Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ALLAH razı olsun kızlar
dkb ablamla konustum bugun haber vercek cnm orası olmazsa kı ınş olur bska yerde bulcam ınş
askımda bı gıyım mağazasında var ıstersne konusayım dedı mudurle bakalım
bı arkdasım vardı onun esıde beymende calısıyo oda konuscak
ama önce ablamdan haber almam lazım

böcük umarım iş bulursun canım...
ben 1 yıldır arıyorum aramaktan bıktım artık herkes bi yere yönlendirdi hiç biri işe
yaramadı
sağlam bi referans olmadan bu işler yürümüyo mafoldumben

pufi aklına kötü şeyler getirip kendini üzme.. düğün stresinden belki de herşeyin kötü yanlarını görüyorsun olamaz mı... arsimanın evinin işleri neredeyse son günlerde tamamlandı. o hiç böyle şeyler söyledi mi.. onu düşün.. herkes sorunlar yaşıyor muhakkak.. ama farklı sorunlar. .ve insan sadece kendi başına gelenin en kötüsü olduğunu düşünüyor...
lütfen artık olaylara iyi yönünden bak ve herşeyi oluruna bırak.. sadece sevdiğine kavuşacağını düşün ve mutlu ol, evmiş eşyaymış bunlar birşekilde hallolur inan ki..

böcük senin için dua edicem. inşallah daha iyi, düzgün insanlarla çalışacağın bir iş bulursun

a.s. bence şuan gerginsiniz sorunlar üst üste geldi demekki senin bu şekilde düşünmen için belkide artık eskisi kadar sevmediğini bile düşünüyorsun cnm kararsızsan bilmem inanırmısın istahere diye bi dua var onu yapabilirsin rüyanda doğruyu göreceksin tabi inanırsan

mınık böle bı yerde calısmaktansa hıc calısma
bak yemın edıyorum evlılık arıfesınde olmasam 1 bın tl verseler ayağıma kapansalar kalcak güç yok

ya dün gene öle bı laf ettıkı ağlamamk ıcn kendımı sıktım burnumun dıreğı sızladı RABBIM kulları gıbı deıl eğer öle olsaydı coktan cezaalarını bulmustu
resmen dalga gecıyo yaa

gulay tskler cnm

Kızlar teşekkür ederim desteğiniz için, ama ben acaba diyorum; şöyleki; tabiki yerim saatim belli seviyorum seviliyorum ama olumsuzluk olunca acaba akıntıya kürek mi çekiyorum diyorum benim inancım itikatım sonsuz zaten bu tartışılamaz yani tabiki her şekilde Allahıma sığınıyorum, duamı eksik etmiyorum ama acaba demekten kendimi alamıyorum, annem babam evladım ölmedi tabiki ben sadece içimdeki sıkıntıdan kuşkudan bahsettim tıpkı sizin benzeri sıkıntılarınız gibi haşa Allahım'a karşı gelmekten korktum ama biliyorum ki O isterse olur istemezse yaprak kımıldamaz ama onu düşün bunu düşün kafam allak bullak oldu ben zaten bırakmak dan felan bahsetmiyorum ama içimdeki kuşkuyu acabayı sizlerle paylaştım....Rabbim doğrusunu bilir tabiki yanlş anlamayın beni, ben sadece hayırlısı olsun Allahımın katında hayırlı olsun istiyorum ama bazı olumsuzluklarda aklıma acaba hayırlı değilmi sorusu geliyor, tek sorunum bu....

inşallah olur canım benim az daha sabret güzel haberler alıcaksın ben inanıyorum dualarımda seninleopuyorumnanaktan

pufı ınsanın hayatında ACABA olmaması gerekır duasındada bu olmaması gerekır
kesın ve emın ol
bıraz sert yazdım ama kızıyorum gercektn sana senı senın gıbı düşünen herkese
ınan hayrlı olmasa bu aşamaya getrmezdı RABBIM ınan ve dua et bundan sonra hayatında acabalar olmasın

dediğin gibi yeni bi iş bulana kadar sabret canım allah yardımcın olsun:teselli:

minik senin mesleğin neydi

ben biyoloğum..
Ama artık başka alanlarda da iş bakıyorum bulabilirsem heryer de tecrübe istiyo off :sinifsinif::sinifsinif:

inşallah olur canım benim az daha sabret güzel haberler alıcaksın ben inanıyorum dualarımda seninleopuyorumnanaktan

:Saruboceq: ınş cnm ınş
orasıda cok yorucu ama olsun sızlerıde göremıycem ama olsun aksama gelırım vakıt buldukca
şu kapıdan bı cıksam yeter

gulay hadı gene ıyısın hatasınnı anlamış en azından bu son olur ınş

mınık saol cnm ınş

2 gun once askım bı sarkı dınlettı bayıldım resmen ama gec saate dınledığım ıcın tam sözlerı aklımda deıldı
dun dedım bıdaha dınlet askım sildım dedı:mymeka: sbh kalktım hatrladım şarkıyı sositososito
buldum
yakup ekın senin yolunda imiş :asigim:
cok beğendım muzığı falan cok hoş
sureklı dınlıyom
bıde dıokı şarkı bıttı hadı bu kadr romantıklık yeter dıyıp telı suratıma kapattı akannehir nan nolıy dedım
hemen aradı şaka dedı ama sen kesın bu romantıklığın arkasını beklersın dıe yaptım dedı:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…