Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Böcüğümm, düğün tarihimiz tam olarak belli olmamakla birlikte 2010 Eylül- Ekim gibi olucak canikom, Rabbim herşeyim hayırlısını versin.

DUN annemlere gıııtk ya kızlar gecen senede gelmişlerdi ben ugurlamsıtım busene benıde aldılar garip dimi

esma nasıl anlamadım bacım annenın yanında deıl mıydın gecen yılda nasıl uğurladın

lady amın cnm

elmaşekerım sbh aklıma sen geldın bacım cnm cekıyy::ecrin_bebek:

lady nışanlılık nasıl gıdıyo hıc yazmıyon:mymeka:

parparım:jeyyar: aldın mı öpucuğu mu

oktar cok uğrasma boşver hazır kek al yanında bıskuvı neyım

Böcük hazırla olmaz. Eltimin annesi ve kardeşi gelecek.Biz sivas'a gittiğimizde onlar bizi misafir etmişlerdi. Burda yaşamıyorlar Sivas ta yaşadıkları için yarın gidiyorlar bugünde bize geleceklermiş. Ayıp olur yani hazır kek ve büsküvi koymak.
Dolapta sarmam var onu çıkarıcam. Börek sarıcam birde pudingli pasta yapıcam başka önerisi olan varmı??. Birde yumurtasız börek tarifi verecek olan hazır yufkadan...

Canlar selam, anam çok yoğunum gelemiyrim ...

Bu akşam rüyamda Hayatim'i gördüm, mandilin birşey yazıyor, oda hemen yorum yazıyor hiçbirşey olmamış gibi, bizde çok seviniyoruz felam, belkide geleceğine delalettir.

Bugün öğlen eve gittiğimde annemin bi süprüsüyle karşılaştım çok sevindirik oldum, resmini çektim hemen yükleyim göstericem sizede...

anladım cnm
ben bı börek bılıyom cok pratık aama olur mu bılmım
çökelek ve naneyı karıstr
yufkaya koy 3 4 parmak genıslığınde katla cok cok azyağda pişir yağ cok az olca ıcnde hafıf ve cok lezız

DUN annemlere gıııtk ya kızlar gecen senede gelmişlerdi ben ugurlamsıtım busene benıde aldılar garip dimi

yavrim bir yazıyonki maaşallah valla osmanlıca mübarek.
ama bu meşgul çalışan bayan yorumu luyor.
ne harfleri sülemeye ne düzeltmeye vakti var.
hızlıcana yazıp yapıştırıveriyor.

ama ben anladım.
geçen sene de size iftara gelmişlerdi kaynanalar ama sen o zman evde olduğun için onları yolcu edenlerin arasındaydın.
şimdi ise kendi evinden senide alıp gitmeleri tuhafına gitti.
hakikaten ya.
ağladınmı yksa kız...

esma nasıl anlamadım bacım annenın yanında deıl mıydın gecen yılda nasıl uğurladın

lady amın cnm

elmaşekerım sbh aklıma sen geldın bacım cnm cekıyy::ecrin_bebek:
yok sımdı gecen sene nısanlyıdık onarl geldı gıttı bu sene gıderlerken bende onların yanında gıttım yani

ya bana karısık gelmedı alıntından bak bı neyı yanlıs yazmısam
ama dogru genelde öle yazarım ve senı tebrık edıyom
yok kız aglamadım aklıma geldı garıp oldm ama duygulanmadım yaniikaydirigubbakcemile

akşama ermek nasip olursa
sahur için bir börek yapacağım inş güzel olurda sizler içinde buraya eklerim.
ben çok seviyrum.
sizde yapar beni davet edersiniz...

poffffffffffffffff çok uykum varr sırf uyumayım die öğlen dışarı çıktım ama bu seferde terledim halsiz düştüm yaw oyyoyy

bende gece kendime börek yapcam teküm zatii

Kismelerrrr beni özlememiş, selamımı da almamış neyse ben eklicemi eklim de gidim yoğunum zatimafoldumben

Annemin taa gençlik yıllarından kalma incisi vardı bana hep derdi sana bırakıcam bunu gelinliğine uyarsa takmanı çok istiyorum diye, gerçek inci vede doğuruyor yanları hep kırtış kırtış görseniz çok ilginç...

İşte o inci bu, sadece kolyeydi kalındı baya burup burup oyle takmış annem, resimlerde gördüm birkaç sefer taktıktan sonra hiç takmamış bana saklamış, işte annemde onu öyle kalın olarak takmayacağımı bildiği için bakın neye dönüştürmüş sadece bir kolyeden neler çıkarmış takınca çok da zarif oldu çok beğendim...Klipsi isterse arkayada geliyor, nasıl kullanmak istersen…

hemşooommm aşkolsunn gel bi öpiim seniiii Şeniz

çok marifetli bi annneciğin varmış bende düğünümde böle yapmak istemiştim ama annem illa altın bi klips takılsın die ısrar edince kıramadım canım annemiiiiiiii güle güle ennnnnnnnnnnnnnnnn güzel gününde tak inşallah canım opuyorumnanaktan

Mende seni öpim opuyorumnanaktan

Annem yapmamış kız yaptırmış bana süprüsss ama beğendim valla hoşuma ditti :kedi:

puficim bencede çok güzel düşünmüş anneciğin
bayılırım böle şeylere yani biri için kıymetli olna bişeyi özel günümde kullanmaya..
sanada çok yakışır kesin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…