Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
ladybirddaisy, aybuer+, baberko+, BaŞıYaZMaLıKıZ+, densem, eccu+, gülay_gülay, karalahana, mulberry, nefesim+, nhl-frk+, parpalm+, reyhan85, seevgi, winebir, şeker-leblebi
Misafirler akın etmiş yine ...
oktar gecen gün seni sordummmm
ne güzel olmuş sticerler peki daha sonra duvar dan kolayca cıkabiliyormu iz kalıyormu ?[/QUOTa
tasınırken görcezz
hmmmm fisfisfis
nefesım havlu cok cıcı
sımkı kahvelı olanmı nevresım morlumu
MTFAK HAVLULARINDAN bendede war canım. bimden almıştım..
Kismelerrrr beni özlememiş, selamımı da almamış neyse ben eklicemi eklim de gidim yoğunum zatimafoldumben
Annemin taa gençlik yıllarından kalma incisi vardı bana hep derdi sana bırakıcam bunu gelinliğine uyarsa takmanı çok istiyorum diye, gerçek inci vede doğuruyor yanları hep kırtış kırtış görseniz çok ilginç...
İşte o inci bu, sadece kolyeydi kalındı baya burup burup oyle takmış annem, resimlerde gördüm birkaç sefer taktıktan sonra hiç takmamış bana saklamış, işte annemde onu öyle kalın olarak takmayacağımı bildiği için bakın neye dönüştürmüş sadece bir kolyeden neler çıkarmış takınca çok da zarif oldu çok beğendim...Klipsi isterse arkayada geliyor, nasıl kullanmak istersen…
Canım görmedim yaaa. 2 gündür giremiyordum geçmişide okumadım hiç. İşler çoook yoğun birde ramazan gözlerimi zor açıyorum bazende iş yapıyomm...
KIZ MORlu o havlu bılıyomsiyah olan yastık kılıfı..telefonla cektiğim için net cıkmadı..kahveli ve morlu dediğin de nevresim diil mutfak havlusu kaydirigubbakcemile3
eet canım bimden aldım..yeşilini arkadasımda görmüştüm alcaktım ama bulamadım hiçbierde hayllerim yıkıldı resmen.. kaydirigubbakcemile3
nefesim güle güle kullan.. çok güzeller
sen nevresim ekleyince aklıma geldi kaç gündür size söylemeyi unutuyorum.
cevahirde yatakevi diye bir mağaza var.. saten nevresim takımlarını 49,50 TL ye indirmişler. ihtiyacı olan bakmak isteyen varsa haber vermiş olayım
canım bizim orda wardı walla her rengi
hatta ben bide mavili olanı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?