inşallah erva....hayırlısı olsun
kızlar aranızda anadolu yakasında oturan var mı
salı pazarına gitmek istiyorum ben... nasıl gitcem bir deyiverin bana hele
güle güle kullan canım.ama dediğim ayakkabı bı değilolsun.bu da çok güzelmiş.elbisenle güzel uyar
Bu menüde :lepi:
Ooo çok güzellerr özellikle çantana bittimm opuyorumnanaktan
çok güzel olacaksınn :jeyyar:
İyi gnlerde kullan pashminam Şeniz
Bize göstermicekmisin :dilcikar:
ayy şu kelebekleri çok merak ettim benim oturma odamın renklerinden anlattığına göree zemuszemus
pashmina ayakkabı ve cantan supeeer :lepi: gule gule kullan canım
esmy valla cok haklısın bozulmakta, annende haklı. anlamadıgım sey annen cagırınca kendinide annenleri cagırmak zorunda hissedecegini soylemissin ya; iyide zaten bence olması gereken de o annenin yaptıgı dogru zaten cagırmak lazım sonucta iftara; ne yani annen cagırıyor diye cagıracak yoksa ona gore bu normal degil mi?
aman bosver canım ya hıc sıkma canını, sende soylersin annene kaynım gelemeyecegi için gelmediler diye; sıkma canını canım ya
kızlar kahvaltı takımı almayanlar için tchibo da çok güzel bir takım buldum.80 tl
Kızlar merhaba bu arada pat diye daldım konuya da, giremedim yoğundum...
Şimdi nişanlım bir işten haber bekliyordu ya o haber geldi ama yarım geldi yani işte biraz daha beklemesi gerekecek haber vericez dediler aynı zamanda bir yerden de teklif geldi yani tamam derse hemen başlayacak ama öbür işte önemli bir iş garantili yani riske giricez öyle karar verdik mecburenmafoldumben
Çünkü teklif aldığı işe tamam derse başlayacak insanlar buna güvenecek eee öbür işten de o arada haber gelirse bunu bırakmak durumunda olacak o yüzden insanlara ayıp olacak yani ayıptan ziyade etik de değil...Ama diğer haberin de ne zaman geleceği belli değil belkide olmayacak olmazsa bu teklif aldığı işten de olmuş olacak...
Aman böyle karmaşık bir durum içindeyiz yine her zamanki gibi mafoldumbenmafoldumben
ben anadolu yakasındayım ama yeniyim henüz burda.
sanırım kadıköy rıhtımdan minübüsler gidiyormuş canım pazara
herkeşler nickini değiştirmiş bende değiştircem :))))
evet cnm amcamın kızı ben aydınlı yolu viyadük köprüsünün orda oturuyorumm cnmm
ben de pendikteyim şaban köprüsü mü ne var onun orda kaydirigubbakcemile3ayy doğrumu yazdım acaba..
peki ben burdan pendikten nasıl giderim kzılar pazara..
birgün gidip gezmek istiyorum kaybolmazsam kaydirigubbakcemile3
böcek aralıka attık biz düğünü
Dönis, ben dinlicem şimdi...
Heee bide aşığınım yanımda olamasamda aşığınım sana dokunamasamda senle olamazdık biliyorum felam filam demiyormu yaaaa sevgilinin kollarında bu şarkıyla nasıl dans ediciiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
Pashiiii; hah işte aynen öyle moktan bir durum :bbo:
canım pembe lila mor...
benim evime hiç uymuyor ama çocuk odası için faan saklayabilirim ada kız kardeşime armağan edebilirimm :1rolleyes: çok cicilerr
yatak odasına yaotık bile çok şahanee olduuu :sm_cool: salona henüz karar veremedim
ben de pendikteyim şaban köprüsü mü ne var onun orda kaydirigubbakcemile3ayy doğrumu yazdım acaba..
peki ben burdan pendikten nasıl giderim kzılar pazara..
birgün gidip gezmek istiyorum kaybolmazsam kaydirigubbakcemile3
pişt başıyazmalı bende pendik yayalardayım ne çok pendikten var burda erva nihal sen ben ee yokmu arttıran kaydirigubbakcemile3
evet gecen bırı dıyordu ben demıstım nıhalde pendik diyepişt başıyazmalı bende pendik yayalardayım ne çok pendikten var burda erva nihal sen ben ee yokmu arttıran kaydirigubbakcemile3
cnm yayalar tokının orda mı yoksa mezarlıgın orda sendemı ordasın cunku annemın mezarlıgı yayalar mah. dee
bize yakın nihall kelebek vadisindeyiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?