saol lahanam evet cnm saten boya[
eccum güle güle kullan stikerlerini.senin duvarlarında nasıl boya var.saten mi yani...
ohhh gamzecim tadını çıkar bizim yerimizede uyu valla ramazanın gelmesiyle mafiş olduk tüm çalışan evli kısçeler olarak kafamçokkarıştıhoşbulduk kızlar özledim sizleri ama zamanımın çoğunluğunu uyuyarak geçiriorum desem yeridir eee birazda mayıs anneleri topiğindeyim artıkkaydirigubbakcemile2
O fiş parası dediğin şey kalktı selanaycım. onun yerine asgari geçim indirimi alman gerekiyor her ay 49.95 tlkaydirigubbakcemile5
BENDE yatak odamı paramı denklesıtıtıkren 12aylık birden aldımburcu maşallah mutluluğunuza
bende annene benzettim ağız kısmını
ama babanada benziyosun yerimseniben
bu arada geçen aylarda almamıştım o asgari geçim parasını
patronum bilmiyodu
bu ay yatırmış sevindim walla ilaç gibi geldi az bişe ama kaydirigubbakcemile5
benımkınden aynısı canm
canım ya zarar falan vermiyor dimi bu, bende alayım fırında işe yarar umarım ya! sinir basıyır resmen bana
canım magazada gri ve beyazı guzelce incele kendin karar ver, ama gri ile beyaz arasındaki boyanış farkını anlayacaksındır, aynı tarz boyanma degildir; ben beyazı tavsiye ederim. bizim evdeki 17 yıllık makinede hic bir sararma olmadı valla; gerci arcelik o ama bilemiyorum tabi. yanlış bilgide vermeyeyim; sen yinede bayilere yada etrafında varsa beyaz esya servislerinede bir sor; sanırım onlar daha bilgilidir.
canım birde SGS46E02TR kodlu bulaşık makinesinde on yıkama ve o yarım yuk olayı var; ama butcenizi zorlayacaksa cok cok onemli degil. yarım yuk denen prıgram sureyi yarı yarıya indirmiyor canım, 15 dakika falan kısaltıyor; bir miktar elektrik ve suda tasarruf eder ama emin ol onlarda zaten cok buyuk rakamlar degil. evlilik oncesi butcenizi zorlamaya degermi iyi dusun olurmu?
esmy kısadan kastın on yıkama degilse eger bu 3 programlıda 55 dakikalık bi program var; bumu soylediğin.
hos geldin canım nerelerdesin
canım buzdolabın gayet guzel, onemli olan litresi buyuklugu,ki sende zaten buyuk bi dolap secmissin, oldukca kullanıslı emin ol.
canım buzdolabım :
KGN57P71NE NoFrost
Çamaşır makinam :
WAE20412TR
Maxx 7
Bulaşık makinam:
SGS65M08TR
hadi ya:9BENDE yatak odamı paramı denklesıtıtıkren 12aylık birden aldım
benımkınden aynısı canm
camasır makinen de guzel, ben 1000 devirlisi olan modelini almıstım aynı ozelliklerde ama daha hic 1000 devir kullanmadım, kullanırmıyım onuda bilmiyorum. cok sanmıyorum acıkcası pek kullanılacak bir devir oldugunuda
zaten ondada var 1000 devır cnmcamasır makinen de guzel, ben 1000 devirlisi olan modelini almıstım aynı ozelliklerde ama daha hic 1000 devir kullanmadım, kullanırmıyım onuda bilmiyorum. cok sanmıyorum acıkcası pek kullanılacak bir devir oldugunuda
elmalı şeker, sen hani sormuştun yaa makınanız nasıl suyu çok mu az mı alıyor diye. Canım yeni makınaların çoğunda ağırlık sensoru özelliği varmış, çamaşırın kilosuna göre su alıyormuş belkim seninkide ondandır suyu ondan az gelmiştir. sana. Bi ihtimal duydum hemen yazayım sana didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?