Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya işte mülakata giricek, haber gelecek denildiği, tebligat yani resmi:umursamaz:
Bilmiyorum yaaa offff bende risk almak istemiyorum yani desem buna başlamalısın sonra bundan haber gelirse sen demiştin felan olursa ondan da korkuyorum kuruntum gerçi bunlarda aman offf bilmiyom ya :1no2:

canım ya bence kararı nişanlına bırak, fikir beyan etme ben olsam oyle yapardım; bu cok buyuk bi sorumluluk cunku; teklif aldıgı yerden zaman isteyebilirsanız zaman istemeyi deneyin

yok şekerım ya nerde ıcımden gectı

pıtır nan koyma öle seyler:mymeka: sende bakma orucun bı anlamı kalmaz

canıım dualarımız hep seninle.. :Saruboceq: inşallah herşey yoluna girecek.. acaba garantili olan işi evliliği bahane ederek birkaç hafta daha erteleyemez misiniz.. belki evlilik bahanesiyle biraz daha zaman tanırlar ne dersin.. o arada diğer taraftan da cevap gelmiş olur.

pıtırcık milföy yapraklarının içine kare çikolata parçalarını koyup rulo yapıp biraz yassılaştır demiştin galiba ben çok bastrdım sert oldu b yaw pek beğenmedim

burcuuuu benim stickerda geldii annemmm renk harika olmuş çok saol yardımın için tekrardan canım yaaaaaa banada geldi kelebeklerrrr kaydirigubbakcemile2

pıtır sen bugün mü başladın oruç tutmaya... bana da ilk günler öyle oluyor çünkü ondan sordum. hep birşeylerin tarifine bakıp yapmak gelir içimden

bakmasan ıyı olur bence ama sen bılın bozulmaz ama sevabında azalma olablır

ramazandan sonra doya doya bak:roflol:

nan sıze sımdık bısey yazcm bakalım anlıycak mısnız

51 niğde:lepi:
52 ordu:lepi:
53 rize:lepi:
55 samsun:lepi:
57 sınop:lepi:
81 duzce:lepi: bu işi bozuyo ama ıdare edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…