Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Buyrun bakalım..Renk konusunda yardımcı olan burcucuma çok çok teşekkür ederim a.s.

sorma kuzum bu konuda moralim bozuk çünkü biz daha ev bulamadıkk:çok üzgünüm:
bi ev bulsak herşey çorap söküğü gibi geliceka.s
temizliği yapılıp mobilyalar , beyaz eşyalar ve ardından bnm çeyiz gidicek , perdeler sipariş edilecek ama dedim yaa herşeyden önce uygun bi ev bulmamız lazım. ortada ev olmayınca hazırlıkta olamıyor. bnm 2 düğünüm olacak 9 ekimde kendi şehrimde 11 ekimde nişanlımın şehrinde. çok garip duygular içindeyim psiqom.. annem ağlıyor sürekli.. bnm de içim buruk.. zor imiş.. sanki ben değil de başkası evlenicek gibi hissediyorum

bu durumda

kesinlikle bosch :)

cnm cok ıyı biz 3500 e almsıtık ama biz aldıktan sonra kdv ındırımı oldu okonudada sanssızız
ben sana aksam camasır makınamn resmımı cekeyım 7 kg benmkıde ama uyku setin varsa 8 kg al

böcüğüm canım inşallh gönlündeki iş olur. ış yerindeki huzur gerçekten çok önemli yani mutlu olsan belki parasını da dert etmezdin ama o kadar saat hem insanlara katlanıp hemde karşılığını alamamak kötü.
Bana kalırsa sadece ablanının ordaki işi bekleme aynı zamanda başvurmya başla hemen başka yeerlere. ışini bulduktan sonra basarsın istifanı. Yazık günah yaa akşama kadar çalışıyorsun 580 bile veremiyoırlarmış çok üzüldüm. :teselli:

bu durumda

kesinlikle bosch :)

bende öle düşünüom:)

cnm aynen benm gri su ısıtıcım var o bile yetıyor
caydanlıkalr tencereler cok zor temızlemesı

ya herkes öle dio.
inox içinde kesin bırakmaz diolar ama inox kullananlarda zor diolar özel temizleyicileri falan varmış.
en güzeli beyaz heralde

eccu cok beğendım dün adresıde aldım cok tskler

elısaa ınş bulursunuz cnm ınş herkes ıstedığıne kavuşur bende yenı bı ,işe ınş

cnm cok ıyı biz 3500 e almsıtık ama biz aldıktan sonra kdv ındırımı oldu okonudada sanssızız
ben sana aksam camasır makınamn resmımı cekeyım 7 kg benmkıde ama uyku setin varsa 8 kg al

siz nezaman aldınız canım 3500 e?
3500 olan seninde çam. bulş. bide buzdolabımı?
ya 7 kiloluğu bile zor aldırcam benimkine.8 almaz
napcan 7 kiloyu onun yakcağı elektriği harcıcağı suyu bilionmu
ne gerek var 7 ye diolmaz::mymeka:

eccu çok güzel olmuş güle güle kullan canım.. bide bu stekır bütünmü yoksa parça parçamı onu anlayamadım.

gecen varya 50 tl zor aldım hakkım o benım
dedım benım bı maasımla yemek takımı olmuyo evlencem
ve bılıyor musun benım romatızmam var yol parasını veercez dedıler tam 3,5 yıldr vermedıler yamafoldumben
ayda 60 tl yol parası verıyorum bıde bazen yürüyorum napım ama dayanamıyoum
bugun nedense dokunsa biri arkama bakmadan cekıp gıdesım var
ınş hemen bulurum
taklsterım cok fazla ama aralıkta bıtıyor ınş ondan sonra yok ve peşın alıp kendımı sıkıntıya sokmuycam
bu hafta alacağım para ıle bayramlık mı alsam takst mı odesım bılemıyorum
askım bana bayramlık alck ama belkı ben ona alamıycammafoldumben

psiqo bosch alın bence aradaki fark çok değilmiş.

eccuşum wauuuv süpper olmuşlar kelebek delisi seni çok zarif duruyor renkte halıyla duvarının rengiyle dahada bi tatlı olmuş siyah bu kadar güzel durmazmış kesinlikle :lepi:

burcum, tamam canım aklımda bekliyorum ne zman ekleyebilirsen. Anneciğin babacığın uyuyormu sen napisin?

ya elisam hep mi böle olur bilmiom.bende çok korkuom o günlerde.
herkes dioki çok zor geçio.düğün için heves bile kalmıo diolar.
bi arkadaşım evlencek senle aynı tarihte oda aynı sen gibi.
her gün yeni sorun çıkıo dio.
annem sürekli ağlıo dio.
off allah yardımcın olsun.
dediğin gibi ev hallolsa herşey düzelir inş.

kızlar günaydınn..böcük ne oldu geçmişi okuyamadımm..
gunaydın
eccu cok beğendım dün adresıde aldım cok tskler

elısaa ınş bulursunuz cnm ınş herkes ıstedığıne kavuşur bende yenı bı ,işe ınş

aynen
eccu demiştim zaten cok begendm bnm evımde böel bi köşe yok bende ıstıyorum

neyse dunu anlatayım dun benmkını arıyoom acmıyor
iftara gitcektık ya
neyse gıttım eve gıderken kaynanamı aradım gelıyonuzmu hala dıyo faruk gelmıyorrrrlaelaelaelaelae baban gelıyor dedı sanırım esıyle araraları bozuk eve gıttım benmkı uyanık nıye acmadın dıyom bişey demıyor (sanırım sabah işten gelınce aylardır takmıycam dedıgı tullerı duvarda gorunce sınırlendı= )
sonra gıttık neyse cok sukur guzel gectı
gece bnmkı uyuyamadı sahura kadar sonra kalktık bende baktım bu nıhat hatipog. dınlıyor
etkılenmiş dinleyen varmı bılmıyorum dünku konu guzel ve urkutucuydu

böcük hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ya
üzülme...

sonbahar aldıklarını güle güle kullan..

ecu çok güzel olmuş...

başka bişe warmı unuttuğum :sinifsinif:

bende öle düşünüom:)

ya herkes öle dio.
inox içinde kesin bırakmaz diolar ama inox kullananlarda zor diolar özel temizleyicileri falan varmış.
en güzeli beyaz heralde

canım benimde bosh bendeyaklaşık 3550 ye aldım boshta antifingerprint özelliği var.. onlardan al hiç leke bırakmıyo sadece nemli bezle siliniyor okadr el izide buharlaşıp gidiyo..opuyorumnanaktan

esmacım siz pahalıya almışsınız beyaz eşyayı evet indirimden yararlanamamanız kötü olmuş..opuyorumnanaktan

eccu çok güzelmişşşşş.bayıldım.nerden almıştın.
birde çiçeğine de bittim:)
güle güle kullan

yemyesıl gule gule kullan

esma sahurdakını ızledım ama cok fazla deıl ama dun aksamkını ızleyemedım

elmalı şeker, sen hani sormuştun yaa makınanız nasıl suyu çok mu az mı alıyor diye. Canım yeni makınaların çoğunda ağırlık sensoru özelliği varmış, çamaşırın kilosuna göre su alıyormuş belkim seninkide ondandır suyu ondan az gelmiştir. sana. Bi ihtimal duydum hemen yazayım sana didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…