Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım nezaman almıştınız bide peşinmi bu sölediğin fiyat taksitlimi?
o dediğin özellik inox serisindemi?

bide eccudan görünce aklıma geldi.dün buzdolapların üzerindede gördüm bu süslemelerden.
görmüşmüydünüz sizde

böcükçüm hakkında hayırlısı olur inşallah canım:Saruboceq:
eccu bayıldım canım çooook güzel olmuş renkler çok uymuş valla
yemyeshill iyi günlerde kullan canım aldıklarını

CNM BENMkı der hep bizde bi gudubetlik var
biz karar verdık krıc cıktı altın cıktı
biz aldn beyaz esyayı kdv dustu ondan farkettı ozaman alanlara göre cok uygundu aslında
neyse cnm bu sitede bişeyımden birinden pahalı oldu hehe genelde herseyım

evet cnm çamasır buz bılasık
sımdı bizde cok arastırdık hatta buzdolabını standartan dar aldm ben daha ucuz dıye
bılasık makınsı dedım cok programa gerk yok(ah kafam bilseydım kısa prgramı yokmuş)
camasırda 5 kg almstk benm kociş arastırmış 5e sıgmıyor bişey dıye 7 kg almış yani benmkı kendı istedı ama ozaman kdb ındırımı yoktu 2008 mayısta aldık cnm biz taksıtle

canım benimkiide bosch 7 kiloluk. A+ sınıfı yani diğer mrkaların 5 kiloluğundan daha az yakıyor. söyle nişanlına öğresinde gelsin kaydirigubbakcemile3

eccu cok beğendım dün adresıde aldım cok tskler

rica ederim böcük

eccu çok güzel olmuş güle güle kullan canım.. bide bu stekır bütünmü yoksa parça parçamı onu anlayamadım.

reyhann teşekkür ederim evet tek parça yerimseniben
eccuşum wauuuv süpper olmuşlar kelebek delisi seni çok zarif duruyor renkte halıyla duvarının rengiyle dahada bi tatlı olmuş siyah bu kadar güzel durmazmış kesinlikle :lepi:
mersiii kırmızılımmm o kadar da kelebek delisi değilim ya mutfak ve hol kelebenkli oldu işte :) siyah rengi hiç düşünmedim zaten de ya turuncu alacaktım yada hiçbirşey olmasaydı kahverengini alacaktım buda fındık kabuğu kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar
sonbahar aldıklarını gule gule kullan canım
arsima yok iyileşemedi demek, peki dimples nerelerde kızlar ya
böcük senin simdi calıstıgın yer ne iş yapıyordu? insallah duzelir canım en kısa zamanda
Esmy sevindim kayınvalidenlerin gelmesine canım guzel gecmesine de cok sevindim

canım ya sen modellerini de bi yazarmısın bunların
ama bana iyi gibi geldi, kdv indirimi devam ediyormu?

bende öle düşünüom:)

ya herkes öle dio.
inox içinde kesin bırakmaz diolar ama inox kullananlarda zor diolar özel temizleyicileri falan varmış.
en güzeli beyaz heralde

canım bulasık makinesi ve buzdolabında yine cok iz kalmıyor dikkatli silince ama fırında iz kalıyor; cunku digerleri antifingerprint ama fırınlarda antifingerprint ozelligi yok; celik kısmı az genel olarak cam var ama o ocak dugmelerinin orda falan iz kalıyor acıkcası ve beni sinir basıyor bu durumda. karar senin dedigim gibi. ama inox alsan bile camasırı yinede beyaz al, zaten camasır makinesi celik degil gri boya ve o gri boya mesala kapagın ordaki tutacak ta falan cok tutuldukca beyazlasıyormus.

bide eccudan görünce aklıma geldi.dün buzdolapların üzerindede gördüm bu süslemelerden.
görmüşmüydünüz sizde
BIZ HENUZ duvarlardayız cnm onlarıgormedım ben yani
yemyesıl gule gule kullan

esma sahurdakını ızledım ama cok fazla deıl ama dun aksamkını ızleyemedım
evet sahurda cnm ıftara yetısemeıyom zaten ızlemeye zaman yok
cehennemı anlttı dun benmkı baya etkılenmiştı

yemyesil guel gule kullan
burcu senın sıtcker gelmedımı

fıstıkım bu sabah erkenciyiz serhatla birlikte kalktık...kaydirigubbakcemile3
abam tekrar uzandı annemle dün çektiğimiz fotoları attık pc ye... şimdi size ekliycem bir kaç taneee:1hug:

