bizim ev merkezde.. sahile yakın yani... yukarı çıkınca mezarlık var biliyorum onu. caminin yanında değil mi... annanemle dedem o mezarlıkta yatıyor... keşköyü annanemin evi orda olduğu için iyi biliyorum...
mezarlıktan ileri de gittim ama arabayla gittim adını hiç duymamıştım :1hug:
Kızlar merhaba bu arada pat diye daldım konuya da, giremedim yoğundum...
Şimdi nişanlım bir işten haber bekliyordu ya o haber geldi ama yarım geldi yani işte biraz daha beklemesi gerekecek haber vericez dediler aynı zamanda bir yerden de teklif geldi yani tamam derse hemen başlayacak ama öbür işte önemli bir iş garantili yani riske giricez öyle karar verdik mecburenmafoldumben
Çünkü teklif aldığı işe tamam derse başlayacak insanlar buna güvenecek eee öbür işten de o arada haber gelirse bunu bırakmak durumunda olacak o yüzden insanlara ayıp olacak yani ayıptan ziyade etik de değil...Ama diğer haberin de ne zaman geleceği belli değil belkide olmayacak olmazsa bu teklif aldığı işten de olmuş olacak...
Aman böyle karmaşık bir durum içindeyiz yine her zamanki gibi mafoldumbenmafoldumben
benımde teyzem varr ordaa cnmm belkı bılıolardırr bırbırlerını
kızlar nickim degişti zemuszemus
O dediğin kız ben oluyorum sanırım :uhm::tomato:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ayyy merak ettim kim söylesen sakıncası olur mu acaba burdan
SEN KIMSINkızlar nickim degişti zemuszemus
bunebe yyaaaaakızlar nıkım degıstııı lhnzdly deıl artıkk zor dıodunuz zatenn haberınız olsunnnn
sen kimdin ki hakkatkızlar nickim degişti zemuszemus
kızlar nıkım degıstııı lhnzdly deıl artıkk zor dıodunuz zatenn haberınız olsunnnn
canım benim haddim değil tabi ki tamamen dostça söylüyorum... tam da evlilik arefesinde böyle bir lüksünüz var mı sence.. o işe girse en azından denemiş olur.. etik değil diye düşünme bence.. sonuçta işe girince bir iki ay işveren açısından da çalışan açısından da deneme süresi yok mudur..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... opuyorumnanaktan :1hug:
sen kımdın
SEN KIMSIN
bunebe yyaaaaa
sen kimdin ki hakkat
aferin
değiştirip durmayın bea sora tanıyamıom
elma sekerı mandılın benceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?