anam sanki alıntı etmiştim gitmiş
çok yoruldum iki saat çarşıda gezdik
burcuözge kız az önce marketten bişi aldık
glazür kek için sosmuş ama üstü zebra gibin oluo ilginç bişi sen seversin ilginç şeyleri yap bakam
böyleydi anahtarlık, düğmesi var üstünde basınca ışık yanıyo içinde, ikimizin resmini koydurdum bide altına S.S.B.Y. yazdırmıştım, çok beğenmişti :))
ya bunları nerede yapıyorlar çok güzel bişiiiii
Canımın içi, fıstığım Şeniz Nasılsın
Kızlarrr dün tesadüfen bime ugradım, bir de ne göreyim geçen haftaki kırmızılı pasta takımından 4 koli var, hemen yakaladım birini, çok güzel keşke o büyük kırmızı tabaklardan da 6 tane olsaymış, şimdi size bi soru bi takım daha alıp 12 kişiliğe tamamlasam mı ne dersiniz
anlatmam. sörprizzzz ....
yarın ekleyeceğim kaydirigubbakcemile5
kıslar aklaıma takılan merak ettiğim bişiy var.
aslında sorum yeni gelinlere.
şimdik sorum şu...
gelinkliklerinizin içine çamaşır ne giydiniz.
düğünden sonra eve gidince onunlamı kaldınız ne yaptınız.
yani kısacası merak ettiğim ilk gece ne giydiniz.
canım çok zarif özellikle küpeleri çok tatlı olur..Kismelerrrr beni özlememiş, selamımı da almamış neyse ben eklicemi eklim de gidim yoğunum zatimafoldumben
Annemin taa gençlik yıllarından kalma incisi vardı bana hep derdi sana bırakıcam bunu gelinliğine uyarsa takmanı çok istiyorum diye, gerçek inci vede doğuruyor yanları hep kırtış kırtış görseniz çok ilginç...
İşte o inci bu, sadece kolyeydi kalındı baya burup burup oyle takmış annem, resimlerde gördüm birkaç sefer taktıktan sonra hiç takmamış bana saklamış, işte annemde onu öyle kalın olarak takmayacağımı bildiği için bakın neye dönüştürmüş sadece bir kolyeden neler çıkarmış takınca çok da zarif oldu çok beğendim...Klipsi isterse arkayada geliyor, nasıl kullanmak istersen…
]
ah bide ben temizleybilsem mis gibiiiiBenim bugün temizlikk günümm çok işimm varrakannehir
Arada sırada gelir bakalımm...
Kaç gündür temizlik yapmıyorumm :sinifsinif:
Haydinn hoşçakalınnn :gitme:
Canlar selam, anam çok yoğunum gelemiyrim ...
Bu akşam rüyamda Hayatim'i gördüm, mandilin birşey yazıyor, oda hemen yorum yazıyor hiçbirşey olmamış gibi, bizde çok seviniyoruz felam, belkide geleceğine delalettir.
Bugün öğlen eve gittiğimde annemin bi süprüsüyle karşılaştım çok sevindirik oldum, resmini çektim hemen yükleyim göstericem sizede...
güle güle kullan çeyizlerini canım[
kayınvaldemin trabzondan getirdiği bakır cezvee
mutfak havlu setim
sat]
Şeniz canıııım gel öpem
kız yorma kendini bezdirceksin hemen ev işlerinden ağır ağır yap işleri
zeynepsudem cnm bak bu topık yardımcı olur sana
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?