Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Napam mandalinam yaaa, haftaya misafirlerim gelmeye başlıcak. O güne dek tüm temizliğin bitmesi lazım. Ondan bu telaşım :bbo: Neyse çoğu bitti azı kaldı diyeyim de avutayım kendimi zemuszemus

canım evdesin ya haftaya kadar bal dök yala yaparsın kuşum opuyorumnanaktan
bak bu
dr oetkerin sitesinde var
bide bitterlisi var
sanırım kekin üstüne dküon sert oluo
]
aaa ben bunu biliyorum evet üstü sert çikolata içide fındıklı kek oliyi ama ben pek sevmiyorum, bayıyo insanı.. Ötker amca bunuda çıkarmış demek

Günaydın arkadaşlar...
Canım o kadar sıkkın içim o kadar buruk ki...
Artık bu evliliğin benim için hayırlı olmadığını ve Allahımın bana sinyaller gönderdiğine inanmaya başladım, çünkü bu kadar olumsuzluk bu kadar kara bulut bir ilişkinin üzerinde olmaz ki, muhakkak çalkantılar olacaktır ama bu kadarı fazla bana bilmiyorum ya ..............................................................................................

arsi buket hayatım ...artık gelmiyolar hiç...
hayatım misafirsende gel artık mafoldumben

hayırdır inş..
neyin war cnm kötü bişemi oldu? :teselli:

Canım sıkkın ya dönis, saçma sapan hakkım olmayan şeyler yaşıyorum. Yani Allahım bana ısrarla söylüyor benmi anlamıyorum, yani kafam allak bullak buna kafayı sardım şimdide, belkide allahım bu kadar olumsuzluk gösteriyorki vazgeçeyim diye, deliriyorum galiba.............

günaydınn kızlarr
valla netın fişini cekmışler bulana kadar öldum
bugun akşama kadr gelmez sızlerleyım
bıan önce iş bulayım dua edın
dun 4ten sonra bıle sızlerı cok özledım mafoldumbenyenı işimde net olmazsa ne etcem sızlersız

öncelikle sen pufimisin kundere nick deişmiş galiba
cnm bende aynı şeyleri yaşıyorum inan
bizimde çok zor oluyor.. daha evimizi bile bulamadık
ve kimi zamanlarda aynen senin gibi düşünüyorum
bol bol dua ediyorum cnm sende eksik etme dua etmeyi huzur buluyorum ben o zaman.

cnm ya olur böle bunalımlar bende senın gıbı basıma bişey geldıgınde hep neden acaba derdım
kocişle cok zor gunler oldu deıdm kendıme tamam demekkı bu kısı benm ıcınhayırlı degıl dedım ama oldu akısına bırak suan dugun sitreside var uzerınızde

buarada gunaydın herkezlere

ıkı gündür bu ne uyku anlamaıyorum
gece bı uyandık saatr 4.10 halbukı yarım saat arayla ıkı alarm var duymamışız
sabahta kalktım dedım oh saat calmadı erken kalktık wcye gıdıyyım wcden bı cıktımkı saat 8.30 ıs bası saatım sabahta ıkı alarm var onuda duymamışım ya oha yani

bence sen saçmalıyorsun lmaz:
RABBIM kullarının sabrını ölçer tamam mı bunun ıcnde bazı sorunlar olabılır böle seyler nasıl düşünebılıyorsun anlamış deılım ve sana gercekten cok kızdım yaa
gunun yerın saatın bellı ve eksık yada fazla sevdığın ınsana kavuşacaksın ve hala resmen neden ben dıyorsun
cok büyük gunah işledığının farkında mısn bılmem
gercekten sana cok kızdım
herkesın hayatında cok kötu seyler olur ben sana bı desem varyaa neyse sabır yücelııktır bunu unutma
bak ben işte bıle huzurlu deılım netımı kesıyorlar küfür edıp ne hakaretler yıyorum
sımdıye coktan cıkardım ama kurcam yuva ıcın onun hakkı için sabredıyorum
sorunun ne senın evladını mı kaybettın annenı babanı mı
yoksa hıc kazanamıycan bı mutluluğa mı sahıpsın
sana hıc yakıştıramadım
dua edıyor musun edıyorsan daha içten yılmadan edeceksın
duan kabul olana kadr ama içinde bı küçük şüphe varsa kabul olmaz bunu bil

Son düzenleme:

bende işsizlikten bıktım artık çalışmak istiyorum :sinifsinif:

eğer seviyorsan seviliyorsan ailesiyle aran iyise sakın bırakma :teselli:

inş. en yakın zamanda gönlüne göre bir iş bulursun böcük

günaydın kızlar

canım hayırdır kötü bişey mi oldu?
üzme kendini inşallah herşey en kısa zamanda yoluna giricek:Saruboceq:

günaydın canım
inşallah biran önce bulursun gönlüne göre bi iş ablamla konuşucam demiştin konuştunmu?

kızlar dün saat 4ten sonra netımı kestılar uyusluk diz boyu ama bendekı sabırda boyumdan büyük cok şükür
onlarda olmayan bısey ve cok önemlı bısey bende var ALLAH KORKUSU ve ınanıyorumkı bu işyerımdekı bu savaşi ben kazanacağım bı kac yerden haber beklıyorum
burdan cıkarsam sızlerı ancak aksamları görebılcem cok özluycem ama ınş işim olur
burda artık daha fazlasına dayanamıyorum
ınanın cok borcum olmasa köye annemın yanına gtcem ama cekıp gtmek yenılgıyı kabullenmek dıye kalıyorum burda ama cok az kaldı ınş iş bulcam ınş
dua eder mısnız benım ıcın mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…