ya elisam griler çok güzel gözüküyor ama.naparsan yap temizliği zor oluo diolar.bende rahatı seven biriyimdir.sürekli onun üstüne düşmek istemiom.
rakamlar iyimi dion sevindim.alayım bian evvel diom.
senin hazırlıklar nasıl gidio kuzum?
tam tarih nezaman?
evin falan hazırmı?
ya elisam griler çok güzel gözüküyor ama.naparsan yap temizliği zor oluo diolar.bende rahatı seven biriyimdir.sürekli onun üstüne düşmek istemiom.
rakamlar iyimi dion sevindim.alayım bian evvel diom.
senin hazırlıklar nasıl gidio kuzum?
tam tarih nezaman?
evin falan hazırmı?
bu durumda
kesinlikle bosch :)
bu durumda
kesinlikle bosch :)
cnm aynen benm gri su ısıtıcım var o bile yetıyor
caydanlıkalr tencereler cok zor temızlemesı
cnm cok ıyı biz 3500 e almsıtık ama biz aldıktan sonra kdv ındırımı oldu okonudada sanssızız
ben sana aksam camasır makınamn resmımı cekeyım 7 kg benmkıde ama uyku setin varsa 8 kg al
eccu cok beğendım dün adresıde aldım cok tskler
elısaa ınş bulursunuz cnm ınş herkes ıstedığıne kavuşur bende yenı bı ,işe ınş
böcüğüm canım inşallh gönlündeki iş olur. İş yerindeki huzur gerçekten çok önemli yani mutlu olsan belki parasını da dert etmezdin ama o kadar saat hem insanlara katlanıp hemde karşılığını alamamak kötü.
Bana kalırsa sadece ablanının ordaki işi bekleme aynı zamanda başvurmya başla hemen başka yeerlere. İşini bulduktan sonra basarsın istifanı. Yazık günah yaa akşama kadar çalışıyorsun 580 bile veremiyoırlarmış çok üzüldüm. :teselli:
sorma kuzum bu konuda moralim bozuk çünkü biz daha ev bulamadıkk:çok üzgünüm:
bi ev bulsak herşey çorap söküğü gibi geliceka.s
temizliği yapılıp mobilyalar , beyaz eşyalar ve ardından bnm çeyiz gidicek , perdeler sipariş edilecek ama dedim yaa herşeyden önce uygun bi ev bulmamız lazım. ortada ev olmayınca hazırlıkta olamıyor. bnm 2 düğünüm olacak 9 ekimde kendi şehrimde 11 ekimde nişanlımın şehrinde. çok garip duygular içindeyim psiqom.. annem ağlıyor sürekli.. bnm de içim buruk.. zor imiş.. sanki ben değil de başkası evlenicek gibi hissediyorum
gunaydınkızlar günaydınn..böcük ne oldu geçmişi okuyamadımm..
eccu cok beğendım dün adresıde aldım cok tskler
elısaa ınş bulursunuz cnm ınş herkes ıstedığıne kavuşur bende yenı bı ,işe ınş
bende öle düşünüom:)
ya herkes öle dio.
inox içinde kesin bırakmaz diolar ama inox kullananlarda zor diolar özel temizleyicileri falan varmış.
en güzeli beyaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?