ya esmy sen dedin aklıma geldi.
dün gittik işte dedim adama 3 prog mı iyi 4 mü ddim.
3 al ideali bu dedi.
4 te bitek 15 dk süre var dedi.oda öle aman aman bi özellik değil dedi.3 al dedi

canım benimkiide bosch 7 kiloluk. A+ sınıfı yani diğer mrkaların 5 kiloluğundan daha az yakıyor. söyle nişanlına öğresinde gelsin kaydirigubbakcemile3

kız bide öle dersem kesin birbirimize girerizsırnaşık şey
zaten diom bak şöle daha iyi oluomuş öle diolar diom.
kmi dienler sürekli gelip gelip şu iyimiş dion dio:roflol:
ben sizden öğrenip öğrenip gidp ona satıom da azcıksırnaşık şey

benimkide diyordu 7 kiloluğa bile içinde beni mi yıkıcan diye
ama ben ne ettim gittim 8 kiloluk aldım kaydirigubbakcemile3 hiçte bişey diyemedi
bende hiç gri beyaz takıntısı olmamıştır canım
benim eşyalarım da beyaz
kendi evimizde bi gri su ısıtıcımız var ayy Allah yani :bbo:
sonra bi gözden geçirdim ki bütün küçük ev aletlerim bile beyaz :)

ya esmy sen dedin aklıma geldi.
dün gittik işte dedim adama 3 prog mı iyi 4 mü ddim.
3 al ideali bu dedi.
4 te bitek 15 dk süre var dedi.oda öle aman aman bi özellik değil dedi.3 al dedi

cnm banada cok gerek yok gıbı geldı ama ksıa programı vvarmı sor benbı atıyom 2saatmı artık tutamadım saat kac saate yıkyıor

canım nezaman almıştınız bide peşinmi bu sölediğin fiyat taksitlimi?
o dediğin özellik inox serisindemi?

evet canım biz nakit aldık..inox serisitabi.ben çamaşır mak.gri aldım sadece o inox değil beyaz zamnla sararıyor kötü görüntü olmasını istemedim oşekilde..

ya büyük ihtimal beyaz alıcam ya.

canım sormuşsun ya modellerini yazıom.
bocsh:
buzd: 49A03 ............peşin fiyatı 1730

çamaşır: 16462.......peşin fiyatı 1020

bulaşık: 33E02 ...........peşin 750

toplamda peşin 3500
taksitli 3750 dediler

böcük Rabbim yardımcın olsun inş...

eccum güle güle kullan stikerlerini.senin duvarlarında nasıl boya var.saten mi yani...

ayy çok tatlısın yaaakaydirigubbakcemile3

canım benim tüm beyaz eşyalarım bosch hepsinden şeytan kulağına kurşun çokk memnunum...a.s
buzdolabımın soğutucusu buzluğu yani aşağıda olandan...
bulaşık makinam süreyi yarı yarıya düşüren prgramı var ve ben çok kullanıyorum. nasıl diyeceksin marmaris çok sıcak içinde bulaşık tutmak imkansız. bazen iki kişi olduğumuzdan az bulaşık çıkıyor hemen süreyi suyu enerjiyi yarı yarıya indirdiği tek sepet programı denilen özelliği çalıştırıyorum. böylece tasarrfu etmiş oluyorum a.s çamaşır makinamında süper kısa 15 dakikalık programı var. aşkım her gün bir tşört giyiyor ve ter içinde geliyor. e kirli değil bir şey değil alt tarafı ter olmuş hemen o kısa programda çalkalayıp asıyorum... a.s çok memnunum yani. ve benimkilerde inox ben cifin çelik parlatıcısını aldım öyle aman aman pahalı bir şey değil. normal deterjanlar gibi onla silince pırıl pırıl oluyor...

bence çok iyi oluyor canım yaa...
yai ben bir kere halı yıkamacıda gördüm çift kişilik yorganları ayaklarıyla üstüne çıkıp çiğneye çiğneye yıkıyorlardı. bizde nasıl yıkıyorlar sanıyoruz. halı yıkar gibi yıkıyorlardı ayy bir midem bulandı. sırf yorgan sığsın diye büyük aldım. içime sinee sinee yıkıarım. battaniyeleri yorganları... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…