Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük önceki iş yerini bilmiyorum ama sen sanıyormusun ki her iş yeri dört dörtlük :)
burda da ne çektiğimi ben biliyorum yani
sende 2 patronmuş bende 3 patron ve yanına sürekli laf arayan ve bana zamanında çok çektiren bir sekreter ve birde aşçı mevcut

bende çok aman aman maaş almıyorum 550 lira
şu fiş parası denen şeyde yok
ağza gelince teknik elemansın gerekirse geç çıkacaksın deniliyor ama maaşa gelince sıradan işçi gibi
off of

naptım hep sustum Allaha havale ediyorum hepsini

geldi kuzucum yatak odasını yaptık salona karar veremedik nereye yapacağımıza. annemler gidince resmini çekip kesin ekliycem merak etme. benimkinin salon için aldığım model eccununkinin altın sarısı yerimseniben yatak odasıda siyah benimki.. a.s

benimkide öle dio:)
diomki çocuk olunca 7 kiloluk iyi olur diom
napcan çocuğumu atcan içine dioo:sinifsinif:
cnm banada cok gerek yok gıbı geldı ama ksıa programı vvarmı sor benbı atıyom 2saatmı artık tutamadım saat kac saate yıkyıor

hadi ya bak o aklıma gelmedi sorayım.onu hem 3 prog olup hem kısa prog oluomu
evet canım biz nakit aldık..inox serisitabi.ben çamaşır mak.gri aldım sadece o inox değil beyaz zamnla sararıyor kötü görüntü olmasını istemedim oşekilde..

bak sarardığını duymamıştım hiç
bak gari aklıma kurt düşürdün:1no2:

hemşo sımdık kendı işyerıne şükür etceksın bakk ıyı oku
ramazanda gözumun onunde yemek yerler
benım yüce dınıme küfür ederler yüce peygamberıme aynı sekılde
sız ıbadetı eğılıp kalkmak sanarsınız dıyenler
daha ne hakaretler yaa
ALLAHım en ıyı gören ve duyandın bıgun cekerler cezalarını ınş

O fiş parası dediğin şey kalktı selanaycım. onun yerine asgari geçim indirimi alman gerekiyor her ay 49.95 tlkaydirigubbakcemile5

yazık cok yazık ebedı hayatlarını mahvedıyorlar:gitme:

çok yazık acıyan gözlerle bakıyorum onlara allah ıslah etsin

O fiş parası dediğin şey kalktı selanaycım. onun yerine asgari geçim indirimi alman gerekiyor her ay 49.95 tlkaydirigubbakcemile5

cnm selenay evet 49,95 en az rakam olan
burcu annecıgın ne kadar genc dugun resımlerınde farketmemişim

aa burcucum bende hepsini bosch alayım diom.
bana modelerini yazarmısın.
bakim hepsine.
memnun olmanda çok iyi

günaydın fıstıklarrrr

burcu annene çok benziosun canımm opuyorumnanaktan

eccum çok güsel olmuş sticer ın bende çok istiorum yaa evi bi satsaydık hayırlısıylaa

cnm selenay evet 49,95 en az rakam olan
burcu annecıgın ne kadar genc dugun resımlerınde farketmemişim

annem 47 yaşında kuzucuğum a.s
fıkır fıkır bir hatun olaraktan genç gösterir. çoğu abla kardeş sanır bizi... :1rolleyes:
burcuösge harikasınız
gözlerinizdeki pozitif enerjiyi hissedebiliyorum :lepi:

ayy canım yaa yerim ben seniii :1hug:
gözlerimizde ki mutluluk evet...:1rolleyes:

gamzem hoşgeldinnn :1hug:

canım ya daha oncede soylemistim, onemli olan sizin butceniz hepsi gayet guzel bulasık makinesinin programları da gayet yeterli; zaten genelde tek program kullanıyorsun. yine soyluyorum ilk dikkat edilecek sey butceniz. yalnız bisey soyleyeceğim, liste fiyatlarına gore bakınca biraz daha indirim yapabilirler diye dusunuyorum acıkcası. tek bayi ile mi konustun bilemiyorum ama baska bayilerle de konus istersen bi; bazen ciddi farklılıklar olabiliyor.

canım yüzünün uzunluğu gözler baban ama gülüş aynıı annen ağız yapınız aynı :)
ben ne anneme ne babama benzerim nede kimse benzetir ondan bu kadar dikkat ediorum sanırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…