıra kacoluyonuz
O dediğin kız ben oluyorum sanırım :uhm::tomato:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
anlamadım ki nihalcim :bbo:
cami kasi mi dedin
kızlar ev yerleşirken kız evinden kuru bakliyat gelirmiş varmı öle bişey...
esma ben oraları pek bilmem ama bir kere gittim zaten... tarif edeyim bakalım anlaşılır olcak mı
sanayi mahallesine giriyorsun ya.. düz gidiyorsun.. hışman börek mi ne var. onun karşısındaki sokak.. sokağın başında kuyumcu var. yağız kuyumcu mu neydi tam hatırlamıyorum.. o sokakta... perşembe günleri pazar kuruluyormuş hatta bizim evin olduğu sokakta. annem sölemişti
kira ne kadar ödediklerini hiç bilmiyorum inan ki
kızlar epilasyondan bahsetmişsiniz ben dışardayken fiyatları nedirküüü bende sordumda peşin 600 taksitli 800 demişler kuzene bitene kadarmış bu fiyat ama nasıl fiyat sizce (bu fiyat paket için bu arada)
akannehir
resmin değişmiş bir kere kuzucum,nicin değişmiş bir an hatırlayamadım ama bi şekilde aklımda kalmışsın bu ortamda birbirimizin aklında kalmak çok güzel zaten o yüzden bu topikte muhabbet bukadar akıcı ve samimi
akannehir
merkezden yukarı cıkıosun mezarlık var onuda gecıosunn camı var onun onu bostu cami kaşı derklerdı oraya bılıomusun acaba dedımm
sız merkezdemısınıız keşköy biliomusun
esma ben oraları pek bilmem ama bir kere gittim zaten... tarif edeyim bakalım anlaşılır olcak mı
sanayi mahallesine giriyorsun ya.. düz gidiyorsun.. hışman börek mi ne var. onun karşısındaki sokak.. sokağın başında kuyumcu var. yağız kuyumcu mu neydi tam hatırlamıyorum.. o sokakta... perşembe günleri pazar kuruluyormuş hatta bizim evin olduğu sokakta. annem sölemişti
kira ne kadar ödediklerini hiç bilmiyorum inan ki
bizim yoktu hiçbşeykız tarafı erkek tarını bilmem de canım, işte ev serilmeden once tuz seker pirinç gibi seylerden alınır diye biliyorum, az da olsa olur berekettir derler. benim kayınvalidem de getirdi annemde getrmişti ev serilmeden once; dusun yani daha evde esya yok ama 5 kilo toz sekerim 5 kilo pirincim tuzum her biseyim vardı zemuszemus
Bişey demedim kıs, biz arkadaşız zati, sen unutmuşsun ızmirli güzelakannehir
Şimdi ızmirli olmuyormuşsun benimde karizma yerlerde oluyormuş sırnaşık şey
Bu arada son 24:1no2:
Bişey demedim kıs, biz arkadaşız zati, sen unutmuşsun İzmirli güzelakannehir
Şimdi İzmirli olmuyormuşsun benimde karizma yerlerde oluyormuş sırnaşık şey
Bu arada son 24:1no2:
Kızlar merhaba bu arada pat diye daldım konuya da, giremedim yoğundum...
Şimdi nişanlım bir işten haber bekliyordu ya o haber geldi ama yarım geldi yani işte biraz daha beklemesi gerekecek haber vericez dediler aynı zamanda bir yerden de teklif geldi yani tamam derse hemen başlayacak ama öbür işte önemli bir iş garantili yani riske giricez öyle karar verdik mecburenmafoldumben
Çünkü teklif aldığı işe tamam derse başlayacak insanlar buna güvenecek eee öbür işten de o arada haber gelirse bunu bırakmak durumunda olacak o yüzden insanlara ayıp olacak yani ayıptan ziyade etik de değil...Ama diğer haberin de ne zaman geleceği belli değil belkide olmayacak olmazsa bu teklif aldığı işten de olmuş olacak...
Aman böyle karmaşık bir durum içindeyiz yine her zamanki gibi mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?