- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ağzını yerım senın
:lepi:he
54 nerenın plakası ben ordan gelın bulcam
aaaaaaaaaaaaaaa aybuerrrrrrrrr:1shok::1hug:
ağzını yerım senın
:lepi:he
54 nerenın plakası ben ordan gelın bulcam
bunebu hakkaten bunebu yaaaelma şekeri
paint aç
shift insert
ordan save as
sonra desktopuna kaydet
ordan imageschak oradan upload
neden şasırdın nihalcim ....
kızlar epilasyondan bahsetmişsiniz ben dışardayken fiyatları nedirküüü bende sordumda peşin 600 taksitli 800 demişler kuzene bitene kadarmış bu fiyat ama nasıl fiyat sizce (bu fiyat paket için bu arada)
uzun zamandır ılk defa gordum yazarken ondan cnmmm baska bısey yokkŞeniz
nıhal 5 kardesız 6 deıl anama dıyem yapsın bı tane daha ama oda ımkasz nan 10 yıl once yumurtalarını kaybettı
neyse ben 11 cocuk etcem telafı ederık
Kızlar merhaba bu arada pat diye daldım konuya da, giremedim yoğundum...
Şimdi nişanlım bir işten haber bekliyordu ya o haber geldi ama yarım geldi yani işte biraz daha beklemesi gerekecek haber vericez dediler aynı zamanda bir yerden de teklif geldi yani tamam derse hemen başlayacak ama öbür işte önemli bir iş garantili yani riske giricez öyle karar verdik mecburenmafoldumben
Çünkü teklif aldığı işe tamam derse başlayacak insanlar buna güvenecek eee öbür işten de o arada haber gelirse bunu bırakmak durumunda olacak o yüzden insanlara ayıp olacak yani ayıptan ziyade etik de değil...Ama diğer haberin de ne zaman geleceği belli değil belkide olmayacak olmazsa bu teklif aldığı işten de olmuş olacak...
Aman böyle karmaşık bir durum içindeyiz yine her zamanki gibi mafoldumbenmafoldumben
ben genel okuyucuyum canım yetişemiyorum buranın hızına yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?