Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende hep merak etmişimdir,
birde gelinlik denemeye gittiğinizde normal sutyenlerlemi denediniz ve gelinlikçi söylüyormu içine nasıl çamaşır alınması gerektiğini[/QUOTE]

denemeye degılde okeylesınce dıkım asamasında gıyıorsun alıp

12 kişilik daha iyi olur kanımca canım Şeniz

bende anneme aldırmsıtım dun ıftara gıttık ya verdı ama acıp bakmadım henız

sen neyı bılmıyormussun peki

Ben nihalın kaynınınkı oldugunu bılmıyorudm:)Olayı çözdüm şimcik.Kızlar yaa çok kötusunuz aklım sizde hep doğru dürüst çalışamıyorum da

bana moda evinden sadece südyen verecekler. gelinliğimin formu büstiyel gibi altınada iblmiyorum ne giycem:)

Ben nihalın kaynınınkı oldugunu bılmıyorudm:)Olayı çözdüm şimcik.Kızlar yaa çok kötusunuz aklım sizde hep doğru dürüst çalışamıyorum da

cnm hem kuzenız hemde allah kısmet ederse eltı olcazzz :Saruboceq:

Kızlar ben çorap giymedim ayakakkabım açıktı çamaşır olarak da normal bir çamaşır giydim.JArtıyerlı takım almıştım ama giymedim gelinlikçi normal ilk diktirirken çamaşır aldırttı onunla denedim ve düğünde de onu giydim.

Eltiler topikine alalım sizi.Sizşimdi elti olunca anlaşamazsınız da:)

öle diyen cok oldu ama bakalımm ne olcak.
ya ben bu topike kuruldumm başka topik çok gezmiyorummm.ne topikler var bilmiyom he bi bu gidişle evlenemicem topiki dikkatimi çekti tam benlikkkaydirigubbakcemile3 ama oraya bıle gırmıyorum

Buyrun bakalım..Renk konusunda yardımcı olan burcucuma çok çok teşekkür ederim a.s.

eccu çok cücel olmuş canım kaydirigubbakcemile2

reçelliğimmmm

buda ilk zeytin yağlı dolmamm kızlar.. çok lezzetli olduğunu söylediler....

ellerine sağlık canım civil civil bir masa olmuşopuyorumnanaktan

canım ben de jartiyer giydim üstüde bustiyerdi.çorabımı falan herbişeyimi giydim hiç de terlemedim..gelinliğimi çıkarırlarken kendüleri :kedi:içimdeydi.sonra duş alıp saten gecelikimi giydim..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

başıyazmalım cnmm naptın gittin mi

nihalcim ütü çamaşır çıkamadım evden.kaydirigubbakcemile3akşama eşimin teyzesinde iftardayıs çıkınca belki uğrayabilirim canım..

burcudan özendim buraya ekmişmiydim unuttum ama hafta sonu kardeşcezlerime kurduğum iftar sofram eklediysem uyarın:)

eklemişim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…