Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Son düzenleyen: Moderatör:
nıhal 5 kardesız 6 deıl anama dıyem yapsın bı tane daha ama oda ımkasz nan 10 yıl once yumurtalarını kaybettı
neyse ben 11 cocuk etcem telafı ederık

eccu bende ıstıyommm onlardan kıskandım evım olmasada duvarım olmasada stıkerım olsun:roflol:

kızlar epilasyondan bahsetmişsiniz ben dışardayken fiyatları nedirküüü bende sordumda peşin 600 taksitli 800 demişler kuzene bitene kadarmış bu fiyat ama nasıl fiyat sizce (bu fiyat paket için bu arada)

iyi fiyatmış.Benim bulunduğum bölgede sadece 2 adet epilasyon yapan yer var onlarda 1 saat uzaklıkta.Ben türkiyenin her yerınde şubesı olan flavısu tercıh ettim.Fİyat oalrak da koltuk altı 70 genıtal bölge ve tüm bacak beşyuz seans ücreti.Aslında yazık ama süreklı ağda yaptırma ımkanım yok ağda yapan çok temız yerler yok çunku ve eşim de bır gun agdadan sonra her yanım morarmış olduguun görunce ızın vermıyor.:)epilasyon diyor epilasyona gideceğim zaman kartını alıyorum çatır çatır çektırıyorum:)

Canım dualar umarım kabul edilir.İnşaalh bir an önce işe başlar d arahatlarsın sende birtanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…