Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamze h geldınn cnm

burcu masallah cok mutlu olduğunu gordum darısı bana ınş bende bıan evvel kavusurum annem ve babama

aman erkek milleti işte ne anlarlar
o 15 dk programı bilmiyorum canım da
bizim evdeki bulaşık makinesinde süreyi yarı yarıya indiren program var ve çok iyi
başkasını bilmiyorum ama bizim beyaz eşyaların hiç biri sararmadı :bbo:

aldım işte canım inş kullanışlı olur
bende de var 15 dk içinde yıkama
yani sonuçta kıyafetlerimiz çok nadir kirleniyo çalkalasın yıkasın bana büyük kar

ne desem bilemiyorum hemşo :bbo:

O fiş parası dediğin şey kalktı selanaycım. onun yerine asgari geçim indirimi alman gerekiyor her ay 49.95 tlkaydirigubbakcemile5

o da yok ki canım :)

tmm canım.zaten şimdilik denizliden bakıom ya.izmirden de bakcaz.
taşıma kolaylığı olsun die.

burcucum çok talısınız.annen gerçekten çoka.s. genç

burcum çok tatlısınız en kötü günününz öyle olsun.
Bende anneciğine benzettim çok sewimli gülmüşsünüz.

hayatımda ilk defa sahura kalkamadım bu geceakannehir
3,30 kurmuştum mamalarmı hazırlayıp yatmıştım.ama sabah bir uyandım saat 7,30 .
aman Allahım hemen niyetlendim uyanmasam işede geç kalacakmışım demek.
bugün nasıl akşam etcem çok merak ediyorum.
belkide her zamnkinden daha iyi olur.
inş...

burcu maşallah mutluluğunuza
bende annene benzettim ağız kısmını
ama babanada benziyosun yerimseniben

bu arada geçen aylarda almamıştım o asgari geçim parasını
patronum bilmiyodu
bu ay yatırmış sevindim walla ilaç gibi geldi az bişe ama kaydirigubbakcemile5

cnm selenay evet 49,95 en az rakam olan
burcu annecıgın ne kadar genc dugun resımlerınde farketmemişim

yok canım ya dediğim gibi onu bile alamıyoruz
bi de maaşlar bankaya yatıyor düşün yani

@burcu ayyyy ne kadar güzel çıkmışsınız yaaa
yalnız oralar hala sıcak sanırım burda o halde üşürsünüz diyim

canım yüzünün uzunluğu gözler baban ama gülüş aynıı annen ağız yapınız aynı :)
ben ne anneme ne babama benzerim nede kimse benzetir ondan bu kadar dikkat ediorum sanırm :)

vallahi çok ddoğru tespit iyi bir gözlemcisin şimdi baktımda gerçekten benziyor şekecim kaydirigubbakcemile5

canım sararma konusu çamşır mak.kapaklarında çok oluyor hiç dikkat etmedinizmi beyaz plastik zamnla sararma yapıyor..

gamze h geldınn cnm

burcu masallah cok mutlu olduğunu gordum darısı bana ınş bende bıan evvel kavusurum annem ve babama

burcum ohh ALLAH daim etsin mutluluğunuzu.bencede annene çok benziyorsun.
gamziş hoşgeldin...

tmm canım.zaten şimdilik denizliden bakıom ya.izmirden de bakcaz.
taşıma kolaylığı olsun die.

burcucum çok talısınız.annen gerçekten çoka.s. genç

burcum çok tatlısınız en kötü günününz öyle olsun.
Bende anneciğine benzettim çok sewimli gülmüşsünüz.

GÜNAYDINNN

İNŞLH BÖCÜK:Saruboceq:
BURCU ÇOK GÜZEL ÇOK MUTLUSUNUZmaşallah annene benziyosun canım ama babayada aynı zamanda

burciş annen ne kadar gençmiş halikatenn,

gamze koptum sana yaa; DİKKAT GEBE VAR
kaydirigubbakcemile3

Çokkkk sağolun fıstıklarımmmmmmmŞeniz demek hem anneden almışım hem babadan ne güzell opuyorumnanaktan
evett buralar hala çok sıcakkkk klima karşısında oturuyoruz şu anda kaydirigubbakcemile3

canım ya zarar falan vermiyor dimi bu, bende alayım fırında işe yarar umarım ya! sinir basıyır resmen bana

canım magazada gri ve beyazı guzelce incele kendin karar ver, ama gri ile beyaz arasındaki boyanış farkını anlayacaksındır, aynı tarz boyanma degildir; ben beyazı tavsiye ederim. bizim evdeki 17 yıllık makinede hic bir sararma olmadı valla; gerci arcelik o ama bilemiyorum tabi. yanlış bilgide vermeyeyim; sen yinede bayilere yada etrafında varsa beyaz esya servislerinede bir sor; sanırım onlar daha bilgilidir.

canım birde SGS46E02TR kodlu bulaşık makinesinde on yıkama ve o yarım yuk olayı var; ama butcenizi zorlayacaksa cok cok onemli degil. yarım yuk denen prıgram sureyi yarı yarıya indirmiyor canım, 15 dakika falan kısaltıyor; bir miktar elektrik ve suda tasarruf eder ama emin ol onlarda zaten cok buyuk rakamlar degil. evlilik oncesi butcenizi zorlamaya degermi iyi dusun olurmu?

olur bence psıgo 3 prgramda kısa

esmy kısadan kastın on yıkama degilse eger bu 3 programlıda 55 dakikalık bi program var; bumu soylediğin.
günaydınnnnn çeyissss fıstıklarımmm opuyorumnanaktan

hos geldin canım nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…