ne güzel olmuş sticerler peki daha sonra duvar dan kolayca cıkabiliyormu iz kalıyormu ?[/QUOTa
tasınırken görcezz
burcudan özendim buraya ekmişmiydim unuttum ama hafta sonu kardeşcezlerime kurduğum iftar sofram eklediysem uyarın:)
eklemişim:)
kolay gelsin cnmcmm he bide dikkat etmısındırr benzının caddeye bakan arka tarafında kucuk halk ekmegı bufesı varr onun onune gelınce sol tarafa bakıncaaa goruyosunn duragın karsısı
halk ekmek büfesinin önünde sola bakıncamı eseri görücem canım..
yok eseri değil beni görcen kaydirigubbakcemile3:asigim:
sonunda dalga konusu oldum tabi..:kedi:
neyse ben kendim bulurum inş arayıp.
Doğranmış çikolatayı ve yağı benmari usülü eritin
kızlar benmarı usulu demek şeymi demektı ateşde eritmicezde sıcak bişeyın ustunde felan gıbımıydi
evet canım örneğin altta tencerede su kaynerken başka bi kapta suyun buharıyla ericek çikolata[/QUOT
okey cnm bnm mersi
halk ekmek büfesinin önünde sola bakıncamı eseri görücem canım..
ya msnden anlat kaydirigubbakcemile3
bende yapayım sen benm kocişimimutlu etmemı istemıyormusun
patateslıyse helebide
bide ben jartıyel gıydım üstümyle butun bustiyerle
halam bende oldugundan ogun eve gıdınce cıkarıp mıkı maousle pıjama gıydım
sen onların acısını evlenince görcen asıl böcük aman dikkat et derim akannehir
ben ten çorap giymedim canım çok terletiyor artı benim ayakkabılarım açıktı çamaşırda ne bulduysam taktım üstüme 3 tane çamaşır giymiştim en üstte ki baksır tarzı böle mini şort gibiydi -tatlicadiarzu-regliydim çünküm -tatlicadiarzu-sütyende straplezdi zaten askı maskı yoktu öle bişiydi-tatlicadiarzu-amaaa balayında giydiklerim farklıydı o da bana kalsın:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol: Çok tatlısın yaaa
canım sulfirik asitim benim.kocciman öpüyorum seni...
Ben jartiyerli takım aldım ama çamaşırı jartiyer olarak kullanmadım. Sıcakta çorap giyemey niyetim yoktu zaten. Jartiyerin askılarını çıkarıp kullandım. Ayrıca kına gecesinde kuaföre gidince gelinleri oturtukların tümünün kıçını gördüğümden üstüne de boxer giydim :roflol: Ama benim büstiyeri gelinliğin içine teğellemişti gelinlikçi ve gelinliği çıkardığında büstiyer de çıkmış oluyordu :roflol::roflol: Neysem eve gelince de beyaz saten geceliğimi giydim hemencik. :kedi: Ne çok detaylı anlattım yahu
canım ben de jartiyer giydim üstüde bustiyerdi.çorabımı falan herbişeyimi giydim hiç de terlemedim..gelinliğimi çıkarırlarken kendüleri :kedi:içimdeydi.sonra duş alıp saten gecelikimi giydim..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sağolun be bacılar.
aslında merakım nedendi biliyormusunuz.
şimdi nikah yada düğünde kesin işte daralır yorulursun eee önemli icraatlara geçmeden miz olmak istersin.
gelip jartiyeri çıkarıncada duşa girince boşa gider bir daha görülmez.
o kkkkkkkkaaaaaaaaaa para veriyoruz değil mi ama.
demek gelinliği kociş çıkaracak jartiyeri gösterecek kadar biraz geceye hareket katılacak,tam en haerretli yerde duş almaya gidilecek(bu arada jartiyer gözükmüş olacak)
sonra gelip en jeyyar seçim yapılarak kkdaki kısların en çok beğendiği seksi çamaşır giyilecek.
ve sabahlara akılacak...
evet cnmm onun onundee oldugunda gorursun zatenn
sağolun be bacılar.
aslında merakım nedendi biliyormusunuz.
şimdi nikah yada düğünde kesin işte daralır yorulursun eee önemli icraatlara geçmeden miz olmak istersin.
gelip jartiyeri çıkarıncada duşa girince boşa gider bir daha görülmez.
o kkkkkkkkaaaaaaaaaa para veriyoruz değil mi ama.
demek gelinliği kociş çıkaracak jartiyeri gösterecek kadar biraz geceye hareket katılacak,tam en haerretli yerde duş almaya gidilecek(bu arada jartiyer gözükmüş olacak)
sonra gelip en jeyyar seçim yapılarak kkdaki kısların en çok beğendiği seksi çamaşır giyilecek.
ve sabahlara akılacak...
Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen görürsün sabahlara akmayı..:jeyyar::sm_cool:
canım ne kadar planlasanda o çok cici özel anda olaylar kendiliğindende gelüşü sen kafacıkına takma
tamma nihalcim çok sağol tatlım başını ağrıttım seninde kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?