günaydınopuyorumnanaktan
kızlar dün saat 4ten sonra netımı kestılar uyusluk diz boyu ama bendekı sabırda boyumdan büyük cok şükür
onlarda olmayan bısey ve cok önemlı bısey bende var ALLAH KORKUSU ve ınanıyorumkı bu işyerımdekı bu savaşi ben kazanacağım bı kac yerden haber beklıyorum
burdan cıkarsam sızlerı ancak aksamları görebılcem cok özluycem ama ınş işim olur
burda artık daha fazlasına dayanamıyorum
ınanın cok borcum olmasa köye annemın yanına gtcem ama cekıp gtmek yenılgıyı kabullenmek dıye kalıyorum burda ama cok az kaldı ınş iş bulcam ınş
dua eder mısnız benım ıcın mafoldumben
Canım sıkkın ya dönis, saçma sapan hakkım olmayan şeyler yaşıyorum. Yani Allahım bana ısrarla söylüyor benmi anlamıyorum, yani kafam allak bullak buna kafayı sardım şimdide, belkide allahım bu kadar olumsuzluk gösteriyorki vazgeçeyim diye, deliriyorum galiba.............
gunaydungünaydınopuyorumnanaktan
evet bi zamanlar en son evlenen reyhandı kasımda sımdı oooo önlere geçti
günaydın reyhancım. seninde düğününe çok az bir zaman kaldı değil mi :))
heyecan varmı :)
günaydın kızlarr
böcüğüm dualarım seninle bitanem
kız nirelerdesin
böcük umarım iş bulursun canım...
ben 1 yıldır arıyorum aramaktan bıktım artık herkes bi yere yönlendirdi hiç biri işe
yaramadı
sağlam bi referans olmadan bu işler yürümüyo mafoldumben
ALLAH razı olsun kızlar
dkb ablamla konustum bugun haber vercek cnm orası olmazsa kı ınş olur bska yerde bulcam ınş
askımda bı gıyım mağazasında var ıstersne konusayım dedı mudurle bakalım
bı arkdasım vardı onun esıde beymende calısıyo oda konuscak
ama önce ablamdan haber almam lazım
günaydın
kız nirelerdesin
mınık böle bı yerde calısmaktansa hıc calısma
bak yemın edıyorum evlılık arıfesınde olmasam 1 bın tl verseler ayağıma kapansalar kalcak güç yok
ya dün gene öle bı laf ettıkı ağlamamk ıcn kendımı sıktım burnumun dıreğı sızladı RABBIM kulları gıbı deıl eğer öle olsaydı coktan cezaalarını bulmustu
resmen dalga gecıyo yaa
minik senin mesleğin neydi
inşallah olur canım benim az daha sabret güzel haberler alıcaksın ben inanıyorum dualarımda seninleopuyorumnanaktan
günaydın bebişim nasılsınn :) geç kalmışsın sende biz gibi
dün akşam kocikle tartıştık (ilk tartışmamız)sona geldi özür diledide barıştık Allahtan kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
ohh ne guzel guzel dıyom cunku barısması guzel
günaydın Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?