kım sakaryalı onu abıme alcammzemuszemus
bu arada puficim
hakkınızda hayırlısı olsun
ama bence de sen ses etme
sonradan tepene çıkmasındansa
kendisi karar versin
sen her kararında destekliyorum seni de ve çekil bence
Öyle bapcam zaten, ilk defa elimi taşın altına sokmucam, cesur yürekliği bıraktım
Hacılar bana dans müzüüüüüü bulun, sinir oldum hiç bişe beğenmiyom, daha doğrusu kafamı toparlayıp da evet bu diyemiyorum.yabancı istemiyorum; etkili, çoşkulu, büyüleyici, ormantik bi türkçe parça istiyom ama hepsi bir arada varmı bilmiyorumzemuszemus
Öyle bapcam zaten, ilk defa elimi taşın altına sokmucam, cesur yürekliği bıraktım
Hacılar bana dans müzüüüüüü bulun, sinir oldum hiç bişe beğenmiyom, daha doğrusu kafamı toparlayıp da evet bu diyemiyorum.yabancı istemiyorum; etkili, çoşkulu, büyüleyici, ormantik bi türkçe parça istiyom ama hepsi bir arada varmı bilmiyorumzemuszemus
eccu bende ıstıyommm onlardan kıskandım evım olmasada duvarım olmasada stıkerım olsun:roflol:
Mulbery ben Pufiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3, ve süper fikir Kenan'ın sen benim en kıymetlimsinde var ama başları alakasız ve yavaş ama nakaratı süper :1closedeyes:
Nihalcim deniz gözlüm hangisi kııııııııııııCADIARZU
1) İlanı-aşk ( Kutsi )Öyle bapcam zaten, ilk defa elimi taşın altına sokmucam, cesur yürekliği bıraktım
ooo mulbery hemşoooo
ay cok karısık ruyalar gördum dun hayrolsun
7.20 felan evdeydım mecburen cay demledım dunden gelen bi tabaklık corbamı ısttım patates kızarttım kahvaltılkle geçti yani
sonracıma kociş işe gitti eltım bize geldi onun halısını benım makınaya attık
sonra eltımle onlara gıttık benm şu daha dahah tap taze gelınken dussen tullerıme düğme aldık eltımden +merdiven aldık
bize gittik tüllere düğmeyi dıktık gorumcem geldı kahve ıctık sonra hep baraber gorumceme gıttık eksık dugme kaldı onları aldık
sonra eltımle tekrar bize gıttık onları dıktık tullerı makınaya atmıstım cıkardık astık
sonra gece 2 eltıme gıttık korkudan tırstık ordada uyuduk artık baya kosturmalı oldu bekafamçokkarıştı
heheheakannehirhiç bu kadar hızlı yaşamadım benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mulbery ben pufiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3, ve süper fikir kenan'ın sen benim en kıymetlimsinde var ama başları alakasız ve yavaş ama nakaratı süper :1closedeyes:
Nihalcim deniz gözlüm hangisi kııııııııııııcadıarzu
Mulbery ben Pufiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3, ve süper fikir Kenan'ın sen benim en kıymetlimsinde var ama başları alakasız ve yavaş ama nakaratı süper :1closedeyes:
Nihalcim deniz gözlüm hangisi kııııııııııııCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?