Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[
eccum güle güle kullan stikerlerini.senin duvarlarında nasıl boya var.saten mi yani...
saol lahanam evet cnm saten boya
hoşbulduk kızlar özledim sizleri ama zamanımın çoğunluğunu uyuyarak geçiriorum desem yeridir eee birazda mayıs anneleri topiğindeyim artıkkaydirigubbakcemile2
ohhh gamzecim tadını çıkar bizim yerimizede uyu valla ramazanın gelmesiyle mafiş olduk tüm çalışan evli kısçeler olarak kafamçokkarıştı

burcuuuu çok güzelsiniz çokkk maşallahh tadını çıkartın beraberliğinizin

O fiş parası dediğin şey kalktı selanaycım. onun yerine asgari geçim indirimi alman gerekiyor her ay 49.95 tlkaydirigubbakcemile5

BENDE yatak odamı paramı denklesıtıtıkren 12aylık birden aldım
benımkınden aynısı canm

yok canım hiç zarar vrmiyor. cif marka. böyle içinde parlayan bir şyler var. zaten çelik yüzeyler için... a.s

canım buzdolabın gayet guzel, onemli olan litresi buyuklugu,ki sende zaten buyuk bi dolap secmissin, oldukca kullanıslı emin ol.

sevindim tatlım.bide dierlerine göz atarmısın sana zahmet

canım buzdolabım :

KGN57P71NE NoFrost

Çamaşır makinam :
WAE20412TR
Maxx 7

Bulaşık makinam:

SGS65M08TR

canım çok saol.incelicem şimdi hepsini

hemşo gördun mu bazen kelımeler boğazda düğümlenıyor anladın benı sımdık

burcu beklıyozz delikafadulden

GÜNAYDIN ŞEKER KIZ CANDYLER

Burcucum resimler cok tatlı maşallah
bende bosch baktım 3 parca inox el izi bırakmayanlar peşin 3.750 filan tutuyo ama çam.maki.beyaz.

BENDE yatak odamı paramı denklesıtıtıkren 12aylık birden aldım

benımkınden aynısı canm
hadi ya:9
memnunmusun:)

canım bende 100 devir gerek yok die duymuştum

bulasık içinde soyledim canım benimkisi 5 programlı ama kullanıyormuyum hayır. fazladan on yıkama var, birde 45 derece hassas yıkama var. on yıkamayı kullanıyorum arada ama zaten bulasıkları suya tutup koydugun için hic gerekli degil. digerini ise hic kullanmadım kullanacagımı da hıc sanmam. sende yarım yuk yok ama dediğim gibi sureyi yarı yarı kısaltmıyor yarım yuk 15 dakika falan kısaltıyor. oda illaki gerekli degil. canım tabiki ust modellerde ek fonksiyonlar var ve bunların olması her zaman artı; ama herkesin butcesi farklı ve onemli olan butcenız. bunu hep soyluyorum cunku evlenince deli masraf borc cıkıyor. ben bu yuzden sana ilk basta model tavsiye etmedim; sen kendine butcene uygun olanları sec diye. evet eger gidip tek programlı bulasık makinesi amak isteseydin onu alma derdim, cok kucuk bi buzdolabi almak istesen onu alma dersim, 5 kiloluk camasır makinesi almak isteseydin onu alma derdim; ama bu modeller senin işini gorur; ust modellerdeki ek fonksiyonlar guzel ama bunun fırsat maliyetine sen karar vereceksin; bu fonksiyonlar için o paraya degermi? bundan sonrası sana kalmıs.

CNM BUDA AYNI GORUNCU
camasır makınmazı tamamen aynı cok memenunum cnm
zaten ondada var 1000 devır cnm
burcu beklıyozz delikafadulden[/B][/QUOTE]

elma şekerim görmedin sanırım

psiqo canım bak baberko 3 parca inox için 3750 yazmıs, ozaman dediğim gibi sana verdikleri fiyat biraz fazla gibi. gerci baberkonun modellerede bi bakmak lazım. istersen onun modellere nekadar fiyat vermisler ona bak bi; liste fiyatından nekadar indirim yapmıs oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…