Napam mandalinam yaaa, haftaya misafirlerim gelmeye başlıcak. O güne dek tüm temizliğin bitmesi lazım. Ondan bu telaşım :bbo: Neyse çoğu bitti azı kaldı diyeyim de avutayım kendimi zemuszemus
aaa ben bunu biliyorum evet üstü sert çikolata içide fındıklı kek oliyi ama ben pek sevmiyorum, bayıyo insanı.. Ötker amca bunuda çıkarmış demekbak bu
dr oetkerin sitesinde var
bide bitterlisi var
sanırım kekin üstüne dküon sert oluo
]
Günaydın arkadaşlar...
Canım o kadar sıkkın içim o kadar buruk ki...
Artık bu evliliğin benim için hayırlı olmadığını ve Allahımın bana sinyaller gönderdiğine inanmaya başladım, çünkü bu kadar olumsuzluk bu kadar kara bulut bir ilişkinin üzerinde olmaz ki, muhakkak çalkantılar olacaktır ama bu kadarı fazla bana bilmiyorum ya ..............................................................................................
Canım sıkkın ya dönis, saçma sapan hakkım olmayan şeyler yaşıyorum. Yani Allahım bana ısrarla söylüyor benmi anlamıyorum, yani kafam allak bullak buna kafayı sardım şimdide, belkide allahım bu kadar olumsuzluk gösteriyorki vazgeçeyim diye, deliriyorum galiba.............
Canım sıkkın ya dönis, saçma sapan hakkım olmayan şeyler yaşıyorum. Yani Allahım bana ısrarla söylüyor benmi anlamıyorum, yani kafam allak bullak buna kafayı sardım şimdide, belkide allahım bu kadar olumsuzluk gösteriyorki vazgeçeyim diye, deliriyorum galiba.............
Günaydın arkadaşlar...
Artık bu evliliğin benim için hayırlı olmadığını ve Allahımın bana sinyaller gönderdiğine inanmaya başladım, çünkü bu kadar olumsuzluk bu kadar kara bulut bir ilişkinin üzerinde olmaz ki, muhakkak çalkantılar olacaktır ama bu kadarı fazla bana bilmiyorum ya ..............................................................................................
günaydınn kızlarr
valla netın fişini cekmışler bulana kadar öldum
bugun akşama kadr gelmez sızlerleyım
bıan önce iş bulayım dua edın
dun 4ten sonra bıle sızlerı cok özledım mafoldumbenyenı işimde net olmazsa ne etcem sızlersız
günaydınn kızlarr
dun 4ten sonra bıle sızlerı cok özledım mafoldumbenyenı işimde net olmazsa ne etcem sızlersız
Günaydın arkadaşlar...
günaydınn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?