Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benımde teyzem varr ordaa cnmm belkı bılıolardırr bırbırlerını

canım benim haddim değil tabi ki tamamen dostça söylüyorum... tam da evlilik arefesinde böyle bir lüksünüz var mı sence.. o işe girse en azından denemiş olur.. etik değil diye düşünme bence.. sonuçta işe girince bir iki ay işveren açısından da çalışan açısından da deneme süresi yok mudur..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
opuyorumnanaktan :1hug:

kızlar nıkım degıstııı lhnzdly deıl artıkk zor dıodunuz zatenn haberınız olsunnnn

Ya canım biliyorum yok ama oyle bir deneme süresini kabul etmediler zaten görüştü durumu anlattı 2 hafta süre tanıdılar zaten beklettik, tanıyorlar zaten işi yapacağından da eminler o yüzden direk başlayacak, yani uzun soluklu olmasını istiyorlar ama diğeri de önemli bir iş,garantili off ne bileyim ya canım, ailece oturdular bekleyelim dendi, risk alalım dediler ne kadar doğru bir karar onu bilmiyorum ama öyle yapcaz artık mafoldumben

Hayırlısı, dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:

pufı nışanlına de hemen gırsın o işe bacım
ben bu bız haber ederız ayaklarını cok ıyı bılıyorum
bu benım dusunucem sen bılırsın ama almak ısteseler zaten bekleyın demezler ve sız evlenmek uzeresınız
bence hemen kabul etmelı başlamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…